| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    En forsinket Skriv Fejl på en ekstern harddisk
    Som standard Windows bruger en funktion kaldet skrive -behind caching at forbedre ydeevnen af ​​harddiske. Hvis computeren er optaget, når du gemmer en fil til drevet , Windows bekræfter, at filen er blevet skrevet til drevet, men det gør ikke udføre den egentlige filoverførsel indtil computeren ikke længere er optaget. Hvis Windows ikke er i stand til at fuldføre skrive operation , vises en meddelelse, besked om, at "forsinket skrivning mislykkedes." Hvis filen ikke er bakket op et andet sted , kan det være tabt. Der er flere grunde til, at det kan forekomme med en ekstern harddisk, og alle af dem kan forebygges. Defekt eller afbrudt USB-kabel

    bageste forbindelse på en ekstern harddisk er ofte en USB mini- stik, som kan være let at afbryde ved at droppe eller flytte harddisken. Derudover kan en forsinket skrivefejl opstå, hvis du afbryde harddisken , før Windows fuldender alle ventende skrive operationer , eller hvis selve kablet er defekt.
    Power Issue

    en ekstern harddisk kræver strøm fra en stikkontakt eller fra computeren for at kunne fungere . Hvis strømmen til harddisken er afskåret , slukkes umiddelbart inden afslutningen alle ventende skrive operationer . Dette er især tilbøjelige til at ske , hvis du bruger en ekstern harddisk , mens du kører en bærbar computer på batteristrøm. Den eksterne harddisk tilføjer til lodtrækningen på batteriet , hvilket kan forårsage den bærbare computer til at lukke ned for tidligt, dreje harddisken ud i processen.
    Internal Drive Connection
    < br >

    Med en harddisk kabinet , kan du samle en ekstern harddisk dig selv ved hjælp af off- the- shelf dele. Hvis du har et kabinet til IDE -harddiske , åbne kabinettet til at se på fladkabel indeni. Nogle ældre harddisk kabinetter kan have 40 -wire fladkabler , mens nyere harddiske kræver kabler med 80 ledninger. Du kan tælle antallet af ledninger ved at kigge på kablet . En 40 -leder kabel kan forårsage dataoverførselsfejl med nyere harddiske.
    Forebyggelse
    p Du kan undgå de fleste forsinket skrive fejl i Windows ved hjælp af funktionen Sikker fjernelse af hardware , som straks afslutter alle ventende skrive operationer . Klik på USB -kablet ikonet i nederste højre hjørne af skærmen for at vise et vindue der viser alle tilsluttede USB-enheder . Klik på det eksterne harddisk for sikkert at fjerne den, og afbryd drev fra computeren efter Windows giver dig besked , at det er sikkert at gøre det .
    Deaktivering Write- bag Caching
    < p> Deaktivering skrive- bag caching fjerner muligheden for tab af data fra forsinkede skrivefejl , men det reducerer udførelsen af ​​en ekstern harddisk en smule. For at deaktivere skrive -behind caching i Windows 7 , skal du åbne menuen Start og klik på " Computer". Højreklik på den eksterne harddisk , " . Egenskaber" udvalgte Klik på " Hardware " fanen, skal du klikke på navnet på harddisken igen, og klik derefter på "Egenskaber". Klik på " politikker" fanen , skal du vælge "Quick Removal " radio-knappen og klik på " OK". Bemærk, at mens dette løser forsinket skrivefejl , betyder det ikke løser dataoverførsel fejl forårsaget af defekte eller forkerte kabler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Turn Off the SonicWall Filter 
    ·Sådan Giv en Windows 7 Konto Fuld Privilegier 
    ·Hvordan man åbner en Table & læse dens Records 
    ·Sådan fjernes en Jump Redirect 
    ·Hvordan skal tjekkes Processor Type på Windows 
    ·Min Windows Repair Hænger Up Mens Installation Devices…
    ·Sådan fjernes Service Pack 2 Fra Windows Server 2003 
    ·Hvordan at skjule en virtuel Drive Partition 
    ·Sådan ændres en klynge Navn 
    ·Sådan Konverter en G.711 video til MP3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændre en Google Email Into en fax automatisk 
    ·Sådan vises Codecs i Vista 
    ·Definition af solvarme Koefficient 
    ·Sådan annullere en igangværende Windows Process 
    ·Sådan installeres Asterisk på Ubuntu 
    ·Sådan Watch Live TV Fra Vista på en anden Vista-pc 
    ·Sådan fjernes filer fra senest åbnede filer gemt i ad…
    ·Hvordan man opbygger en brugerdefineret live Linux CD 
    ·Lære det grundlæggende i computere 
    ·Sådan installeres XP på en brugt computer ved hjælp …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com