| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan Lær Linux Operating System
    Hvis du ønsker at lære et operativsystem udover Windows , kan du starte med styresystemet Linux . Mange mennesker foretrækker at bruge Linux fremfor Windows , fordi det er mindre sårbar eller mindre tilbøjelige til at hackere. De fleste af dem, der forsøger at lære Linux er mennesker, der arbejder i computer industrien , støtte blandede miljøer , der består af forskellige operativsystemer. En anden grund til at lære Linux er at blive en computer -systemer professionelt arbejder i IT ( informationsteknologi) industrien. Ting du skal
    Linux bøger
    instruktionssoftware eller cd
    Virtuel maskine software ( VMware )
    Spare computer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tjek nogle online skoler eller akkrediterede fagskoler , der tilbyder Linux klasser. Da Linux er ikke et nemt styresystem at lære, kan du blive nødt til at deltage i online eller klasseundervisning . Nogle online klasser er selv- tempo, som arbejder for nogle personer, der har travlt og ikke kan deltage i regelmæssige klasser . Hvis du foretrækker at studere i et klasseværelse indstilling med en instruktør og klassekammerater , kan du overveje at tekniske skoler eller gymnasier , der tilbyder kurser i , hvordan man bliver en Linux systemadministrator .
    2

    Study kursusmaterialet . Først lære, hvad Linux er, og hvordan du installerer det. Dernæst lære om selve installationen , den grundlæggende separation og konfiguration. Derefter skal du lære de forskellige kommandoer , der er involveret i at bruge Linux. Start fra de basale kommandoer , såsom at logge ind i et Linux-operativsystem , navigere indenfor Linux, søge på biblioteket , finde hvor filerne , oprette filer eller mapper og udføre andre vigtige kommandoer.
    3 < p> Læs bøger for at lære om Linux . Nogle online bøger er tilgængelige gratis. Du kan tjekke på Linux hjemmesider, der tilbyder bog markeringer , som du kan downloade og printe eller læse online. Du kan også gå til biblioteker eller boghandlere at benytte dig af Linux teknisk uddannelse bøger. For mere information om de bøger, du bør læse , kan du klikke på linket "Linux Books " i Resources.
    4

    Lær at bruge Linux tutorial cd'er. Nogle cd'er giver systematisk linux uddannelse , startende fra det grundlæggende og fortsætter til den avancerede. Nogle cd'er tilbyder endda simuleringer , hvori du kan opleve at bruge Linux , selv når du ikke har installeret på din computer.
    5.

    installere Linux på din computer. Den bedste måde at lære det på er at bruge det. Hvis du foretrækker ikke at overskrive dit Windows-operativsystem med Linux , kan du installere den på et ekstra computer. Du kan også vælge at bruge VMware ( virtuel maskine software) , som giver dig mulighed for at bruge både Windows og Linus operativsystemer på en enkelt maskine .
    6

    Lær af andre mennesker, der er dygtige med Linux. Find en mentor, der kan afsætte nogle af hans eller hendes tid til at hjælpe dig med at komme på omgangshøjde med at lære dette system. Din mentor behøver ikke at afsætte en masse tid på at undervise dig, at han eller hun bare skal være til rådighed , hvis du har brug for hjælp regne tingene ud . Ideelt set ville du lære fra en erfaren Linux systemadministrator , der arbejder med Linux på daglig basis .
    7

    Install " PuTTY ," som er freeware som du kan hente online ( se Resources). PuTTY tillader dig at SSH ( Secure Shell ), eller telnet i en maskine bruger Linux , selvom du bruger Windows på din computer. Du kan øve nogle linux kommandoer bruger PuTTY at få mere erfaring .
    8

    holde øve . Fleste kommandoer anvendes af Linux er lettere at huske end andre , men der er kommandoer , der kan være forvirrende . De fleste Linux- kommandoer er case- sensitive , så bruger forkerte tilfælde kan gøre kommandoer ugyldige. Nogle symboler forkert placeret eller manglende mellemrum mellem symboler kan også gøre de kommandoer ugyldige , og derfor er det vigtigt at øve de kommandoer til at blive mere dygtige i at bruge dem

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres TweetDeck på Linux 
    ·Hvordan man gennemfører Linux NOS 
    ·Sådan ændres Host Name i CentOS 
    ·Sådan Afkort en fil 
    ·Sådan bruges GParted Live CD Forbered Linux 
    ·Sådan ændres en pauseskærm med OpenSUSE 
    ·Sådan bruges Gedit i OpenSolaris 
    ·Sådan installeres GDB 
    ·Hvordan til at kopiere filer i Linux 
    ·Hvordan man bruger Linux til Lave Vinduer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Progress Bar i Linux 
    ·Hvordan jeg Defrag min computer RAM 
    ·Hvordan kan jeg få virtuel hukommelse større i Window…
    ·Sådan justeres en Touchpad 
    ·Sådan fjernes Ubrugte Ikoner i Windows XP 
    ·Sådan pakkes produktnøglen fra en XP-installation 
    ·Sådan aktiveres TK Temaer 
    ·Sådan fjernes Microsoft Security Center 
    ·Ubuntu Begrænsninger Plugins 
    ·Sådan konfigureres en port 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com