| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvordan man opbygger en Linux PC
    Linux er et open source og frit distribueres operativsystem , der er hurtigt at få accept på hjemme-pc'er . Baseret på UNIX operativsystemet, har Linux vist sig at være en stabil og hårdfør systemplatform og et levedygtigt alternativ til andre operativsystemer som Windows og Apple. En af de mest populære og nemmeste at installere på Linux varianter er Ubuntu -distribution, som kan prale af en let grafisk installation og en desktop grænseflade, der vil være velkendt for alle Windows -og Mac- brugere. Opbygning af en Linux- pc til at installere dit Ubuntu operativsystem på en temmelig udfordrende opgave, men en, der ikke nødvendigvis kræver en grad i computer science . Ting du skal
    PC Case ( med strømforsyning )
    CD /DVD-drev (og tilbehør )
    Hard Drive - mindst 5GB (og tilbehør )
    RAM - mindst 512 < br > Bundkort og CPU
    Computer med internetadgang og cd /dvd -brænder (til downloading Linux distro )
    Blank disk
    Vis Flere Instruktioner
    Opbygning af PC
    1 < p> købe udstyr til din Linux PC. På det grundlæggende niveau , du vil få brug for følgende komponenter: case (og strømforsyning) , bundkort , harddisk, CD /DVD -drev og hukommelse. De fleste bundkort kommer med en række af de nødvendige periferiudstyr indbygget, herunder en Ethernet-port , lyd og video -forbindelser , og USB -grænseflader. Købe et bundkort af denne type vil gøre din Linux installation mindre kompliceret.
    2

    Før du åbner nogen af ​​de anti- statiske emballage af dine computer -komponenter , jorde dig selv ved at røre en metalgenstand. Dette vil fjerne enhver statisk elektricitet i kroppen , hvilket kan skade computerens komponenter.
    3

    Brug skruetrækkeren , åbne sagen . Fastgør bundkort til indersiden af ​​tilfældet med den standoff skruer
    4

    Tilslut strømforsyningen til bundkortet. Strømforsyningen kabel til bundkortet har den største stikket på i slutningen af ​​det alle de ledninger der fører ud af strømforsyningen . I de fleste modeller er der styr på hver ende , som du kan bruge til sikkert at låse stikket på plads.
    5.

    Installer dine drev . Cd /dvd og harddiske er installeret på samme måde : fjerne enhver plastovertræk over drevpladser på sagen , skub derefter drevene ind i bugten . Hvert drev har to stik på bagsiden : en for strøm og en til datakablet . Vedhæft et kabel fra strømforsyningen til drevet. Disse har fire flerfarvede tråde og en fire hul stik i enden. Sørg for, at de er sat i stramt . Drevkablerne vil have en fane på toppen, der skal modsvares til stikket på drevet. Dette sikrer, at de er tilsluttet korrekt . De andre ender er tilsluttet drivkablet stikkene på bundkortet.
    6

    Installer hukommelsen. Flugt indhakket på memory stick med fanen i hukommelsen stikket. Sæt pinden i en lille vinkel i stikket . Og tryk derefter forsigtigt frem, indtil det klikker på plads.
    7

    Slut computeren til en stikkontakten . Også vedhæfte en skærm og tastatur.
    8

    Boot computeren op .
    9

    Watch skærmen. Hvis alt er korrekt installeret , skal du se computeren gå gennem POST (Power On Self Test) . Dette er en selvstændig diagnose , hvor computeren vil tjekke for at sikre , at alle dets komponenter er installeret korrekt og fungerer . Hvis noget er forkert , vil det advare dig med en række bip . Disse bør blive skitseret i dit bundkort manual.
    10

    Når din computer er starter korrekt, så snart POST færdig, BIOS ( Basic Input /Output System) ind. Dette er normalt adgang til ved at trykke på en af ​​funktionstasterne øverst på tastaturet ( F1, F8 og F10 er fælles nøgler for dette). Inde i BIOS , er det vigtigste, at du skal kontrollere, at din computer vil kontrollere, om en bootbar disk i cd /dvd -afspiller før harddisken . Dette vil tillade dig at starte fra Linux disk, du vil skabe i trin to. Sørg for at gemme dine BIOS-indstillinger , før du afslutter .
    Installation Linux
    11

    Download en Linux-distribution til en internet tilsluttet computer. En af de nemmeste at opsætte , især for begyndere , er Ubuntu Linux. Ubuntu Download kommer i en disk image. Når du har hentet , du brænder dette billede til en DVD disk med din foretrukne disk brænder software . Dette vil være din installation disk til din nye Linux maskine.
    12

    Indsæt Linux Ubuntu disk i dit CD /DVD -drev og genstarte maskinen.
    13

    Select UBUNTU installere, når computeren genstartes , og tryk enter.
    14

    Svar systemet præferencespørgsmål som foranlediget af computeren. Disse omfatter tastaturlayoutet , placering, sprogindstillinger og tidszone. Klik på frem-knappen og DISK Tilberedning vises.
    15

    Vælg den guidede INSTALL og vælg USE hele disken valg. Klik FREM .
    16

    Svar på en række spørgsmål om dit login-navn og computer navn som foranlediget af computeren. Klik FREM .
    17

    Installationen vil præsentere dig med en skærm sammenfatter din installations muligheder. Sørg for, at de er korrekte , og tryk derefter INSTALL .
    18

    klikke på Genstart nu efter Ubuntu er installeret. Du skal måske genstarte en anden gang for at afslutte installationen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan formateres en harddisk med GParted for en ukendt…
    ·Sådan installeres et VIM til en PATH Variable 
    ·Permission Denied på en Linux -profil 
    ·Sådan Kill SIGHUP 
    ·Sådan Test CPU Speed ​​med Linux 
    ·Sådan Put EEE PC Xandros på enhver PC 
    ·Sådan installeres Internet Explorer i Wine 
    ·Hvordan skal tjekkes Hukommelse i en Linux 
    ·Sådan oprettes en bootbar Backtrack USB Pendrive Uden …
    ·Hvordan til Mount DMG i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Forældrekontrol på Vista 
    ·Sådan Reparation Windows Media Center Vista 
    ·Sådan aktiveres en netværksadapter Card 
    ·Minimer vinduet forsvinder i Linux 
    ·Sådan fjernes Dreamweaver 8 på en Mac OS med licens 
    ·Explorer.exe Er Ikke Initialiserer 
    ·Sådan ændres Fil Extensions i Windows XP Pro 
    ·Sådan slettes et program fra opstart i Windows 7 
    ·Sådan udføres en Diskoprydning på Windows 7 
    ·Sådan ændres Backup indstillinger i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com