| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan konfigureres Linux for Remote Access
    Linux er et gratis og open source-styresystem baseret på Unix-operativsystemet sytem . Det har hurtigt vundet popularitet som et alternativ til både Windows og Macintosh styresystemer. En af de mest populære versioner af Linux er Ubuntu, mest på grund af brugervenlighed og dens smarte grafiske interface . Ved hjælp af Ubuntu, det er relativt nemt at konfigurere Linux til fjernadgang . Dette vil give dig mulighed for at arbejde på Linux-systemet fra overalt i verden, som hvis du sad lige foran computeren derhjemme . Ting du skal
    Linux box kører Ubuntu
    internetforbindelse
    Fjerncomputer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tænd Remote Desktop netværk. Gå til " System" på skrivebordet , og derefter "Preferences " og derefter " Remote Desktop " . Underneath "Deling" på " Remote Desktop " fanen , sørg de valg "Tillad andre brugere at styre denne desktop " og " Tillad andre brugere at se denne desktop " er markeret . Check "OK" og luk kasserne.
    2

    Konfigurer "Advanced remote egenskaber" . Nogle af disse omfatter : " kun tillader lokale forbindelser " (dvs. forbindelser fra Linux-system selv) , " Anvendelse af en alternativ anden port end standard port 5900 " og "Deaktiver tapet , når de sender på afstand. " Deaktivering af tapet er et godt valg for at spare netværkstrafik og øge hastigheden på dine sessioner .
    3

    Find IP-adressen på denne Linux-computer . Du har brug for dette for at være i stand til at oprette fjernforbindelse . Hvordan dette gøres afhænger af, hvordan din computer er forbundet til internettet. Hvis dette er en standalone Linux-computer bundet lige ind på internettet , skal du springe til trin 4. . Hvis du er tilsluttet via en router , skal du gå til trin 5.
    4

    IP-adresse for Linux computer tilsluttet direkte til Internettet : . Du kan bruge en webbaseret ressource , som den findes i " ressourcer "nedenfor , for at finde din IP -adresse. Skriv det ned . Gå til trin 7.
    5

    IP-adresse for Linux computer bag en router : . Du bliver nødt til at sende havne i orden for andre computere at få adgang til Remote Desktop Services . Du skal først bruge IP -adressen på den Linux-computer . Åbn et terminalvindue og skriv kommandoen " ifconfig ". IP -adressen på din Linux- computer vil være i form af en serie på 4 tal adskilt af punktummer , som dette: 192.168.1.5 . Skriv det ned .
    6

    Log ind på din router ved at skrive " http://192.168.1.1 " i adresselinjen på din webbrowser . Du bør blive præsenteret med en login- skærm til din router. Log ind med routeren admin og password. Kig efter en "Avanceret" eller " Expert" -skærm , hvor portvideresendelse muligheder er. Indtast denne skærm og skabe en ny service eller en ny videresendelse navn. Når du bliver bedt , skal du indtaste " 5900 " ( ingen anførselstegn) for portnummeret , og din Linux computers IP-adresse for serveren navn eller nummer. Du bliver nødt til at gøre dette for både TCP-og UDP -tjenester. Vær sikker på at gemme ændringerne i din konfigurationsfil. Gå til Trin 7. .
    7

    Test Remote Desktop konfiguration ved at gå til en anden Linux-computer på samme netværk . Åbn en terminal skærm og skrive følgende kommando : " vinagre hostname : 0" " . Hostname " Lad de citater og erstatte navnet på den Linux-computer , hvor du tilslutter til
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører Linux på en HP 
    ·Hvordan Tør et drev med Knoppix STD 
    ·Sådan Silence Everything når du kører Cron 
    ·Sådan tilføjes en PPA Nøgle 
    ·Sådan installeres Damn Small Linux på en USB Card 
    ·Sådan Undelete panelet i Linux 
    ·Sådan Slut Solaris til ReadyNAS 
    ·Den historie Linux Operating System 
    ·Sådan Grafisk installeres skrifttyper på Linux 
    ·Sådan fjernes gamle Linux Debians 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at begrænse Time på en MacBook 
    ·Sådan Edit Ubuntus Blacklist 
    ·Hvordan til at gentage en kommando Time MS -DOS 
    ·Hvordan man partitionerer en Basic Disk 
    ·Sådan installeres Linux på en SATA-harddisk 
    ·Sådan polske Aluminum vinduesrammer med denatureret al…
    ·Sådan fremskynde mig Vista Laptop 
    ·Sådan aktiveres en logon i en dialogboks i Windows Vis…
    ·Sådan installeres mekanisere libxml2 i Snow Leopard pe…
    ·Sådan Omdøb fil Extensions i Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com