| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan installeres Slackware Fra et downloadet DVD
    Slackware Linux er en af ​​de ældste "varianter " af Linux og blev første gang udgivet i 1993. Det skyr de mere grafiske interface opsætning af nye udgivelser, såsom Ubuntu, til fordel for tekst-baserede opsætning og konfiguration. Slackware blev pakket til at sættes op fra 1,44 disketter , og dermed var fragmenteret og til tider vanskeligt at installere. Fra begyndelsen af ​​2010 , men det er nu muligt at installere Slackware fra en downloadet dvd. Instruktioner
    1

    Pop Slackware dvd'en i dvd-drevet og genstart systemet . Lad din computer til at starte fra dvd
    2

    Tryk på "Enter "-tasten , når du ser "Boot : " . Prompt. Denne prompt kan du passerer nogen ekstra parametre til kernen , som du måske har brug for din specifikke hardware. I de fleste tilfælde behøver du ikke at indtaste noget her. Systemet vil tage dig til det næste skærmbillede.
    3 Hit

    "Enter" , hvis du bruger et standard amerikansk tastatur . Hvis du bruger noget andet , vil du være i stand til at indtaste den på denne skærm. Systemet vil installere den rigtige tastaturlayout og beder dig med " Root : " login
    4

    Type " root" i ". Slackware login: "-prompten . Systemet vil logge dig ind og give dig kommandoprompten.
    5.

    Type " cfdisk " ved prompten for at starte partitionering processen. Dette er det program, der bruges til at oprette din disk . Menuvalg er i bunden af skærmen, og tilgås ved hjælp af piletasterne. Du bliver nødt til at oprette tre partitioner: swap , rod og hjem. Swap-plads skal svare til mængden af ​​RAM i dit system. Så for eksempel , hvis du havde 512 MB RAM på din computer, vil du gå til " Ny" nederst på skærmen, og oprette en swap disk på 512 MB . Derefter opretter en root partition. Dette er hvor alle dine systemfiler vil blive gemt. Endelig skabe et hjem partition. Din personlige mappe vil gå her , så hvis du har planer om at lagre en masse filer ( såsom film , billeder osv.) , sørg for at give det masser af plads. Når dine partitioner er oprettet , kan du derefter nødt til at fortælle programmet , hvilken type filsystem du ønsker på disse partitioner . Vælg "Type" fra bunden af skærmen, og du vil blive præsenteret med et numerisk menu for hvert system type. For både din "root " og " home " partitioner , du ønsker typen "Linux ", mens for din " swap " partition, du ønsker typen "Linux swap ". Når du er tilfreds , skal du vælge "Write "-funktionen til at skrive partitionstabellen til disken . Disken program vil afslutte og sende dig tilbage til prompten.
    6

    Type " setup" for at starte installationen . Den grafiske installation Menuen vil så guide dig gennem opsætningen af ​​din Linux-diske . De fleste af de standard valg på menuen bør arbejde for de fleste installationer. Her vil du nødt til at fortælle det system, som drev er din " swap " drev, som naturligt nok er det drev du har formateret som " Linux swap ", og på hvilken disk, du vil have din " /home " mappen. Når du er færdig med disse, vil systemet formatere de drev til din Linux- installation og tilføje dem til dit system boot bord. Vælg "OK" for at fortsætte.
    7

    Fortæl Linux , hvor de filer til at installere , er placeret. I dette tilfælde er de på DVD'en , så vælg "Installer fra DVD" på den næste menu. Du vil derefter blive bedt om at angive, hvilke installation du ønsker. Hvis dette er din første gang du installerer Linux , skal du vælge "Full ". Dette vil installere hele styresystemet og alle de tilhørende pakker for dig uden videre forespørgsler . Denne del af processen kan tage op til en time.
    8

    Vælg din kerne . Kernen er den del af styresystemet , der fortæller alt andet hvad de skal gøre ( i lægmandssprog ) . Systemet vil vælge det bedste for dig automatisk, så du ikke ændre dette, medmindre du ved hvad du laver.
    9

    Install LILO . Dette er den Linux-indlæseren det program, starter op Linux , når computeren starter . Igen er standard valg valgt af installatøren og er som regel det bedste for dit operativsystem.
    10

    Følg anvisningerne for at besvare de resterende spørgsmål. De sidste par spørgsmål i set- up er for det meste rengøring gøremål , herunder hvilken type mus du bruger, din tidszone , og navnet på din computer. En af de sidste ting, at set- up program vil gøre, er har du generere et nyt root password . Når du har gjort dette , vil set- up program meddele Dem, at den er færdig. Vælg "Exit ".
    11

    Genstart din maskine ved at skrive " reboot " ved prompten. Efter en genstart , vil systemet starte op i dit nye Slackware Linux installation.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Grub Boot fra en cd 
    ·Sådan ændres Top Bar i Netbook Remix 
    ·Sådan ændres et værtsnavn i Redhat 
    ·Sådan aktiveres kernetilstand for en virusbeskyttelse 
    ·Linux fryser op Når Installation på en Dell Inspiron …
    ·Sådan Kill a Stoppet proces i Linux 
    ·Kravene til en computer til at køre Linux 
    ·Sådan Get My Linux at koble en bærbar til internettet…
    ·Sådan Boot BackTrack Fra et USB 
    ·Sådan oprettes og gøre en Launcher at oprette forbind…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes til fabriksindstillingerne på Vista f…
    ·Sådan Konverter en AVI til en MPEG Med FFmpeg 
    ·Sådan pakkes billeder fra Turbo Lister 
    ·Sådan udskrive trådløst fra en MacBook 
    ·Sådan Skjul og vis proceslinjen 
    ·Microsoft XP Password Removal 
    ·Sådan at starte fra en Toshiba bærbar 
    ·Sådan kopieres billeder på en Mac 
    ·Sådan oprettes en MSP File 
    ·Sådan fjernes ikoner fra Windows 7 Task Bar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com