| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    OS X Snow Leopard Tips
    Apple har henvist til Mac OS X 10.6 Snow Leopard , som en mere raffineret udgave af sin OS X 10.5 Leopard. Snow Leopard tilbyder flere nye funktioner. Lær et par tips og tricks, der vil hjælpe dig til overgang over til Snow Leopard og vise dig nogle af de nye funktioner. Dock Expose

    Prøv den nye Dock Expose funktion. Denne funktion kan være nyttig, når du navigerer gennem talrige vinduer inden for en enkelt ansøgning. For eksempel, hvis du bruger Safari kan du nemt bruge Dock Expose at finde nogen Safari-vinduet hurtigt og nemt. Kør Safari og åbne op tre eller fire vinduer. Klik og hold på Safari ikonet i din dock til at aktivere Dock Expose . Nu vil din skærm skifter til Expose tilstand og give dig et overblik over alle Safari-vinduer , der er åbne . Klik på en af dem til at navigere .
    QuickTime Player Recovery

    Recover standard QuickTime -afspilleren. Snow Leopard kommer med en ny version af QuickTime -afspiller kaldet QuickTime X. Men QuickTime X ikke har alle de samme funktioner som den gamle QuickTime -afspilleren. For at vende tilbage til den gamle spiller, starte med at indsætte din Snow Leopard DVD i computerens drev. Når det er indlæst , vil der være et ikon , der siger " Valgfri Installerer ". Dobbeltklik på ikonet for at starte installationsprogrammet. På det næste skærmbillede , vil der være en licensaftale , klik på " Enig ". Der vil nu være en liste over alle de valgfrie installerer , bør du se QuickTime. Klik på Næste for at sætte et "X " i feltet , klik på " Install".
    Visning Mediefiler

    OS X Snow Leopard , lyd og videofiler kan blive fremvist i et vindue . De behøver ikke at blive åbnet op med en ansøgning . At afprøve dette tip , navigere til mappen iTunes . Som standard , vil det blive placeret på Finder > Musik> iTunes> iTunes Music . Før musen hen over enhver iTunes MP3-fil. En lille Play knappen vises i midten af ​​ikonet. Klik på det for at få vist en sang. Videofiler kan blive fremvist ved at tage de samme trin .
    Zoom ind på Icons

    zoomer ind på ikoner kan gøre tingene meget lettere for øjnene , især når du søger efter fotos og spille medier. Åbn en mappe , der indeholder mediefiler eller fotos. En henstilling ville være den iPhoto mappe, kan navigeres gennem Finder > Billeder > iPhoto. Efter en mappe er åbnet , vil der være en skyder i nederste højre hjørne af vinduet . Flyt skyderen fra venstre til højre for at zoome ind og ud.
    Nemt navigere gennem Applications

    Efter installation Snow Leopard , vil der være en mappen Programmer i docken. Højreklik på denne mappe og vælg " Grid ". Det vil blive placeret i pop- up -menuen under " View Content As. " Klik et vilkårligt sted på skrivebordet for at fravælge mappen Programmer. Klik på mappen Programmer. Et stort net af alle programmer på computeren skal poppe op over mappen Programmer. Rul gennem applikationer ved hjælp af rullepanelet placeret langs højre side af nettet , eller ved hjælp af en to- finger scroll på en Mac laptop.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Bootcamp til Mac 
    ·Sådan Skyl DNS Cache i Mac OS X 
    ·Sådan Konverter OHF TTF på en Mac 
    ·Sådan gør Indskudstegn Log på en Mac 
    ·Hvordan til at geninstallere Mac OS 10.6 , når du har …
    ·Sådan Åbn diskskuffen på en Mac 
    ·Hvad er Chicago Style Font i Microsoft Windows 2007 
    ·Sådan finder du den MAC-adresse på Apple 
    ·Sådan fjerner genstande fra en iMac Dashboard 
    ·Sådan Tilslut en Macbook til en Droid 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Meta Boot Disk i Solaris 10 
    ·Sådan læses en MS Windows installations-id 
    ·Sådan Fix Søg på XP 
    ·Sådan Fix Windows Vista Voice Chat 
    ·Sådan ændres Åbn med Context Menu i XP 
    ·En forsinket Skriv Fejl på en ekstern harddisk 
    ·Sådan bruges Bluetooth File Sender 
    ·Hvordan til at dele et Dokumenter & Settings Folder 
    ·Hvad er SnapView OCX 
    ·Sådan Find Out Your Video Card RAM på Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com