| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Ting at gøre, før Sletning din harddisk på Mac OS X
    Sletning af en harddisk og geninstallere styresystemet er noget mange computer ejere bliver nødt til at gøre på et tidspunkt . Uanset om du tørre drevet som forberedelse til at sælge den computer eller sletter den bare for at starte på en frisk , kan tanken om at miste alle dine data være skræmmende . Med lidt tid og omtanke , er det nemt at beskytte dine data og foretage visse det stadig tilgængelige , når du er færdig. Back Up personlige dokumenter og finansielle oplysninger

    mange mennesker bruger deres computer til at holde styr på finansielle oplysninger. De har også gemme scanninger af vigtige familie dokumenter såsom fødselsattester og skøder . Sørg for at gemme disse, før du tørre din harddisk, så du ikke mister din sikkerhedskopi .
    Back Up Musik, video og foto filer

    Opbygning et edb- musik-og videosamling kan tage en masse tid, og miste det kan være ødelæggende. Opbakning det hele op sikrer, at du ikke bliver nødt til at re- downloade alle dine musik-og videofiler ét album eller serie ad gangen. Mange mennesker også bruger deres computer som den primære opbevaringssted for familiebilleder - miste disse kan være permanent, så sørg for at gemme dem
    Back Up Diverse data
    .

    Tjek andre krinkelkroge omkring din computer. Tjek din download destinationsmappe , der som standard er sat til en mappe kaldet " Downloads " i din hjemmemappe . Det er nemt at lade tingene i din downloads folder og glemme alt om dem , kun at indse, du har brug for dem , når du har udslettet harddisken.
    Brug Online Opbevaring

    Online eller "sky ", backups er en mulighed for at gemme dine data , hvis du ikke ønsker at bruge et eksternt drev , der kan gå tabt eller nedbrud . Apples " iCloud ", og Amazon.com ' s " Cloud Drive " er online muligheder, der tilbyder en begrænset mængde gratis lagerplads for brugerne, men der er også mere omfattende abonnementstjenester rådighed.
    Brug Ekstern storage < br >

    Brug et eksternt lager drev, hvis din internetforbindelse er langsom , eller du har en båndbredde cap begrænser det beløb, du kan uploade eller downloade . Eksterne harddiske med en ekstern strømkilde tilbyde den største , sikreste ekstern lagring mulighed, men USB-sticks og SD kort er levedygtige muligheder hvis størrelsen af ​​din backup er mindre.
    Automation
    < br >

    En række programmer findes, der vil hjælpe dig med at automatisere dine data backups , så over tid , du er ikke konfronteret med den skræmmende opgave at gemme alle dine data på en gang . Time Machine, SilverKeeper og Backup er et par af de tilgængelige backup-programmer . De vil afsnittet ud en del af din harddisk som backup partition til personlige data, og du kan bare sikkerhedskopiere indholdet af denne partition uden at skulle gennemsøge din harddisk for alle dine filer . Time Machine leveres som standard med alle nye Apple-computere begynder med OS X 10.5 . Klik på " Om denne Mac " i din øverste venstre Apple-menuen for at lære , hvilken version , du kører.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan får jeg manglende ikoner at dukke op igen på …
    ·Sådan Sync en Palm Centro og Mac OS /X 
    ·Hvordan kan jeg blokere Facebook på en Mac 
    ·Hvordan man finder ud af kernetemperatur My Mac Book 
    ·Sådan Embed en hyperlink i Apple Mail 
    ·Sådan Optag en talebesked på Mac Apple Computers 
    ·Sådan Recover My rullepaneler på en Mac-computer 
    ·Sådan Set et foto som Desktop Wallpaper på en Mac 
    ·Sådan oprettes Drop Box i OS X 
    ·Grundlæggende ved at bruge en Apple Mac Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver Kanji i Windows Vista 
    ·Step-by -Step Installation af Windows XP 
    ·Sådan Skil et LaserJet 4L 
    ·Sådan installeres Java Brug Yum 
    ·Sådan fjernes NetMeeting 
    ·Sådan installeres PHP Med Sabayon 
    ·Sådan kan hente kontakter fra iTunes til MobileMe 
    ·Sådan oprettes en startdiskette til Ubuntu 10 
    ·Sådan importeres VIDEO_TS med iMovie 
    ·Sådan Beregn Bit Rate 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com