| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    PC til Mac Tutorial
    Hver dag bliver flere og flere mennesker migrerer fra den personlige computer (PC) , der drives af Windows til den Macintosh-system . Men Macintosh -systemet er meget anderledes end i Windows-systemet . Nye brugere, som allerede overvældet af at skulle overføre filer , fotos og musik , kan finde det nye layout frustrerende. Oplev ideer til at hjælpe dig med at skifte så smertefrit som muligt. Sammenlægning af PCWwith Mac

    Mange personer, der overvejer at skifte til Mac er bekymrede over ikke at kunne bruge Windows-system , de kender så godt . Men Mac byder på flere muligheder . Først hver ny Mac leveres med Boot Camp, et program, der tillader dig at bruge din egen kopi af Windows til at køre lokalt på Mac. Eller, hvis du ønsker at betjene både Windows og Mac programmer på samme tid, kan du købe programmer til at give dig mulighed for at gøre netop det . Men husk, at med Windows- operativsystemet kommer sårbarheden for virusangreb og spyware. Også Microsoft Office er tilgængelig for Mac , og du bliver nødt til at købe Mac-versionen , selv hvis du ejer en Windows-version allerede . Mange andre Windows-programmer er tilgængelige på Mac , skal du blot kontrollere programmets selskabets hjemmeside for at se, om der er en Mac-version tilgængelig

    filer, fotos, musik og andre oplysninger kan nemt overføres til Mac. . Du skal blot tilslutte en slags datalagring til din pc , såsom en tom dvd , et flashdrev eller en ekstern harddisk . Derefter markere de filer og mapper , du ønsker at flytte fra din PC og trække dem over på lagerenheden. Dernæst tage lagerenheden fra pc'en , tilslut den til Mac , åbne mappen med dine filer , og træk filerne til den relevante placering på Mac ( til musik , skal du trække til " Music "-ikonet , for vigtige filer , trække til "Documents "-ikonet ) . Du kan også få nogen til at hjælpe dig med at flytte alt på alle Apple Store.
    At vænne sig til Layout

    PC opererer gennem en serie af vinduer, og for at få til et program, dokument eller foto , det kræver at finde den relevante mappe og åbner det element, du ønsker. Men på en Mac , køre tingene lidt anderledes . Hovedvinduet , der kaldes Finder, indeholder en indholdsoversigten i venstre side, der navigerer topisk til hver type vare, du leder efter. Så vil dokumenterne normalt findes ved at klikke på "Documents ", enhver applikation findes ved at klikke på " ansøgning" og fotos er fundet ved at vælge " Billeder. "

    Desuden er de programmer oftest anvendes placeret i Dock , som regel som standard placeret i bunden af ​​skærmen. Dette kan tilgås uanset hvad program du er i blot ved at holde musen over bunden område af skærmen .

    En anden uventet ændring for Windows-brugere er den måde applikationer er valgt. På en pc , er den eneste måde at ændre indstillingerne for et program til at åbne en af ​​sine vinduer. Men på en Mac, kan en ansøgning vælges uden at have nogen vinduer i øjeblikket åbnet . Navnet på programmet valgte altid i øverste venstre hjørne af skærmen.

    Apple-logoet vises i øverste venstre hjørne af skærmen fungerer meget som " Start" knappen på pc'er. Hvis du vil ændre computerens indstillinger , skal du klikke på Apple-logoet og vælg " Systemindstillinger ". At lukke computeren ned , skal du klikke på Apple-logoet og vælg den relevante power mulighed.

    Huske nogle af disse skift vil hjælpe med at gøre overgangen til en Mac mere enkel og problemfri. For flere svar , kan du besøge apple.com .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Drop Box i Søg på en MacBook 
    ·Sådan Control To iMacs med One Tastatur & Mus 
    ·Sådan beskytter Mac-computere 
    ·Hvilke Scannere Arbejdet Med Snow Leopard på en Mac OS…
    ·Sådan Søg efter et system fil i Leopard 
    ·Hvordan at begrænse Time på en MacBook 
    ·Sådan Konverter Video TS filer i Mac 
    ·Om iMac-computere 
    ·Sådan ændres en Apple Mac nøglering Password 
    ·Hvordan man laver en bootbar System Disk i Tiger 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres XP fra eksterne dvd 
    ·Sådan gendannes Product Key Koder 
    ·Sådan ændres proceslinjen Folder Icon 
    ·Sådan Skift mellem faner i Windows 
    ·Hvordan at slippe af AutoPlay 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Pro Uden en cd 
    ·Hvordan man kan kontrollere registreringsdatabasen for …
    ·Windows XP Start Menu Forklaret 
    ·Hvad er Windows CE NET 
    ·Windows XP Upgrade Vs. Clean Installer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com