| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Har du brug for Parallels til PC Apps på Mac
    ? Uanset om du er lang tid Mac-bruger , eller en nylig konvertit , har næsten hver Mac-bruger over problemet med at ville bruge en Windows -eksklusiv program på deres Mac-computer. Parallels er et program, der giver Mac-brugere med evnen til at bruge Windows-programmer på en Mac , men det er på ingen måde det eneste valg , Mac-brugere , der ønsker at få denne funktionalitet har en række forskellige muligheder til deres rådighed. Parallels

    Parallels er en virtuel maskine program, der giver brugerne mulighed for at installere Windows-operativsystemet på deres computer og starte operativsystemet samtidig kører Mac OS X. Når bruger støvler op af computeren, de så starte Parallels program, som skaber en "virtuel " computer i Mac-computer , som støvler Windows-operativsystemet . Den Parallels programvinduet tjener som brugerens Windows-skrivebordet , så Mac- bruger at udføre Windows-programmer ved at trække programmet på Windows-skrivebordet og køre den derfra.
    VMware Fusion
    < br >

    Svarende til Parallels , VMware Fusion giver brugerne mulighed for at køre både Windows og OS X-operativsystemer på samme tid. Ansøgningen skaber en virtuel maskine med Windows- operativsystem installeret på den, og giver brugerne mulighed for at udføre Windows -eksklusive programmer fra inden for denne virtuelle maskine. Enhver Mac-bruger , der ønsker at bruge en virtuel maskine program som VMware Fusion eller Parallels skal have en kopi af Windows til at installere på den virtuelle maskine skabt af programmet.
    Boot Camp < br >

    Boot Camp er et program frigivet af Apple, der gør det muligt for Mac-brugere til at starte Windows-operativsystemet på en Mac-computer . I modsætning til VMware og Parallels , dog er Boot Camp ikke tillader Mac-brugere at køre Windows og OS X på samme tid ved at oprette en virtuel maskine . I stedet Boot Camp er en dual boot program, der giver brugerne mulighed for at vælge at starte computeren med enten OS X eller Windows som operativsystem ved opstart. Ligesom virtuelle maskine applikationer , skal brugeren have en kopi af Windows til at installere på computeren for at bruge Boot Camp.
    CrossOver

    CrossOver er en unik applikation, der hverken skaber en virtuel maskine eller giver brugerne mulighed for at starte Windows på deres computer. I stedet er det muligt for brugerne at udføre visse Windows-program direkte i OS X. Hvis du vil bruge dette program , kan brugerne blot indsætte Windows-program installation disk i computeren , så lad CrossOver afgøre, hvorvidt ansøgningen kan installeres og bruge CrossOver for at fuldføre installationen proces . Når programmet er installeret, kan det bruges på Mac-computer som enhver anden Mac-program . I modsætning til dual boot og virtuelle maskine applikationer , er CrossOver ikke kræve en kopi af Windows til at bruge Windows-programmer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan finder jeg Video Effects i en New iMovie 
    ·Sådan slette programmer fra en Mac Book 
    ·Hvordan man gør en fuld installation af Snow Leopard 
    ·Hvordan laver to vinduer arbejde samtidigt på iMac 
    ·Hvad er nyt i 2010 QuickBooks til Mac 
    ·Sådan ændres DNS-navn i Leopard 
    ·Hvordan man laver en brochure om Word 2008 
    ·Sådan Defragmenter en Leopard Volume 
    ·Sådan Fix Fraktion Tekst på min Mac 
    ·Sådan justeres Ur Preferences på Mac OS X 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Turn Off the Start-Up Sound på Windows 7 
    ·Sådan tilføjes en webside ikon på en Desktop 
    ·Sådan Block Facebook Fra Kids på en hjemmecomputer 
    ·Hvad er fordelene ved formatering af en harddisk 
    ·Hvordan at reparere en PUB fil 
    ·Sådan oprettes Drop Box i OS X 
    ·Sådan Opdater Valuta Gadget i Vista 
    ·Sådan Fix PowerSuite ISO 
    ·Sådan ændres et ikon -billede i Vista 
    ·Hvordan Frigør Hukommelsesanvendelse i Windows XP Med …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com