| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Sådan installeres Ubuntu på Panasonic CF -48
    Ubuntu er en helt gratis og open- source operativsystem , som du kan installere på næsten enhver computer med en cd eller dvd rom eller en USB-port . Fordi Panasonic CF -48 Toughbook har en bootbar dvd rom, kan du installere Ubuntu på det. Det er en simpel proces, der kan tage så lidt som en time med en grundlæggende installation. Du kan vælge at installere Ubuntu som en dual boot med Windows eller af sig selv uden Windows overhovedet. Instruktioner
    1

    Download Ubuntu installation ISO for 32 bit processorer på en vens computer med en cd-brænder . Panasonic CF -48 Toughbook ikke har en brænder i den medfølgende hardware, så du kan ikke gøre denne del på din egen computer.
    2

    Brænd ISO til en tom cd med din foretrukne CD-brænder -software . Windows XP /Vista virker fint for dette, da gør Windows 7 inkluderet mulighed for at brænde en ISO-billede til en cd /R eller DVD /R.
    3

    Tænd din Toughbook , og da du ser stillingen skal du trykke på F2 , indtil computeren går til tilstanden til opsætning af BIOS. Du skal muligvis trykke F2 gentagne gange. Tryk på højre piletast for at fremhæve Boot menupunktet , og tryk på Enter-tasten . Brug op og ned pilene til at navigere til og fremhæve dvd-drev, og tryk på F6 , indtil det viser som den første i startrækkefølgen. Tryk på Esc-tasten , og når muligheden for at "Gem Værdier og Exit " kommer op , tryk Enter , og tryk Enter igen for at bekræfte dette valg. Lad computeren til at starte Windows.
    4

    Åbn DVD-ROM og sætte Ubuntu installations-cd'en i det. Luk diskdrevet , skal du klikke på Start-menuen og vælge muligheden for at lukke computeren ned .
    5.

    Tænd Toughbook igen og gør det muligt at starte fra dvd-rom . Sellect dit foretrukne sprog på listen over sprog , og tryk på "Fremad " knappen. Vælg din region og tidszone fra drop- down menuer under kort og tryk på " Forward "-knappen.
    6

    Vælg det tastaturlayout , der fungerer bedst med tastaturet på listen, og tryk på " Forward "-knappen. Installationsprogrammet med præsentere dig med et gæt baseret på din region og sprog, så man kan vælge " Foreslåede mulighed. " Vælg din installation indstilling, uanset om du vil installere side -by-side med Windows , eller hvis du ønsker at slette Windows og bruge hele harddisken til at installere Ubuntu , og tryk på "Fremad "-knappen.
    7 < p > Udfyld felterne mærket : "Hvad er dit navn? ", " Hvilket navn vil du bruge til at logge ind? ", " Vælg en adgangskode for at holde din konto sikker " og "Hvad er navnet på denne computer? " Vælg, hvordan du planlægger at logge ind på din konto på computeren og tryk på " Foward " knappen.
    8

    Tryk på " Install " knappen og lade Ubuntu at installere på din Toughbook . Tryk på " Genstart nu " -knappen, når installationen er færdig , og gør det muligt at starte til Ubuntu. Log ind og begynde at bruge din computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opgraderer Webmin på Ubuntu 
    ·Sådan Get No $ GBA på Ubuntu 10.04 
    ·Sådan Set Up Empati på Ubuntu 
    ·Sådan Ændre proxyindstillinger på en Ubuntu Server 
    ·Sådan installeres Acrobat Reader i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Ubuntu på en iMac 
    ·Hvordan man laver en hjemmeside til Ubuntu 
    ·Hvad er det format Kommando til formatering af harddisk…
    ·Sådan downloader Flash Lokalt i Ubuntu 
    ·Sådan afbryde og genoptage en bærbar computer med en …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clear Logs på en iMac 
    ·Hvordan at reparere en Bow Window 
    ·Adobe Standard opdatering Installation 
    ·Sådan fjernes Hackere fra en computer 
    ·Sådan Skub en Windows XP Disk Fra en Mac Book Pro 
    ·Hvilke aktiviteter udføres med Windows Stifinder 
    ·Sådan optage lyd på Windows 
    ·Hvordan kan man øge en webside for at Monter en Screen…
    ·Sådan Vedhæft en hel mappe til en e- på en MacBook P…
    ·Sådan Konverter SWF til en WAV på Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com