| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows 7 Enterprise Vs. Professionelle Vs . Ultimate
    Med sin introduktion af Windows 7 operativsystem 22. oktober 2009, tilbød Microsoft Corp seks udgaver , herunder Professional , Enterprise og Ultimate versioner. Den professionelle udgave anbefales til små erhvervskunder , mens Enterprise-udgaven er bedre egnet til midten til store og mellemstore virksomheder. The Ultimate edition er på samme niveau som Enterprise, den eneste forskel er , at Microsoft begrænser salget af sidstnævnte licens virksomhedsbrugere , idet førstnævnte er til rådighed for detailhandel. Hovedtræk

    Ligesom sin forbruger -orienterede Starter, Home Basic og Home Premium søskende , Professional , Ultimate og Enterprise -versioner af Windows 7 har visse grundlæggende funktioner. Disse omfatter applikationer og produktivitet værktøjer såsom WordPad , Paint og lommeregner , søge barer og task barer , fejlfinding og reparation værktøjer såsom Startup Repair og System Restore og Internet Explorer webbrowser ( IE8 ) . Microsoft dog også giver Windows 7 Ultimate og Enterprise-udgaver med evnen til at udføre funktioner såsom menu display og tilbyde Hjælp-emner på 35 sprog .
    Security

    Hver Windows 7 Professional, Ultimate og Enterprise operativsystem har en backup og gendanne funktionen , Windows Firewall og Windows Defender til beskyttelse mod skadelige stoffer såsom vira og malware , Brugerkontokontrol for eksklusiv adgang til edb-system indstillinger, og Credential Manager til opbevaring data såsom brugernavne og adgangskoder for adgang til hjemmesider og andre systemer. Microsoft tilføjer BitLocker til Windows 7 Ultimate og Enterprise-udgaver . Det er en funktion, der beskytter data, der er lagret i harddisken på en computer-system mod tab eller tyveri ved at kryptere den, hvilket betyder, at det omdannes til kode forståeligt kun autoriserede brugere.
    det har

    for specifikke fagfolk , især dem der arbejder i informationsteknologi afdelinger af virksomheder , Windows 7 Professional giver mulighed for at få adgang til filer , selv når brugeren ikke er tilsluttet netværket, og en Group Policy Management interface som en gren af ​​virksomhedens administration. Ultimate og Enterprise-udgaver af Windows 7 tilføjer flere andre funktioner, som omfatter AppLocker til it-fagfolk til at kontrollere de programmer, medarbejderne kan bruge, BranchCache at fremskynde adgang til filer og DirectAccess at forbinde mobile brugere.
    Underholdning

    Windows 7 Professional, Ultimate og Enterprise operativsystemer har den 12. iteration af Windows Media Player - eller Windows Media Player 12 - som kunderne bruger til at afspille musik, videoer og andre digitale indhold . Det er et af de elementer i den medfølgende home- entertainment hub kaldet Windows Media Center , som giver funktioner som Internet-tv , fotogalleri, high- definition tv-show optagelse og podcasting. Også inkluderet er Spil Sådan og Remote Media Streaming for øget streaming af indhold . Og multiplayerspil såsom Internet Checkers , Internet spader og Internet Backgammon

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en printer 
    ·Sådan Opdater Inspiron 1525 til Windows 7 
    ·Sådan fjernes Hypertext Transfer Protocol 
    ·Hvordan at reducere Window Size og Slet Miniaturer 
    ·Sådan fjernes DirectX SDK 
    ·Sådan Gendan fabriksindstillinger på My Acer Aspire Z…
    ·Sådan udfyldes Chemistry Set på Totally Spies 
    ·Sådan Scan Vinduer & Fix fejl 
    ·Sådan får du en produktnøgle til Microsoft 2007 
    ·Sådan finder du serienummeret på en HP Pavilion 
      Anbefalede Artikler
    ·OS X på min Mac Mini ikke lukker 
    ·Sådan Reset My proceslinjen i Windows XP 
    ·Casement Windows Definition 
    ·Jeg kan ikke finde den Svchost.exe pop op-meddelelsen 
    ·Sådan Slet Website Historie 
    ·Hvordan laver T-shirt Overførsler på Mac 
    ·Sådan at starte fra en Toshiba Techra 
    ·Sådan downloader Linux Mint 9 
    ·Hvordan at slippe af Net1 EXE og net.exe 
    ·Sådan installeres LogMeIn på Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com