| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan fjernes Smss.exe Virus
    Smss.exe virus er en grim lille orm , der ofte er forbundet med ekstra virus som killer.exe og sjove ustscandal.avi.exe hvilket gør at fjerne denne virus ganske vanskeligt. Og jo længere du er smittet med Smss.exe virus jo mere skade det gør, og derfor er sværere er det at fjerne og reparere problemer. Hvis du er klar til en ren sweep og en frisk start, omformatere harddisken og geninstallere Windows XP sikrer fuldstændig fjernelse af virus . Dette er en tidskrævende måde at fjerne en virus , men det er også endelig , og som en associeret fordel kører hver ting bedre efter en OS geninstallere . Ting du skal
    Windows XP installationsdisk
    Windows-produktnøgle
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Afbryd din computer fra alle netværk , og back up alle data, du ønsker at beholde .
    2

    Indsæt din Windows XP- disk, mens computeren er tændt. Hvis du har en "blå skærm af død ", som er helt blå og har fejloplysninger om det , der ikke tillader dig at åbne din harddisk , kan du bruge en udrettet papirclips indsat i det lille hul på forsiden af ​​drevet. Dette hul er en magtesløs måde at åbne dit drev , men ikke skubbe alt for hårdt, kun hårdt nok til at pop åbne drevet, så du kan trække det ud resten af vejen. Hvis du er usikker på hvor det rigtige hul er, ikke prøve dette.
    3

    Genstart computeren. Når genstarten begynder, og forud for den første Windows- skærmen , skal du trykke på " F-tasten ", der åbner computerens boot-menu . Dette kan variere fra producenten . For eksempel, i de fleste Dell-computere på " F-tasten " er " F12 " for at åbne startmenuen . Spørg din producenten, hvis du er usikker. Nogle computere kan automatisk genkende disken og åbne en boot-menu .
    4

    Vælg markeringen for at starte fra disken drev, der indeholder din Windows- boot disk. Din computer vil nu starte fra din Windows-installation disk.
    5.

    Vælg " Installer Windows XP" , når den er færdig opstart. En liste over pull- down menuer vil blive næste , vælg "Ny Windows installation".
    6

    Hit "Enter" når du bliver spurgt , om du vil oprette eller reparere en installation. En licensaftale vil komme op.
    7

    Læs licensaftalen og tryk på " F8 " for at fortsætte . Når Windows genkender en eksisterende installation , vil den spørge om du ønsker at reparere den. Tryk på " Escape" for at springe reparation, og du vil blive ført til en skærm, der viser partitioner på din harddisk.
    8

    Vælg den første partition ( dette kan være den eneste partition , afhængigt af hvordan din drevet blev oprettet) . Tryk på " D" for at slette det , og tryk på " L" for at bekræfte. Gentag denne proces for de resterende partitioner indtil alle du står tilbage med, er un - partitioneret plads.
    9

    Vælg un - partitioneret plads og tryk på " Enter" for at installere Windows . Når du bliver bedt , skal du vælge NTFS formatering og fortsætte. Windows vil nu installere.
    10

    Følg anvisningerne for at konfigurere Windows , og få din Windows-produktnøgle . Check for opdateringer ved hjælp uanset hvilken metode du normalt gør . Hvis det er nødvendigt , skal du installere nogen drivere . Når du har alle dine drivere installeret og alt fungerer du er klar til at geninstallere den software , du måske har brug for.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Windows 98SE Boot CD 
    ·Sådan køres Ckdsk på en anden partition 
    ·Hvordan kan jeg ødelægge uønskede processer, der kø…
    ·Sådan Tilslut en bærbar til en stationær computers p…
    ·Sådan Sammenlign Tilladelser i Windows 
    ·Hvordan til at slå en cyklisk redundanscheck 
    ·Sådan Tilsidesæt Dataoverførsel 
    ·Sikkerhed Faktorer for Transport Plate Window Glass 
    ·Sådan deaktiveres Systemgendannelse fra kommandoprompt…
    ·Sådan permanent slette en harddisk med DEBUG 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en volumenkontrol Program 
    ·Sådan Find en fil i XP 
    ·Sådan installeres Messenger i Windows XP Pro 
    ·Sådan Giv ejeren af ​​Windows Vista Administrative ret…
    ·Sådan Reparation Hard Drive i en Apple PowerBook G4 
    ·Min computer kører langsomt Efter en Windows Update 
    ·Sådan at se hvad der bruger RAM på CentOS 
    ·Sådan fjernes Microsoft Visual C + + 6.0 Fra Windows V…
    ·Sådan aktiveres Desktop Virkninger på Linux 
    ·Sådan omformatere en ny Toshiba bærbar computer med n…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com