| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan bruges Mac OSX Forældrekontrol
    Mac OS X-operativsystemet har et indbygget sæt forældrekontrol, der giver dig mulighed for at begrænse de funktioner til rådighed for brugerkonti på computeren. Disse børnesikring kan du begrænse de programmer , hjemmesider, e-mail kapaciteter og mængden af ​​tid, der kan bruges på computeren. Instruktioner
    1

    Klik på " Apple" -ikonet i computerens menulinjen og vælg " Systemindstillinger " fra drop- down menu. Klik på "Parental Controls " ikonet under "System" overskrift.
    2

    Klik på den konto, du ønsker at indstille børnesikring for at fremhæve det. Klik på "Aktiver Forældrekontrol "-knappen for at aktivere forældrekontrol for kontoen.
    3

    Klik på " Apps " fanen for at vise programmet forældrekontrol. Sæt et flueben ud for "Use Simple Finder" mulighed for at bruge en forenklet version af Finder med kontoen. Sæt et flueben ud for "Begræns Applications " valgmulighed og sted et flueben ud for hvert program, som du vil tillade på kontoen for at begrænse den konto til kun at bruge disse programmer. Fjern fluebenet fra " Tillad brugeren at ændre Dock " mulighed for at forhindre brugeren i at ændre de programmer der vises i computerens dock.
    4

    Klik på "Web " fanen for at se Web forældrenes kontroller . Vælg " Tillad ubegrænset adgang til websites " mulighed for at give den konto fuld adgang til internettet. Vælg " Prøv at begrænse adgangen til voksen websites automatisk " mulighed for at aktivere den automatiske Web filter. Vælg " Tillad kun adgang til disse websteder " valgmulighed, og klik på " Plus"- knappen for at tilføje en hjemmeside til listen for at begrænse kontoens adgang til internettet.
    5.

    Klik på "Folk " fanen for at se e-mail og iChat forældrekontrol. Sæt et flueben ud for "Begræns Mail " mulighed for at begrænse de e-mail- udvekslinger til kontaktpersonerne i kontaktlisten . Sæt et flueben ud for "Begræns iChat " mulighed for at begrænse de iChat udvekslinger til kontaktpersonerne i kontaktlisten . Klik på " Plus " for at tilføje en kontaktperson til kontaktlisten .
    6

    Klik på " Time Limits " fanen for at se fristen forældrekontrol. Sæt et flueben ud for "Begræns brug af computer til " valgmulighed beneath " Weekday tidsfrister " overskriften . Klik og træk den frist skyderen til den relevante frist for kontoen. Sæt et flueben ud for "Begræns brug af computer til " valgmulighed beneath " Weekend tidsfrister " overskrift . Klik og træk den frist skyderen til den relevante frist for kontoen. Sæt et flueben ved siden af ​​" School nætter " valgmulighed under " Bedtime " overskrift . Juster tidsvindue til at afspejle den periode , hvor du ikke ønsker at computeren skal bruges. Sæt et flueben ved siden af ​​" Weekend" valgmulighed under " Bedtime " overskrift . Juster tidsvindue til at afspejle den periode , hvor du ikke ønsker at computeren skal bruges.
    7.

    Klik på " Andet" fane for at se de andre forældrekontrol. Sæt et flueben ud for "Hide bandeord i ordbog " mulighed for at gøre netop det. Sæt et flueben ud for "Begræns printer administration " mulighed for at forhindre den konto ændrer printerindstillingerne . Sæt et flueben ud for "Begræns CD og DVD brænding " mulighed for at deaktivere computerens brænder funktion.
    8

    Klik på " X" i øverste venstre hjørne af vinduet Systemindstillinger for at lukke vinduet og gemme ændringerne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges iTunes Som PS3 Media Server 
    ·Sådan kopieres en Mac harddisk 
    ·Sådan Reset Launch Services 
    ·Sådan Put OS X på en Dell Inspiron E1505 
    ·Sådan Fix Langsom Performance i en PowerBook G4 
    ·Sådan kopieres en DVD på en Mac hjælp Toast 
    ·Hvordan man tager et billede på computerskærmen på e…
    ·Sådan Sync iBook Med iDisk 
    ·Sådan spiller en FLAC fil på en Mac 
    ·Sådan Del iPhoto Billeder 
      Anbefalede Artikler
    ·Data Storage & Retrieval System 
    ·Sådan justeres Start -Up programmer i MS Windows XP 
    ·Sådan Oplåsning en Linksys 54GP 
    ·Sådan kører en VNC -server på Ubuntu 
    ·Sådan fjernes en router fra My Network Places 
    ·File Strukturen i en Unix Operating System 
    ·Sådan tilføjes et Canon Scanner til en Home Network 
    ·Sådan kører Assetup.Exe Fra et Bin File 
    ·Hvordan kan jeg få et Password Prompt 
    ·Sådan konfigureres en eDonkey Firewall Router i Window…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com