| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvordan man laver en hjemmeside bruger en Mac
    Mac-brugere kan designe og bygge websites med iWeb . IWeb er en del af iLife, en software-pakke inkluderet på nye og renoverede Apple-computere. Oprindeligt udgivet i 2004, som en del af iLife -pakken, iWeb tillader konstruktion af personlige og faglige hjemmesider uden kodning. Du kan tilpasse websider baseret på iWeb-skabelonerne og indarbejde fotos , film og musik på siderne. Fra iWeb , kan du udgive et websted til Apples MobileMe-tjeneste eller andre web- hosting-tjenester. Instruktioner
    1

    Klik på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne af Mac skærmen og typen iWeb ind i Spotlight , der vises . IWeb -software vil åbne på din skærm. Hvis iWeb er på din dock, kan du åbne den ved at klikke på dock -ikonet.
    2

    Klik på en skabelon fra skabelonen valgmulighederne i venstre side af din iWeb-vinduet for at vælge det. Hvis skabelonindstillinger ikke åbner , klik på " Filer" og vælg " Ny side " fra drop -down menu. Siderne i den valgte skabelon vises i højre side af vinduet . Klik på en side for at vælge den. En gul grænse vil omgive den side du vælger. Klik på " Vælg ".
    3

    Klik på " Site" under stedet arrangør placeret på venstre side af skærmen. Under " Site Name , " title din hjemmeside. IWeb opdaterer automatisk navnet på den hjemmeside .
    4

    Dobbeltklik på siden under hjemmesiden navn . Dette åbner den første side af hjemmesiden. Hver side indeholder pladsholdere til tekst og grafik. Erstat tekst ved at klikke på pladsholderen og skrive din tekst. Klik og træk tekstfeltet for at flytte teksten. Ændre størrelse på tekstfeltet ved at klikke og trække i et af de fremhævede hjørner.
    5.

    Klik på et foto pladsholder for at fremhæve det. Åbn "Vis Media " i nederste højre hjørne af iWeb. En liste over lydfiler , fotos, film og widgets vises på højre side af iWeb. Klik på " Billeder ". Vælg et foto til højre og trække det til foto pladsholder til venstre. Fortsæt med at indtaste tekst og grafik på denne måde , indtil du har fuldført den første webside .
    6

    Klik på " Tilføj side " knappen eller klik på menuen "Filer" og vælg "Ny side" fra drop- down menu til at føje en anden webside til hjemmesiden. Vælg en side design. En gul grænse vil omgive det. Klik på " Vælg ". IWeb vil tilføje en link til side i navigationsmenuen placeret i toppen af ​​hjemmesiden og i stedet arrangør placeret i venstre side af skærmen .
    7

    Dobbeltklik på den nye webside placeret i webstedet arrangør til venstre. Omdøb den webside ved at skrive et nyt navn . Klik på " Show Media " knappen for at tilføje grafik og tekst til den nye side ved hjælp af media browser . Færdig med at tilpasse websiden ved at trække medier til pladsholderne og erstatte teksten. Tilføje og ændre skrifttyper og farver med værktøj placeret nederst i iWeb-vinduet .
    8

    Klik på " Widgets " i medierne browseren. Træk og slip den type widget , du ønsker , såsom en nedtælling , RSS feeds, et Google-kort eller You Tube video , hvor som helst på din side. Fortsæt med at tilføje websider til hjemmesiden og tilpasning med grafik og tekst , indtil hjemmesiden er færdig. Klik på menuen "Filer" og vælg " Gem " for at gemme dit arbejde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slette og geninstallere en Mac 
    ·Sådan Konverter AVI til MV4 på en Mac 
    ·Sådan oprettes Kindle Documents på OSX 
    ·Sådan bruges en Zune på en Mac 
    ·Hvordan laver ny mappe -ikon med en Mac computer 
    ·Hvordan opretter jeg en fax server Mac 10.5 Server 
    ·Sådan Set Up en iBook G4 for en dial-up forbindelse me…
    ·Sådan at rydde op i Indstillinger på min Mac 
    ·Sådan Indsæt en disk i et Mac iBook 
    ·Sådan tilføjes en Dropbox mappe, blev slettet i Mac O…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Gør Windows glemmer en adgangskode 
    ·Sådan foretages fejlfinding GStreamer 
    ·Sådan Find serienummeret på en pc i Windows 
    ·Sådan Alter Start programmer i Windows XP 
    ·Sådan ændres Stacks Ikoner 
    ·Sådan aktiveres lyd i Windows XP 
    ·Sådan Clean Windows Media Player 
    ·Hvordan at finde adressen kort i computeren 
    ·Hvordan at vide, hvilke programmer der skal medtages i …
    ·Sådan Erstat Windows XP Med Linux på en Lap Top 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com