| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan Gør Pjecer på MacBooks
    Brug noget mere end TextEdit og Eksempel på en MacBook , kan du lave din egen fire -siders pjece fra et enkelt stykke brev -papir foldes på midten . Fordi TextEdit er begrænset i sine formateringsindstillinger og ikke tillader dig at oprette kolonner , en nem måde at lave pjecen er at skabe hver enkelt side separat, omdanne dem til billeder ved hjælp af Eksempel, og arrangere dem i en ny TextEdit -dokument. Brug tekst-værktøjer i Eksempel for at forvandle et billede til en forside for pjecen . Instruktioner
    Oprettelse Sider
    1

    Placer musen på et tomt område på skrivebordet . Tryk på " Control" knappen og klik på musen. Vælg " Ny mappe . " Type " Pamphlet " i navnefeltet .
    2

    Launch TextEdit fra mappen Programmer. Klik på " Format" i menuen og vælg " Rich Text " og derefter vælge " Format" i menuen igen og vælg " Wrap til side. "
    3

    Skriv den tekst, du ønsker skal vises på den første inderside bag dækslet. Formatere teksten som ønsket ved hjælp af Font optioner i menuen Formater. Husk, at den side, du ser , vil være meget mindre på pjecen . Vælg " Eksporter som PDF " under menuen Filer , når du er færdig med siden. Navngiv denne " Side 1" og gemme den i Pamphlet mappe på skrivebordet .
    4

    Tryk på " Kommando-A " for at vælge alt i dokumentet, og tryk på " Slet". Gentag trin 3 og 4. at skabe den anden side i pjecen . Gem denne PDF som " Side 2 ". Gentag dem igen for at designe bagsiden af pjecen og gemme det som "Back ".
    5

    Tryk på " Command -A " og derefter "Slet " for at fjerne indholdet . Klik på menuen "Filer" , vælg " Sideopsætning ", klik derefter på " Landskab " ikonet ved siden af ​​Orientering . Klik på "OK".
    6

    Åbn Pamphlet mappe i Finder. Hold "Control "-tasten og klikke på "Page 1.pdf . " Vælg " Åbn med " og derefter klikke på " Preview". Klik på menuen "Filer" og vælg " Eksporter". Vælg " JPEG" i menuen Formater , og klik på " Gem".
    7

    Klik på menuen "Funktioner" og derefter "Adjust Size ". ændre målingen menuen " tommer " og skriv "6" i feltet Højde . Som standard er " Scale rata " allerede er valgt. Klik på "OK".
    8

    Tryk på " Command -A ", derefter " Kommando-C " for at markere og kopiere billedet i Billedfremviser . Klik på TextEdit-dokument . Tryk på " Enter" for at oprette en tom linje , og tryk derefter på "Command -V " for at indsætte det i dokumentet. Det er nu centreret på venstre side af dokumentet . Tryk på " Space Bar " fire gange for at tilføje mellemrum til højre for billedet , og tryk derefter på "Venstre pil " en gang , så der er et mellemrum efter markøren.
    9

    Gentag trin 6 til 8 at omdanne Page 2.pdf og indsætte den i TextEdit-dokument . Det ser på venstre side af hjemmesiden. Tilføj Desuden mellemrum mellem billederne for at justere afstanden hvis nødvendigt. Klik på plads på venstre , indtil en anden side frem. Gentag disse trin igen at omdanne Back.pdf filen og indsætte det på venstre side af den anden side .
    Cover Design
    10

    Dobbeltklik på et billede i Finder du gerne vil bruge som et dække for at åbne det i Billedfremviser. Træk markøren over billedet for at vælge den del , du vil bruge. Tryk på " Command -K " for at beskære billedet. Bemærk , at den oprindelige vil blive erstattet med det beskårne billede .
    11

    Vælg "Tilpas størrelse" fra menuen Funktioner og skriv " 6" i feltet Højde . Klik på "OK".
    12

    Klik på "Vis "-menuen i Billedfremviser , og klik derefter på "Show anmærkninger Toolbar. " Værktøjslinjen vises over billedet vinduet. Vælg " Text " ikonet fra værktøjslinjen og trække tekstværktøjet hen over toppen af billedet for at oprette en tekstboks . Fremhæv teksten. Klik på "Vis Fonts " i menuen for at ændre størrelsen og farven på skrifttypen. Tryk på " Shift -Command -S " for at gemme denne kopi som en ny fil. Type " Cover " i navnefeltet, og gemme det i " Pamphlet " mappe .
    13

    Tryk på " Command -A " og " Command -C " for at markere og kopiere hele billedet. Gå til TextEdit-dokument og placere markøren til venstre for bagsiden. Tryk på " Command -V " for at indsætte dækslet.
    14

    Klik "Gem som " under TextEdit-dokument og skriv " Pamphlet " i feltet Navn. Klik på " Gem". Du kan udskrive dokumentet fra fil-menuen eller gemme det som en PDF til at sende via e-mail.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges en MacBook Pro som en Media Center 
    ·Sådan oprettes nye mapper i Mac Mail 
    ·Fejlfinding en Imac G4 
    ·Sådan Set et foto som Desktop Wallpaper på en Mac 
    ·Sådan tilføjes en farve og tekst Label til en Mac Ico…
    ·Sådan ændre tastaturlayout i OS X 
    ·Sådan læses en Mac er Inddelt harddisk på en pc 
    ·Sådan Slet Norton på en Mac 
    ·Sådan Reformater WD My Book for Mac 
    ·Sådan ryddes en browsers cache på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Startup Password 
    ·Sådan ændres Host Name i Linux 
    ·Sådan Genstart en Operating System Disk 
    ·Windows 7 Upgrade Forudsætninger 
    ·Sådan aktiveres Vino på Ubuntu 
    ·Sådan Fjern iWeb Web Links på Top 
    ·Sådan udskrives en PRN-fil 
    ·Sådan Set et gendannelsespunkt i Windows 7 
    ·Sådan ændres størrelsen på partitionen i en dual bo…
    ·Sådan Turn hardwareacceleration på i Vista Home Basic…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com