| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Udskiftning & Installation
    Udskiftning af gamle, utætte vinduer forbedrer energieffektiviteten i et hjem og kan give en ansigtsløftning til strukturen . Utætheder omkring vinduer udgør omkring 10 procent af alle uden luft infiltration i hjemmet , i henhold til det amerikanske Department of Energy . Vindue udskiftning som en del af en samlet weatherization af hjemmet giver den mest energibesparelser. Processen med at udskifte vinduet kræver avancerede snedkeri færdigheder og redskaber , og bør forsøges kun af avancerede gør- det-selv . Ting du skal
    Skruetrækker
    Små brækjern
    Utility kniv
    spartel
    Silicone caulk
    Fugepistol
    2 -fods vaterpas
    Træ shims < br > Lav - ekspansion spray skum
    Paint eller bejdse
    Assistant
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Fjern stormen vinduet fra ydersiden af ​​vinduet, hvis det findes. Storm vinduer er separate enheder, der leverer udvendig beskyttelse mod vejret for den aktuelle vindue . Fjern de skruer, der holder aluminium storm vinduer på plads udefra. Wooden storm vinduer kan have vinger eller træ strimler holder dem på plads indefra. Lirke rammen fri med en lille bar , før du fjerner stormen vinduet udefra.
    2

    Fjern vinduet karmen --- strimlen af træ på indersiden , der holder vinduet på plads. Hvis der ikke er ophobning af maling, bare lirke den løs med en lille brækjern . Skær krydset af karmen og vinduesrammen med en hobbykniv , hvis lag maling er til stede. Brug Spartler og lirke barer til omhyggeligt arbejde karmen gratis. Fjern jambs fra alle sider af vinduet .
    3

    Løft ruden ud af åbningen. Dette kan kræve en person på ydersiden for at skubbe det ind i huset. Større vinduer kræver mindst to personer til at håndtere dem sikkert. Indstil vinduet afsat til bortskaffelse eller genbruge så relevant. Kontrollér vinduesrammen efterladt på stedet i forrådnelse og revner . Udskift beskadigede dele af rammen. Prime nogen nøgne træ i vinduesrammen.
    4

    Placer det nye vindue i åbningen . Påfør en stribe caulk langs alle kontaktflader mellem rammen og vinduet . Skub vinduet på plads og kontrollere for både lodret og vandret plan , med en 2 - fod vaterpas . Anvend mellemlæg --- små træ kiler --- hvor det er nødvendigt at flytte vinduet til et niveau position. Place skruer gennem de forborede huller i vinduesrammen , og skru dem gennem afstandsstykker og ind i karmen .
    5.

    Brug spray skum til at udfylde hullerne mellem karmen og vinduesrammen . Sørg for at bruge en lav- ekspansion skum normeret til dør og vindue brug.
    6

    Udskift vinduet karmen på indersiden af vinduet. Hvis du var en succes med at fjerne karmen , kan du genbruge materialet , hvis ikke, bruger nye vindue jambs . Drive søm gennem vinduet karmen og ind i rammen . Caulk alle samlingerne mellem vinduet og rammen på den indvendige og udvendige af hjemmet. Anvende enhver maling eller anden overflade ønskes at afslutte projektet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilslut en bærbar til internettet med en router…
    ·Sådan gendannes indholdet af papirkurven på computere…
    ·Windows PC Speed ​​Test 
    ·Sådan Monitor Netværk Aktivitet i Windows 7 
    ·Sådan Turn Off Remote Access 
    ·Sådan pakkes individuelle filer ud af en EXE 
    ·Hvad er Pointsec Sysprep 
    ·Hvordan man laver en partition i Windows 
    ·Sådan sletter fotografier fra et Compact Flash Card 
    ·Sådan at blive Microsoft Certified Online 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find My Diskdefragmentering 
    ·Sådan Konverter et AMR til en MP3 på en Mac 
    ·Sådan Find Proplus.msi 
    ·Hvordan man kompilerer Moduler i Ubuntu 
    ·Mine Automatiske opdateringer til XP vil ikke Enable 
    ·Sådan at tegne en hus Window 
    ·Sådan får du en værdi fra en DB2-database Sequence 
    ·Hvordan man laver en Rocket ballon 
    ·Sådan udskriver Prøver af skrifttyper 
    ·Sådan bruges VNC Viewer i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com