| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Den historie Mac Apple
    Før Apple introducerede iPod eller iPhone, det havde den Macintosh. I 1984 lancerede virksomheden sin første Macintosh -model , en stor, beige boks til rådighed for $ 2495 . Siden dengang har Mac haft en historie af redesigns , men det er stadig en grundpille i Apples forretning . I sin anden kvartal af 2011 , rapporterede Apple , at det havde solgt mere end 3,5 millioner computere , overgår sin tidligere år med 28 procent . Apple I And II

    Apple begyndte sin computer forretning i garagen for co- grundlægger Steve Jobs. Han , sammen med Steve Wozniak, byggede en computer kredsløb , de kaldes " Apple I. " Den 1. april 1976 officielt Jobs , Wozniak og Ronald Wayne dannede Apple og i 1977 selskabet er stiftet . Samme år udgav de Apple II - den første computer med evnen til at producere farvegrafik . Apple ville tilbringe meget af de næste par år synonymt på den nye Apple Macintosh og Apple Lisa. Apple Lisa var den første på markedet , men var et flop takket være dens høje pris.
    1980'erne

    I 1984 introducerede Apple Macintosh til meget af den verden gennem en Super Bowl spot . Mac var den første nem at bruge computer og den mest overkommelige for sin tid. Det omfattede en grafisk brugergrænseflade og en mus. Det næste år , forlod både Jobs og Wozniak Apple og selskabet fortsatte med at forbedre på Mac , debuterede Macintosh Plus i 1986 og Macintosh II i 1987. I 1989 forsøgte Apple sin hånd på at gøre en mere transportabel computer med Macintosh Portable. Den batteridrevne computer vejede mere end 15 lbs. og var ikke en succes.
    1990'erne

    1990'erne var en travl tid for Macintosh. I 1991 lancerede Apple PowerBook , en bærbar computer med farveskærm. Samme år blev Apple Quadra og Performa serien udgivet med Quadra er en højere-end model for erhvervslivet og Performa designet til forbrugerne. I 1994 begyndte Apple producerer Macintosh med nye PowerPC chips designet i samarbejde med IBM og Motorola. PowerPC chip lovede hurtigere og forbedret ydeevne. I 1996 vendte Jobs til Apple i en rådgiver rolle og blev opkaldt midlertidig administrerende direktør det følgende år. I 1998 blev den populære, gennemskinnelige iMac G3 rullet ud . Apple sluttede årtiet med PowerMac G3 , den første Macintosh-computer til at omfatte en gynge ud af døren for at tilføje harddiske og hukommelse.
    New Century

    Det første år af det 21. århundrede var præget af Jobs bliver opkaldt permanent administrerende direktør for Apple. I 2000 blev PowerBook G3 med firewire kapacitet, DVD og zip -drev, og AirPort også rullet ud . I 2002 debuterede den første fladskærm Macintosh - iMac G4 . Apple fortsatte med at foretage forbedringer og opgraderinger til sin velkendte laptop, slippe MacBook Air i 2008. MacBook Air er en bærbar computer så tynd, at det kan passe inde i en brun kuvert . I 2010 blev MacBook Air frigivet i en ny version med ingen harddisk, ved hjælp af Flash -baseret hukommelse i stedet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Formatér en ny iMac harddisk 
    ·Sådan oprettes en genvej på en Mac iBook 
    ·Sådan konfigureres en iBook for Wireless 
    ·Sådan Set Finder Se Defaults på en Mac 
    ·Sådan Clear My Old MacBook 
    ·Sådan slette hukommelsen på MacBooks 
    ·Sådan Vedhæft en pc-Drive til en Mac Network 
    ·Hvordan man udvider en Screen Shot til Mac 
    ·Sådan Set en påmindelse i iCal 
    ·Hvordan til at øge Partition Størrelse i Boot Camp 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en firewall Group Policy Download 
    ·Sådan opgraderer PHP Plesk 9.2.2 
    ·Sådan installeres Windows XP på HP OmniBook 4150 
    ·Sådan Set Video RAM på en Eee PC 
    ·Registry Monitor Tools 
    ·Sådan bruges Recovery partition på en Dell Inspiron 5…
    ·Hvordan til at omformatere My C-drev på Windows XP Pro…
    ·Sådan installeres Vinyl Express LXI 
    ·Hvordan man laver en Booklet Med Windows 
    ·Sådan dual boot en Operating System 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com