| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Operating System på MacBook
    MacBook-computere kører Macintosh s Mac OS X-operativsystemet. Pr. marts 2011 køre alle moderne Mac-computere Mac OS X. MacBooks er designet med hardware, der vil være kompatibel med Mac OS X. Denne undgår hardwarekompatibilitetstests systemer, der kan være til stede på Windows-systemer , der kan have mange forskellige hardwarekomponenter. Dock

    Mac OS X viser hyppigt anvendte , vigtige og aktuelt kørende programmer i dock nederst på skærmen. The Dock giver dig mulighed for at skifte mellem kørende programmer, og til at iværksætte programmer , der ikke er åbne. The Dock kan også holde dine foretrukne filer og mapper sammen med genanvendelse bin . Du kan tilføje nye elementer til Dock ved blot at trække dem til dock og frigive dem. Du kan fjerne dem ved at trække dem ud af Dock .
    Finder

    Mac OS X bruger et program kaldet Finder til at gennemse filer og mapper på din MacBook . Finder kan også vise en liste over installerede programmer, og gennemse netværket filer eller filer på flytbare medier . Du kan åbne finderen ved at klikke på dens ikon i Dock i bunden af skærmen. De vigtigste mapper vises i panelet i venstre side af et nyt Finder-vindue . Du kan starte filer , start programmer eller gennemse mapper ved at dobbeltklikke på deres ikoner i Finder.
    Opdateringer

    Mac OS X kan downloade sikkerhed og funktionalitet opdateringer over internettet. De fleste opdateringer er gratis, men opdateringer til nye versioner af styresystemet er ikke. Mindre opdateringer er nummereret baseret på deres versioner. Større opdateringer er opkaldt efter forskellige arter af kat. Du kan kontrollere den aktuelle version af dit operativsystem fra "Om" sektion af "Apple" -menuen øverst på skærmen. Du kan konfigurere din computer til at hente de nyeste opdateringer i " Software Update " del af " Systemindstillinger " menuen.
    Laptop Indstillinger

    Selvom Mac OS X er tilgængelig for alle Mac-computere , det har flere indstillinger, der er særlige for MacBook-computere . Det har flere strømbesparende funktioner, der forlænger din Macs batterilevetid, såsom screensaver timere eller automatisk standby , når du lukker din MacBook låg . Det er også designet til at arbejde med de mærkede funktionstaster øverst på MacBook tastatur. Disse taster styre en række af computerens funktioner, herunder medieafspilleren , skærmens lysstyrke og diskdrev. En af nøglerne muliggør også display switching, som kan skifte MacBook display fra den indbyggede skærm til en ekstern skærm tilsluttet til din MacBook display port.
    Boot Camp
    < p> Fra og med version 10.5 af Mac OS X , Apple introducerede en funktion kaldet "Boot Camp ". Boot Camp gør det muligt for Mac-computere til at installere et Windows-operativsystem sammen Mac OS X. Boot Camp-assistent letter processen med at installere Windows som et andet operativsystem. Programmer installeret i Windows er ikke tilgængelige i Mac , eller omvendt , men filer kan deles mellem de to systemer . Boot Camp gør det muligt for Mac-brugere til at bruge de samme programmer , der er tilgængelige for Windows-brugere uden at skulle købe en Windows-pc. Du har stadig nødt til at købe en kopi af et Windows-operativsystem til at installere på din MacBook , hvis du agter at bruge Boot Camp.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Operating System på MacBook 
    ·Sådan konfigureres Remote Desktop & OS X Server 
    ·Sådan bruges en Memory Stick på en Mac 
    ·Sådan ændres Papirtype til at udskrive på en Mac 
    ·Sådan Slut en Mac Notebook til en projektor 
    ·Sådan Auto Organiser i mapper efter filtyper på en Ma…
    ·Hvordan at slippe af en trojansk hest på en Mac 
    ·Sådan Konverter en DMG fil til ISO 
    ·Sådan Network Med en Mac 
    ·Foto Booth Effects til Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en projektor med en Mac Laptop 
    ·Hvordan kan jeg se, om min produktnøgle er til Home el…
    ·Sådan åbner slettede filer 
    ·Sådan måler Udvendige vindue skodder 
    ·Sådan Set en Windows XP Firewall til deling 
    ·Sådan Slut en Acer 6930 bærbar være trådløst 
    ·Sådan Gør min Mac OS X Computer Run Faster 
    ·Sådan begrænse Desktop Ændringer i en gæstekonto på…
    ·Sådan Unzip et GZ fil i Linux 
    ·Sådan fjernes Windows XP -godkendelse Tjek 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com