| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan bruges en Zune på en Mac
    The Zune er en MP3-afspiller fra Microsoft, og er Microsofts største in-house konkurrencen mod Apple iPod. Enheden blev først udgivet i 2006 og har gennemgået opgraderinger og revisioner på årsbasis siden da. I modsætning til iPod , der fungerer på begge Mac'er og pc'er , er Zune kun beregnet til at arbejde med Windows-styresystemet. Men der er software workarounds for enkeltpersoner opsat på at bruge en Zune-enhed på en Mac computer. Lær at bruge en Zune på en Mac for at få adgang til dine Zune sange uden at bruge en pc . Ting du har brug
    Windows XP /Vista /Windows 7 installation disk
    Windows simulation software (f.eks Parallels eller VMWare Fusion )
    Zune MP3-afspiller
    Original Zune stik kabler
    Mac-computer med Mac OSX 10.4 +
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Kontroller, at Zune MP3-afspilleren har et fuldt opladet batteri. En Zune med en lav afgift , kan slås fra i integrations-og installationsprocessen , skaber fejl.
    2

    Install Parallels eller VMWare Fusion på din Mac. Disse to programmer skabe en simuleret software miljø til at installere Windows-operativsystemet på Mac computer hardware. Sammenlign Parallels og Fusion , og vælg det program, der passer bedst til dine behov. Installation af en Zune på en Mac kræver kun de basale , foreløbige funktioner på begge programmer .
    3

    Vent til emulatoren for at afslutte installationen . Afhængig af hastigheden på din Mac processor , kan dette tage flere minutter. Ved afslutning, følg vejledningen på skærmen for at installere Windows ved hjælp af Windows installeret diske. Både Parallels og Fusion omfatter automatiserede guider til at installere hele Windows-operativsystemet på Mac i en integreret proces.
    4

    Genstart Mac for at rydde sit system cache .
    5 < p > Start emulator software til at åbne og køre Windows-operativsystemet på Mac. Åbn Internet Explorer i emulator skærmen og hente Zune software fra Microsofts officielle Zune hjemmeside i emulator software. Microsofts websted vil behandle dig som en pc-bruger og giver dig mulighed for at downloade programmet .
    6

    Dobbeltklik på den downloadede installationsfilen for at installere Zune-softwaren . Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen. Under installationen , vil du få en chance for at skabe en Zune-konto , som du kan få adgang til Zune musikbutik og Zune opslagstavler. Hvis du allerede har en Zune -konto , eller ikke ønsker en, springe dette trin .
    7

    Slut Zune -enheden til Mac-computer ved hjælp af de originale Zune USB-stik kabler. Windows emulator registrerer automatisk den nye hardware. Åbn Zune-softwaren i emulator til at få adgang til Zune-enhed . Vent til software til at kontrollere Microsofts websted for enhver Zune firmwareopdateringer . Hvis den beder om tilladelse til at installere softwareopdateringer , skal du klikke på "Enig" knappen.
    8

    Synkroniser Zune med Mac for at overføre alle relevante musik, video og foto filer mellem enheden og computeren . Hvis dette er din første gang ved hjælp af Zune, kontrollere Zune s synkroniserings muligheder for at sikre , at det overfører kun de filer, du ønsker at overføre . Klik på "Indstillinger" i den øverste menubjælke og vælg "Device " fra drop -down menu. Klik på "Synkroniser Indstillinger" i dialogboksen for at styre hvilke filer Zune synkroniserer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg få et brugernavn og password på en iM…
    ·Sådan tilføjes PowerBook G4 Hukommelse 
    ·Sådan Del iPhoto Billeder 
    ·Sådan Put Mac OS X på en Acer Aspire One 
    ·Sådan Brænd en DMG 
    ·Sådan Reducer Photo filstørrelse på Mac 
    ·Sådan Switch en iMac fra WEP til WPA Security 
    ·Sådan får du en WEP Fra et nøglering 
    ·Sådan Kog White Bass Fisk 
    ·Sådan nulstilles en Pram iBook G3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan udskriver Screen i Windows Vista 
    ·Genopretter Værktøjer til Linux 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows XP Virus 
    ·Obduktioner Removal Tool 
    ·Sådan Hook op en MP3-afspiller til en iPod -dockingsta…
    ·Hvordan kan man øge Boot Up Speed ​​i Vista 
    ·Sådan gendannes Windows XP på en eMachine 
    ·Ændring af en administratoradgangskode 
    ·Sådan installeres Perl Plesk 
    ·Hvordan laver min MacBook Run på XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com