| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Windows XP vs Mac OS X
    Operativsystemer definere oplevelsen af ​​at bruge en computer , og forskellene mellem Apples Mac OS X og Microsoft Windows XP er skarp . Mens nogle måske tror, ​​at disse forskelle er kosmetisk , faktisk de to operativsystemer er meget forskellige i deres grundlæggende funktioner. Fra systemarkitektur til administration af hardware , er de grundlæggende filosofier disse operativsystemer bygget til forskellige formål og rettet mod forskellige brugere. Ofte brugt som en form for personlighed test , valg af OS X versus XP kommer ned til dine behov og baggrund. Fakta

    Mac OS X er et nuværende styresystem skabt og solgt af Apple og afsendt på alle Macintosh-computere , iPhones og iPod Touches . Det er baseret på Darwin , en variation af Unix-operativsystemet , og bruger HFS + fil arkitektur . Windows XP er en sidste generations operativsystem skabt og solgt af Microsoft og blev sammen med de fleste præ-bygget PC computere mellem 2001 og 2006. Den var baseret på Windows NT og bruges NTFS-filsystemet . Det blev afløst i 2006 af Windows Vista, men er i øjeblikket stadig understøttet af Microsoft.
    History

    Mac OS X Cheetah blev udgivet den 24. marts 2001, og har gået gennem fem større opdateringer : Puma , Jaguar, Panther , Tiger og Leopard, med en kommende opdatering , Snow Leopard, i øjeblikket under udvikling . Hver ajourføring tilbudt store ændringer i udseende og funktionalitet samt fastsættelse forudgående bugs.

    Windows XP blev udgivet den 25. oktober 2001, flere udgaver målrettet mod specifikke markeder og prisklasser kaldet XP Home , XP Professional og XP Media center, samt embedded og tablet variationer beregnet til mobile enheder. I 2002 blev Windows XP 64- bit Edition frigivet, tilbyde støtte til 64-bit -processorer. XP er gået gennem tre større opdateringer , kaldet service packs , som har tilføjet yderligere støtte til ny hardware , forbedret funktionalitet og mindre ændringer i udseende og faste forudgående bugs.
    Funktioner
    < br >

    Både Mac OS X og Windows XP følge den standard " desktop " format for brugergrænseflader , med "filer ", " mappe ", en " skraldespand ", " Startområde " og "værktøjslinjen ". OS X sætter værktøjslinjen øverst , mens det i XP værktøjslinjen er i bunden . Tilsvarende mens XP positioner knapper til almindelige vindue funktioner som " minimere " og " Luk" i øverste højre hjørne af alle vinduer, OS X placerer de samme funktioner på den øverste venstre . OS X adskiller et programs menuer fra sine vinduer , få dem vist i stedet i værktøjslinjen , og samtidig have en separat bar i bunden af ​​skærmen for iværksættelse af programmer , mens XP sætter Startområde sammen med sine vigtigste toolbar og holder menufunktioner i vinduerne af ansøgningerne. Begge operativsystemer bruger "alt - fanebladet" genvejstast til anvendelse switching, men OS X tilføjer Expose og virtuelle desktops , der tillader applikationer at blive set og ordnet efter snapshots , og at være bundet til deres egne skriveborde. Begge operativsystemer tilbyder fil forpremiere , så nogle typer af filer, der skal ses som miniaturer af deres data uden at åbne filen.
    Kontrovers

    Mac versus Windows debat ofte karakteriseret som en af ​​personlighed typer , og det har påvirket design og markedsføring af de moderne eksempler på deres operativsystemer . OS X er fokuseret , ligesom alle Apple-produkter , på at levere en problemfri og integreret oplevelse, men begrænser brugerens mulighed for at ændre hendes system eller bruge tredjeparts software. Windows XP er fokuseret på magt og alsidighed, uden at bekymre sig for meget om brugeroplevelse. Resultatet er , at du har OS X , som vil arbejde næsten fejlfrit og giver dig mulighed for nemt at flytte fra ét fælles opgave til en anden , så længe du bruger Apple-software og hardware, og du har XP, som ikke vil arbejde nær så godt eller problemfrit , men det vil arbejde med næsten al software og hardware.
    Misforståelser

    Reklamer er et kraftfuldt værktøj , og både Apple og Microsoft har gjort deres bedste for at repræsentere deres rival i vildledende måder. Det er ikke sandt, at OS X er immun over for virus , malware og spyware , det store flertal af ondsindet software er ikke rettet mod OS X , fordi de fleste mennesker og virksomheder ikke bruger OS X , således opnå " sikkerhed gennem ubemærkethed. " Det er heller ikke sandt, at Windows XP er fyldt med sikkerhedshuller , der gør den sårbar over for skadelig software eller angreb, et ordentligt opdateret installation af XP indeholder rettelser til alle kendte exploits og omfatter et værktøj til at afsløre ondsindet software. Det er ikke sandt, at OS X har ingen fejl , mens XP er bug -befængt . Alt software har bugs og alle operativsystemer gør fejl.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan finder gemte adgangskoder på en Mac 
    ·Sådan Ændre kodeord Uden Disk i en Mac Pro Bog 
    ·Er MS Word 2008 Mac Kompatibel med Snow Leopard 
    ·Sådan gendannes Thunderbird Email OS X 
    ·Sådan ændres tidszoner på en iMac 
    ·Sådan slette tidligere Websites på en Mac 
    ·Hvordan at tilføje tekst til en login -skærm på Mac …
    ·Sådan Skub en Windows XP Disk Fra en MacBook Pro 
    ·Sådan Rediger placering for flere fotos i iPhoto 
    ·Sådan at åbne en CD-afspiller på en Mac Uden en Mac …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan vært spil på en Mac 
    ·Sådan kontrolleres WMI klasse af en proces 
    ·Sådan Slet ikoner fra Only One brugerens computer i Vi…
    ·HP Notebook PC G60 - 235DX Recovery 
    ·Sådan slettes et program fra opstart i Windows 7 
    ·Explorer.exe Er Ikke Initialiserer 
    ·Sådan tilsluttes en HP printer til min Mac 
    ·Sådan får du Online hjælp til Windows Vista 
    ·Sådan Transfer Windows XP til en ny computer 
    ·Hvordan man laver en kolonne på Roblox 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com