| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Kan jeg Kræv email bekræftelse med Entourage på en Mac
    ? Selvom anmodninger om email kvittering bekræftelsen ikke er lige så almindeligt som de var for et par år siden - og med god grund , fordi de betragtes som påtrængende og ligefrem irriterende af mange - du kan vedhæfte en anmodning om bekræftelse i overskriften på en e-mail sendt fra Microsoft Entourage på en Mac. Entourage var den e-mail klient indgår i Microsoft Office 2008 til Mac- computere, og blev erstattet af Outlook i 2011. Outlook til Mac ikke har en mulighed , så du kan medtage bekræftelse anmodninger. Forståelse Bekræftelse Anmodninger

    Bekræftelse anmodninger , også kendt som læsningskvitteringer , kan automatisk returneres af nogle email-klienter som Microsoft Outlook, når tilsluttet til en Exchange-server . En anmodning om en kvittering for læsning er inkluderet i headeren af e-mailen bliver sendt . Når det går til modtageren, kan Exchange-serveren automatisk returnerer en kvittering , afhængigt af Exchange serverens indstillinger. Den e-mail -klient på modtagerens skrivebord kan sende en kvittering eller ej , afhængigt af brugerens præferencer .
    Konfiguration Bekræftelse anmodninger med Entourage

    Microsoft Entourage ikke omfatter en knap til at anmode om levering bekræftelse. Men du kan bruge konto muligheder for at indsætte den ønskede kode i headeren på dine e-mails . For at gøre dette , starte Entourage og klik på "Post "-knappen. Klik på "Funktioner " og derefter " Konti". Dobbeltklik på din e-mail -konto. Klik på knappen "Indstillinger" i Rediger konto vinduet. Type " Disposition - Notification - To" i overskriften området. Indtast din e-mailadresse i feltet Værdi , og klik "OK". Bekræftelse anmodninger vil blive inkluderet i alle meddelelser, der sendes fra denne konto, indtil du går tilbage til Options panelet og slette header og værdi.
    Salg farer

    Der er tre farer i at stole på bekræftelse anmodninger. Først, mange e-mail klienter ikke genkende bekræftelse anmodninger , så ingen kvittering vil blive returneret , selvom modtageren har modtaget meddelelsen og læse den. Andet, e-mail- klienter, der kan genkende bekræftelse anmodninger og svar med kvitteringer kan have denne mulighed deaktiveres . For det tredje, hvis en bekræftelse er faktisk returneres til dig , det ikke giver nogen garanti for, at modtageren rent faktisk læser e-mail eller endda bemærket det i deres indbakke . Bekræftelsen blot, at beskeden er blevet leveret. Hvis du ved, at modtagerens computer er sat op , at de manuelt klik på " Læs " , når der modtages en anmodning om bekræftelse , vil du så i det mindste vide , de gjorde modtage og se e-mail .
    Alternativer < br >

    grund af de farer, der er involveret i at stole på bekræftelse kvitteringer , er det ofte lettere og mere pålidelig blot at bede modtageren om at besvare en meddelelse for at bekræfte, at de har modtaget den. Dette kræver naturligvis modtagerens samarbejde, som måske ikke altid være forestående . Hvis modtageren nægter at bekræfte modtagelsen af ​​en e-mail , bør andre former for kommunikation skal anvendes, såsom anbefalet post eller afleveret .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres WMV til Se på en MacBook 
    ·Sådan spiller Windows spil på en Mac ved hjælp af en…
    ·Sådan Konverter M4P til WAV på Mac 
    ·Sådan aktiveres ActiveX på en Macintosh 
    ·Sådan Zap Ram på en Intel MacBook eller MacBook Pro 
    ·Sådan installeres Magnesium på en Mac 
    ·Sådan åbner MDF filer på en Mac 
    ·Apple Dock Indstillinger 
    ·Sådan Udskift en tabt destination på min G5 med OS X 
    ·Sådan ændres navnet på en Mac File 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sync Time Brug NTP 
    ·Sådan oprettes en Lodret banner 
    ·Sådan ændres dato og klokkeslæt på en Mac 
    ·Sådan deaktiveres Windows Firewall med GPO 
    ·Sådan Fremskynde udførelsen af ​​mine Vista Laptop 
    ·Sådan geninstalleres Vista & Download opdateringer 
    ·Sådan indstilles Windows XP Pro Task Manager 
    ·Sådan Slet nøglering i Snow Leopard 
    ·Sådan fjernes en uidentificeret Operating System på W…
    ·Sådan slettes Fotos i Photo Printing guiden i HP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com