| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan får du Online hjælp til Windows Vista
    Operativsystemer er komplekse stykker software . I modsætning til andre programmer, som kun behøver at fokusere på deres speciale, understøtter operativsystemer flere afgørende funktioner, som er helt forskellige fra hinanden . Windows Vista har en indbygget webbrowser, en networking -interface , service packs , Windows-opdateringer og mere, enhver hvoraf den ene kan bryde på ethvert givet tidspunkt . Microsoft fastholder grundig hjælp, hvordan og support hjemmesider for Vista , for at hjælpe frustrerede computer ejere og giver personlig online support, hvis du har brug for det . Instruktioner
    Windows Vista Hjælp & How-To ( Grundlæggende oplysninger )
    1

    Åben " Internet Explorer ", der kommer installeret med Windows Vista.
    2

    Naviger til Microsofts Windows Vista Hjælp og vejledninger hjemmeside for grundlæggende hjælp oplysninger om alle aspekter af Vista , såsom at navigere operativsystemet, oprettelse af netværk og ændre systemets funktioner .
    3

    Gennemse listen emner i Hjælp , der er brudt op i tre hovedafsnit , Top Solutions , Brug Windows Vista og Introduktion . Hvert afsnit indeholder underkategorier til at hjælpe dig med at finde svaret på dit problem hurtigere.
    4

    Klik på " Fællesskabet og Forums" på listen over Windows Vista Hjælp indstillinger , og vælg derefter "Windows Vista Forums " at tale med kolleger Vista-brugere og Microsoft eksperter om dine problemer på Microsoft Answers hjemmeside.
    5.

    Klik på " Kontakt Support" i Windows Vista Hjælp indstillinger , og klik derefter på "Windows Vista " i "Microsoft Support " på næste side for at bede om hjælp fra Microsoft kundeservice. Identificer hvilken version af Vista er på din computer for at starte processen , og derefter identificere den gældende kategori og underkategori dit problem falder ind . Vælg om du vil have e-mail , online chat eller telefon support, give dine faktureringsoplysninger, og følg instruktionerne for din online support valg.
    Microsoft Support ( tekniske problemer)
    6

    Åbn "Internet Explorer ", der kommer installeret med Windows Vista.
    7

    Naviger til Support til Windows Vista tekniske problemer og fejlfinding webside på Microsofts supportwebsted for at få hjælp med mere komplicerede tekniske problemer , såsom fejlmeddelelser og computer fryser .
    8

    Kør musen hen over en help kategori, såsom "Top Issues ", " netværk " eller " Hardware og drivere " i venstre navigationsrude . Links til specifikke hjælpeemner for denne kategori vises i de vigtigste visning ruden .
    9

    Klik på et link i de vigtigste visning ruden for at se hjælpen oplysninger om det pågældende emne. Nogle hjælpesiderne kan pålægge dig at køre Microsofts " Fix It " vurdering software til at hjælpe med at diagnosticere og løse dit problem.
    10

    Klik " Få hjælp nu " i øverste højre hjørne af de vigtigste Vista support side at kontakte Microsoft kundeservice . Identificer hvilken version af Vista er på din computer for at starte processen , og derefter identificere den gældende kategori og underkategori dit problem falder ind . Vælg om du vil have e-mail , online chat eller telefon support, give dine faktureringsoplysninger, og følg instruktionerne for din online support valg.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Slet Option Fra et papirkurven i Vista 
    ·Sådan at opgradere fra Windows Vista Ultimate 32 Bit t…
    ·Sådan Reparation Diskdefragmentering på Windows Vista…
    ·Sådan fjerne programmer fra startmenuen i Vista 
    ·Sådan Reset Windows Vista Operating System Password 
    ·Sådan fjernes en trojansk i Windows Vista 
    ·Sådan Set DivX Som standard afspiller i Vista 
    ·Sådan kopieres en DVD med Vista 
    ·Sony VGN- NR280E Notebook Vista Recovery 
    ·Sådan installeres en RingCentral printer på en Vista …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at ændre din adgangskode i Windows 7 
    ·Sådan flytter en Thunderbird profil til en anden Linux…
    ·Sådan Put My Tool Bar Tilbage på Mit skrivebord i Mac…
    ·Sådan Tilslut en Macbook til en Droid 
    ·Sådan fjernes Third Party netværkssoftware på Idrift…
    ·Windows til Windows File Conversion 
    ·Sådan Stop Smss.exe 
    ·Sådan downloader sange til en disk 
    ·Sådan Stain Kirke Windows 
    ·Hvordan kan man øge hukommelsen til en Macintosh-progr…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com