| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Pointsec Sysprep
    ? For enhver organisation , er datasikkerhed en høj prioritet. Software som Pointsec kan hjælpe med at holde følsomme data sikkert fra uautoriseret adgang ved at give hele partition kryptering. Men dette kan skabe problemer , når operativsystemet softwaren er meningen, der skal beskytte nedbrud og skal køre systemgendannelsessoftware . Microsofts Sysprep software kan hjælpe it-afdelingerne sikrer partition kryptering ikke kommer i vejen for systemgendannelse. Pointsec

    Pointsec er det gamle navn for Check Point data krypteringssoftware. Softwaren virker ved at kryptere hele operativsystemet partition, snarere end individuelle filer og kræver ordentlig godkendelse, inden det vil lade selve operativsystemet starter op . Kryptering af hele styresystemet, i stedet for kun de filer , det forhindrer hackere i at tage de krypterede filer slukke computeren og derefter forsøger at bryde filens kryptering på et andet sted .
    Pointsec and Recovery

    kryptere hele harddisken skaber en effektiv sikkerhed barriere mod uautoriseret adgang , skaber det et problem, hvis computeren går ned uventet. Mens en bryder Windows-system normalt kan bruge et system disk til at inddrive selv og starte normalt , er denne proces ikke fungerer, fordi hele partitionen er krypteret. Opsvinget disk vil ikke være i stand til at arbejde , fordi det ikke vil være i stand til at se Windows -system på harddisken . Det er grunden til, at Pointsec har sin egen recovery -fil til Windows-operativsystemer , at det krypterer .
    Pointsec and Recovery File

    Pointsec genererer automatisk navnet af opsvinget -fil, er der ikke et problem, hvis den kun kører på en enkelt computer. I store enterprise -miljøer , automatisere it-afdelinger operativsystem og Pointsec installationer på flere computere ved at skabe en enkelt disk billede, så implementering af denne disk image til flere computere . Men fordi den brugte den samme disk image på alle computere , de alle deler det samme navn . Efter installationen er det nødvendigt at ændre hver computer navn for networking årsager. Men når navnet på computeren skifter , bliver det koblet fra navnet på den Pointsec gendannelsesfil systemet har brug for , hvis det nogensinde går ned eller lukker forkert .
    Sysprep and Recovery File
    < br >

    Sysprep præsenterer en løsning på dette problem . Microsoft Sysprep specifikt hjælper it-afdelinger installere operativsystemer billeder på mange computere på én gang. Sysprep løser dette problem, fordi det kan identificere den Pointsec gendannelsesfil under hver installation. Fordi Sysprep kan genkende Pointsecs opsving fil, vil den ændre navnet på computerens opsving filen automatisk , når navnet på computeren skifter . På denne måde vil computere være i stand til at få adgang til den Pointsec recovery fil i stedet for at kræve, at it-afdelingen til at geninstallere hele systemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad Er LSA Shell Lsass.exe 
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse 
    ·Om Vinyl Clad Windows 
    ·Sådan fjernes Smss.exe Virus 
    ·Sådan udskrives en liste over filer fra Windows Stifin…
    ·Sådan installeres Runtime Library 
    ·Sådan deaktiveres Adgangskode Log på Windows 7 Efter …
    ·Sådan Reset Admin Password for en HP bærbar 
    ·Sådan Start Printer Spooler Services i Epson 
    ·Sådan oprettes forbindelse til tilgængelige Wi- Fi Br…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan downloader Hurtigere på Windows 
    ·Sådan Find Usynlige filer på min computer 
    ·Kan jeg køre Microsoft Exchange Server på Windows XP 
    ·Sådan ændres Windows Start Bar 
    ·Sådan Deaktiver Xubuntu TouchPad 
    ·Hvordan man laver en Picture CD på en Dell Computer 
    ·Sådan får du vist en årsberetning i Vista 
    ·Sådan Stop Windows Vista Pop Ups 
    ·Sådan fjernes den gule Hold din computer ajour Ikon 
    ·Sådan identificeres Windows Service CPU-brug 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com