| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan kopieres en DVD med Vista
    Du kan oprette en kopi af en dvd på din pc ved hjælp af Vista. Følgende trin er skrevet til brugere af en pc med Vista. Windows brænder diske med en proces kaldet Levende File System, men du kan også vælge at bruge en Mastered format. Før du brænder en dvd, fortrolig med love DVD dobbeltarbejde i dit land. For eksempel i USA Digital Millennium Copyright Act ( DMCA ) har meget strenge restriktioner på brugen af DVD dobbeltarbejde software. Instruktioner
    1

    Husk, at disse trin er beregnet til personlig brug og bør ikke krænke DVD ophavsret. Bemærk, at dvd- kopiering af software , til personlig brug eller ej, er blevet erklæret ulovlig . Du kan stadig trygt brænde en personlig dvd med disse trin på din Mac. Et eksempel på en personlig DVD er en hjemmevideo . Også huske på, at for alle de følgende trin, vil du først nødt til at rippe DVD på din computer ved hjælp af DVD- ripping software .
    2

    Indsæt den dvd, du vil kopiere. Du vil gerne bruge software til at rippe DVD-filer på din computer. Gå til Windows-ikonet i nederste venstre hjørne , og vælg " Computer" valgmulighed. Du vil nu se DVD under "Enheder og flytbart lager. " Højreklik på dvd-ikonet og vælg " Copy " valgmulighed. Nu skal du højreklikke igen på den samme dvd-ikonet og klik på "Indsæt " valgmulighed. Du vil blive bedt om at indsætte en tom dvd i drevet. Efter indsættelse af en tom dvd i drevet , vil du se en " Brænd til disk " pop- up-boks . Først , give din disk en titel og derefter gå videre til næste trin .
    3

    Disse Følgende trin er til at brænde en DVD ved hjælp af Live File System format. Først skal du vælge filsystem og derefter klikke på knappen "Næste" . Oplysningerne vil nu blive overført til din tomme disk . Husk, at den fungerende filsystem , du vil få lov til at tilføje og slette filer , ligesom en USB-flash -drev. Også tage til efterretning , at disken ikke kan arbejde ordentligt på tidlige operativsystemer før Windows XP.
    4

    Disse Følgende trin er til at brænde en DVD ved hjælp Mastered format. Først skal du vælge a'Mastereda ', og klik derefter på knappen "Næste" . Oplysningerne vil nu blive overført til din tomme disk. Husk, at med Mastered format din disk , vil kunne læses på alle computere og nogle cd /dvd -afspiller. Mastered -formatet kræver, at du skriver alle filer på én gang, og de enkelte filer kan ikke slettes bagefter.
    5.

    sidste skridt og mulighed er at brænde en dvd med Windows Media Player. Først med Windows Media Player åbnes , skal du klikke på " Burn "-fanen. Vælg at du ønsker at brænde en dvd . Du kan trække de rippede DVD-filer på din liste rude i Windows Media Player. Nu skal du klikke på "Start Burn " valgmulighed. Din DVD vil nu brænde og Windows Media Play giver dig besked, når processen er færdig. Du kan kontrollere DVD ved at se det med Windows Media Player stadig åben.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Windows Vista Cursor Bugs 
    ·Sådan installeres Vista 
    ·Sådan Watch Diskdefragmentering på Vista 
    ·Sådan kommer man til Recovery tilstand Med Vista 
    ·Hvordan at stoppe spam ved Indholdsfiltrering til Windo…
    ·Hvordan man laver en Windows Vista ISO fil Bootable 
    ·Hvordan man laver en partition Bigger på Vista 
    ·Hvordan man laver en Dual Screen Wallpaper i Windows Vi…
    ·Sådan får du din papirkurv Kan Tilbage på Vista 
    ·Vista Basic Vs. Vista Premium 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deler mapper på et netværk med Vista & Windows…
    ·Sådan ændres en Cordless TrackMan Wheel 
    ·Kan Windows 7 og Windows Vista eller XP sættes op på …
    ·Sådan Find oplysninger om RAM på en PC 
    ·Windows 7 Enterprise Vs. Professionelle Vs . Ultimate 
    ·Sådan Reparation hal.dll 
    ·Sådan Find ud af hvad er efter min Start Menu 
    ·Sådan gendannes XP System File Directory 
    ·Sådan fjernes seneste søgninger i Windows Vista 
    ·Sådan Find en i386 Filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com