| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Jeg kan ikke finde den Svchost.exe pop op-meddelelsen
    The Window operativsystem kører på toppen af et netværk af indbyrdes forbundne filer, der vedligeholder systemet, dets samspil med hardware og brugeroplysninger. Mens computere ofte forventes at køre i en idiotsikker måde kan mange ting gå galt. Filer kan blive ødelagt på grund af installation af ny hardware, eller hackere kan implantere virus i et system til at stjæle oplysninger eller skade filer. I begge tilfælde indebærer en mærkelig pop -up-meddelelse proklamere at svchost.exe filen ikke kan findes , der enten noget i systemet registreringsdatabasen er blevet beskadiget , eller at en virus findes på computeren. DLL filer

    For Microsoft Windows-operativsystemet til at fungere , eller for enhver Windows-programmer at dele en fælles programmering platform, skal et fælles sæt af biblioteker og funktioner på tværs af systemet findes, dynamisk forbundne biblioteker ( DLL) levere denne funktionalitet. Eksekverbare programmer i et Windows-system kan kalde DLL-filer til at kommunikere med hardware såsom en printer , eller ring system- definerede funktioner til at udføre bestemte opgaver.
    Svchost

    Når undersøge kørende processer inde i Windows task manager, kan en bruger se flere forekomster af svchost.exe proces, der kører på et givent tidspunkt . Den svchost på en Windows -system repræsenterer en kørende proces , der er vært andre serviceorienterede processer . Windows-tjenester ofte kommer i form af DLL-filer , som ikke kan udføre selvstændigt uden en hjælper proces til at køre dem , såsom svchost . Større programmer i et Windows-system kan kræve mindre service til at køre som en del af deres udførelse, og disse ydelser ofte løber under paraplyen af ​​en svchost proces.
    Ødelagt Registre
    < br >

    en årsag til et tab af henvisning til svchost filen indebærer en beskadiget registreringsdatabase . Windows-registreringsdatabasen fastholder systemfiler til at sikre, at programmer og styresystem funktionalitet kan henvise til vigtige filer under udførelsen. Dette bånd specifikt til tilstanden af ​​systemets henvisning til de DLL filer , der er indeholdt i filsystemet . Når du installerer ny hardware, kan forbundet biblioteker blive ødelagt eller blandet op i registreringsdatabasen. I dette tilfælde kan det program, der kræver svchost henvise til en forkert bibliotek placering . En god begyndelse punkt er at afinstallere nyligt installerede software eller hardware periferiudstyr , især antivirus -software , og se, om problemet fortsætter .
    Vira

    andet problem, der kan forårsage en lost svchost henvisning involverer virus eller malware . Vira ofte kommer i form af DLL-filer , eller installere DLL filer til kritiske system mapper for at skjule infektionen. Det betyder, at de bruger svchost processen kører uanset angreb de foretager eller eventuelle kontrolforanstaltninger , de udfører . Som et resultat , kan brugeren se mange svchost processer kører, eller en enkelt svchost proces med op alle processor ressourcer. Alternativt kan processen fejlagtigt som scvhost.exe . I dette tilfælde kunne malware eller trojanske beskadige svchost fil eller tilknyttede biblioteker , hvilket gør adgang til det umuligt. Virus -tracking software, såsom AdAware , McAfee eller Avast! Kan hjælpe med at spore og rengøring ud en infektion.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvor hen til Reset Explorer adresselinje 
    ·Sådan Quick Gendanne en Dell Computer 
    ·Periodisk Access Problemer med Windows-deling 
    ·Sådan Fix Display Driver Igfx 
    ·Hvad er forskellen mellem Microsoft og Windows Update 
    ·Hvordan at komme ud af Full Screen i Virtual PC 2007 
    ·Sådan deaktiveres Wlcomm.Exe Kontakter 
    ·Hvordan til at løse ægte Windows Validation 
    ·Windows Network Monitoring Tools 
    ·Sådan Fix din computer Icon 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres et billede fra en hjemmeside på Mac 
    ·Sådan Caulk udskiftning af vinduer 
    ·Sådan Unblock Net Blocker 
    ·Sådan spiller Grand Theft Auto San Andreas i Ubuntu 
    ·Sådan Fix Windows XP Ntfs.sys Fejl Ved hjælp af en Li…
    ·Sådan Reparation Windows Stifinder i at lukke ned med …
    ·Sådan geninstalleres Security Center i Windows XP 
    ·Sådan ændres et værtsnavn i Redhat 
    ·Sådan ændres en XP Logon Display Box fra ikoner 
    ·Sådan genkender Min Webcam 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com