| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan Del iPhoto Billeder
    Apples fotoadministrationsprogram iPhoto tilbyder en række forskellige måder at dele dine fotos online. I iPhoto '08 , kan brugere dele fotos på et online galleri , men kan kun betalende MobileMe-medlemmer adgang til denne funktion . Den næste version , iPhoto '09 , øget deling muligheder for at andre online -sharing sites , ifølge en gennemgang af Rick Lepage på Macworld.com . iPhoto indeholder også andre deling muligheder ud online deling. Instruktioner
    1

    Vælg de billeder , du vil dele i iPhoto ved at klikke på biblioteker eller album . Du kan også vælge billeder ved at trække markøren over grupper af billeder eller holde " Shift "-tasten og klikke på billederne.
    2

    Klik på "Del "-menuen , og fremhæv " MobileMe-galleri " , til at dele dine fotos på MobileMe. Klik på " Log ind "-knappen for at indtaste dine eksisterende medlemskab detaljer , eller klik på " læs mere" for at tilmelde dig en 60-dages gratis prøveversion af Mobile Me . Følg vejledningen på skærmen for at udgive dine billeder til MobileMe-galleri .
    3

    Klik på "Del "-menuen , og fremhæv "Facebook" til at dele dine billeder på Facebook. Klik på " Set Up "-knappen , og indtast din Facebook- login-oplysninger til at bruge iPhoto Uploader på Facebook . Følg vejledningen på skærmen for at udgive dine billeder på Facebook.
    4

    Klik på "Del "-menuen , og fremhæv " Flickr " til at dele dine billeder på Flickr. Klik på " Set Up "-knappen og indtaste din Yahoo! login-oplysninger til at bruge iPhoto Uploader på Flickr . Følg vejledningen på skærmen for at udgive dine billeder til Flickr.
    5.

    Klik på "Del "-menuen , og fremhæv "E-mail " for at dele dine fotos via Apples Mail. Mail vil lancere og de ​​valgte fotos vil vedhæfte automatisk til en ny e-mail . Tilføj e-mail adresser til " Til" feltet , og indtaste yderligere meddelelse, du vil sende med billederne. Tryk på knappen "Send" for at sende dine fotos.
    6

    Klik på "Del "-menuen , og fremhæv " Burn" til at dele dine fotos ved at brænde en iPhoto cd eller dvd. Sæt en tom disk i din Mac optiske drev , og brændende påbegyndes . En disk lavet på denne måde kan kun ses i iPhoto.
    7

    Klik på menuen "Filer" , og fremhæv "Eksporter" for at eksportere dine billeder til en mappe og brænde dem til en standard cd eller DVD. Brug drop- down menuer til at indstille filtypen og billedkvaliteten af de eksporterede billeder. Tryk på " Export " knappen, og vælg en placering til billederne. Klik på " Ny mappe " knappen, og indtast det navn, du ønsker skal vises på disken. Klik på OK.

    Gå til placeringen af ​​mappen i Finder. Kommando-klik på mappen , og vælg "Brænd [ mappenavn ] til disk . " Indsæt en tom disk i din Macs optiske drev , og brændende påbegyndes . Billeder på denne disk kan ses på enhver computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Videoer vil ikke Stream på Mac 
    ·Sådan geninstalleres min Mac computer fra Time Machine…
    ·Sådan ændres en root-adgangskode i Tiger 
    ·Sådan Hyperlink Custom Buttons i iWeb 
    ·Sådan åbnes en EXE i en Mac-computer 
    ·Hvordan at oprette en Remote - netværk Mac til en pc 
    ·Sådan installeres OSX Fra et Disk Image 
    ·Hvad Er Desktop gøre i Mac OS 
    ·At skifte fra Mac OS til Windows XP på MacBook 
    ·Sådan opgraderer ældre versioner af Adobe CS4 på en …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Usb.inf filer tilbage med WDMA 
    ·Sådan nulstilles en XP Password Med BartPE 
    ·Sådan konfigureres en DNS-server til Linux i Webmin 
    ·Sådan Rescue krypterede filer med Windows Vista 
    ·Sådan Vedhæft en Dekorative Udvendig Window Trim 
    ·Sådan får Zune software at installere med Vista 
    ·Sådan installeres Apache på CentOS 5.4 
    ·Sådan Bevar OEM Pre- aktivering , når Re -installere …
    ·Sådan bruges MMC til at generere rapporter på Adgangs…
    ·Kan jeg opgradere min Windows 98 til Windows Vista, 7 e…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com