| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hjemmelavet Super Computer
    En super computer er en type computer, der er en af ​​de mest kraftfulde computere , der kan bygges på ethvert tidspunkt. Mens bygge en super computer, der kan sammenlignes med de øverste supercomputere af tiden er uoverkommeligt dyre , kan du bygge en lille super computer derhjemme for en relativt lille pris ( mindre end $ 2.000) . Denne type super computer kaldes en Beowulf klynge og kan bygges med lave omkostninger hardware og en open source Linux-styresystem . Hardware og software Overvejelser

    Når du bygger din hjemmelavede super computer , skal du huske , at de enkelte stykker hardware ikke behøver at være den mest magtfulde stykker computing hardware til rådighed . Med hver ny computer, der er føjet til klynge af computere, der danner super computer, vil super computer vokse mere kraftfuld, så du skal udvælge hardware, der en passende balance mellem pris og magt. Selv hardware, der er forholdsvis langsomt kan bruges til at skabe en stærk super computer , hvis der er et tilstrækkeligt antal maskiner i brug.

    Din software , en open -source Linux-distribution , såsom Ubuntu, bør anvendes som Linux operativsystemer er bedst egnet til clustering uden behov for dyre software eller hardware-enheder. Selv om processen med at konfigurere en super computer software kan være kompliceret , er det en proces, der er veldokumenteret . Se linket i afsnittet Ressourcer til detaljerede noter af Tim Brom om opsætning af softwaren på en hjemmelavet super computer.

    Specifikke dele, som du bruger til din super computer bør afspejle, hvad du agter at bruge det til. I almindelighed , dog vil en super computer har en stor mængde af opbevaringsplads : 1 terabyte eller flere kombinerede lagerplads vil ikke være ualmindeligt. Også masser af hukommelse på 16 gigabyte og op kombineret hukommelse og processorkraft , der er spredt over flere CPU'er . Hastigheden af ​​hver CPU kan være lav ( 1 GHz eller deromkring) , men den kombinerede effekt af alle CPU'er vil sikre, at super computer som helhed er ekstremt hurtigt.
    Advarsler og tips < br >

    Hvis du bruger din hjemmelavede super computer for eventuelle opgaver, der vil kræve en masse computing tid, vil du ønsker at sikre , at maskinen er beliggende i et område med masser af luftstrøm. At placere det i en aircondition værelse er den bedste ting at gøre, da det vil sikre , at de komponenter i din super computer ikke overophedes. Et andet tip til at hjælpe med at holde computeren kold er at sprede de enkelte komponenter ud så meget som muligt, med så små forhindringer mellem dem som muligt . Jo mere hardware, som du bruger, jo sværere bliver det at holde super computer cool.

    Når du har bygget din super computer, kan du måle effektiviteten af ​​computeren via nogle computer -programmer til rådighed i Ressourcer . Disse programmer vil måle kraften af computeren i " flops ", en computer sigt er defineret som , hvor mange operationer med flydende komma , at den super computer kan udføre hvert sekund .


    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan måler Low Throughput på en Linux 
    ·Hvordan man opbygger Vim 
    ·Sådan installeres LAMP på AWS 
    ·Sådan ændres et værtsnavn i RedHat Linux 
    ·Sådan oprettes en ISO-fil på kommandolinjen 
    ·Sådan Capture lyd fra en computer i Linux 
    ·Sådan ændres brugere i CentOS 
    ·Sådan får Java til Lucid 
    ·Sådan tilføjes Linux til Windows Boot Manager 
    ·NTFS Data Recovery i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Duplicate en kunde i QuickBooks 
    ·Sådan ændres Cursor Ejendomme 
    ·Sådan fjernes Orange Mail 
    ·Sådan scanne og rense en computer 
    ·Hvordan at oprette Remote Access fra kontor til hjem 
    ·Sådan Reparation en installation af Windows 7 
    ·Sådan Shrink WinSxS 
    ·Sådan Sync data mellem computere 
    ·Sådan oprettes Foreninger i Kontrolpaneler 
    ·Kvistvinduet Idéer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com