| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    OS X Snow Leopard Maintenance
    Mac OS X 10.6 Snow Leopard er den nyeste operativsystem Apple har frigivet . Snow Leopard er tilgængelig for orden som i August 28, 2009 . Ligesom alle andre operativsystemer , er det klogt at fastholde Snow Leopard , så det kører på sit bedste. Der er flere ting , du kan gøre inden for OS X til at opretholde Snow Leopard samt et par programmer, der hjælper til at holde Snow Leopard ren og kører effektivt. Det er vigtigt at holde Snow Leopard software vedligeholdt, samt hardware som kører på . Hold softwaren opdateret

    holde din software opdateret , er ikke kun en almindelig vedligeholdelse procedure for operativsystemer , men også en sikkerhedsforanstaltning . Gennem hver ny opdatering , tilføjer Apple fejlrettelser , sikkerhedsrettelser og system optimeringer til Snow Leopard. I øjeblikket er der er en opdatering til rådighed, der skal installeres, hvis det endnu ikke er blevet gjort . Denne opdatering vil konvertere Snow Leopard fra OS X 10.6 . til 10.6.1 . At installere opdateringer , skal du klikke på Apple-logoet i øverste venstre hjørne af skærmen. Fra drop down menu, vælg Software Update. OS X vil søge efter softwareopdateringer , der er tilgængelige i øjeblikket . Hvis der er nogen tilgængelige opdateringer, skal du klikke på installere at foretage passende opdateringer. Ikke alle opdateringer skal installeres . Ved at klikke på Yderligere oplysninger pil , vil Apple Software Update tillader kun visse opdateringer , der skal installeres .
    Reparer disktilladelser

    Efter enhver softwareopdatering eller installation af et nyt ansøgning, er det bedst at gøre et Reparer disktilladelser . Dette vil optimere Snow Leopard til at arbejde med eventuelle ændringer, der i øjeblikket er foretaget til computeren. At reparere disktilladelser , skal Apple Disk Utility anvendes. Det kan navigeres gennem kommandoerne Finder - Programmer> Hjælpeprogrammer > Diskværktøj. Beliggende langs den venstre side rude inden diskværktøj vil være en liste over alle enheder monteret på computeren. Klik for at markere Mac standard harddisk. Klik på Reparer disktilladelser . Denne proces tager normalt 5 til 10 minutter .
    Tech Tool Deluxe

    Tech Tool Deluxe er et gratis program til Mac OS X. Mac-brugere , der vælger at købe en AppleCare Protection Plan med deres computere får Tech Tool Deluxe ansøgning bundtet med AppleCare planen. Dog kan , hvis en Mac ikke har AppleCare , Tech Tool Deluxe stadig downloades . Der vil være et link til det i beskrivelsen. Tech Tool Deluxe hovedformål er at teste og diagnosticere eventuelle hardwareproblemer på en Mac computer. For eksempel Tool Tech Deluxe tests USB-porte , harddiske og RAM , display . Det er vigtigt ikke kun at vedligeholde software på en computer, men for at sikre den hardware er op til pari samt. Efter Tech Tool Deluxe er installeret , skal du dobbeltklikke på ikonet for at køre programmet. Sådan åbner Tech Tool Deluxe, vil OS X kræver adgangskode skal indtastes , hvis der er én . Dernæst skal du blot klikke på knappen Scan . Tech Tool Deluxe vil så automatisk scanne computeren for eventuelle hardwareproblemer. Når det er gjort scanning, vil en fuldstændig hardware rapport poppe op på skærmen med resultaterne af scanningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at maksimere din iPad batterilevetid 
    ·Sådan Format og geninstalleres Snow Leopard på en Mac…
    ·Sådan Reset DNS Cache på en Macintosh computer 
    ·Sådan skal du tage og redigere skærmbilleder på en M…
    ·Hvordan man opbygger en Squeeze Page på Mac 
    ·Sådan Sync Sony Ericsson Contacts List Med en iMac 
    ·Sådan installeres en port Variant 
    ·Sådan Skriv en HTML e-mail i Mac Mail 
    ·Sådan åbner et JPEG billede med en iMac 
    ·Sådan Format til HFS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Windows Root Kit Med Ubuntu 
    ·Sådan geninstalleres DirectX 10 på Vista 
    ·Sådan kontrolleres en computer Temp i Linux 
    ·Sådan slettes en Linuxpartition 
    ·Hvad er Windows CE NET 
    ·Hvordan scanner jeg på en iMac 
    ·Sådan afhjælpes papirstop på en Kodak ESP3 
    ·Hvordan man laver en Computer Keyboard Indtast Hebrew 
    ·Hvordan du aktiverer IIS 6.0 i Windows 2003 
    ·Sådan aktiveres kryptografisk service 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com