| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Unix >> Content
    Unix Screen Command Tutorial
    Unix kommandolinje giver adgang til en omfattende liste af software- værktøjer designet til at maksimere kommandolinjen effektivitet. Skærmen Kommandoen har evnen til at åbne et program eller en proces og se operative kommando line output, og skifte fra outputtet af én ansøgning eller proces til en anden mens de enkelte proces, der kører i baggrunden, hvilket giver en effektiv måde at køre flere programmer fra et enkelt kommandolinje terminal. En kort "walk -through " er alt, hvad der er nødvendigt for at lære at bruge Screen effektivt. Instruktioner
    1

    Boot computeren og derefter logge på med legitimationsoplysninger for en konto, der har tilladelser til at få adgang til og bruge Screen kommandoen .
    2

    Type "skærmen Top" og tryk på "Enter "-tasten. Top program vil starte og vise output til kommandolinjen.
    3

    Tryk " CTRL " og " a " nøgler på samme tid, og tryk derefter på " d "-tasten. Det program, der kører output forsvinder , vender tilbage til kommandoprompten.
    4

    Type " screen- ls" , og tryk på "Enter "-tasten. Kommandolinjen output viser de aktuelle åbne skærmbilleder, herunder dem, der kører i baggrunden. Bemærk, at Top -programmet er opført i output og kører stadig, visning af output til en virtuel skærm i stedet for standard output.
    5.

    Type "skærmen mc " og tryk på "Enter "-tasten. Midnight Commander program vises. Tryk derefter på " CTRL " og " a " nøgler på samme tid, og tryk derefter på " d "-tasten. Midnight Commander program forsvinder , vender tilbage til kommandoprompten.
    6

    Type " screen- ls" , og tryk på "Enter "-tasten. Bemærk, at toppen og Midnight Commander programmer er angivet i kommandolinjen udgang. Begge programmer kører stadig , visning af output til en virtuel skærm.
    7

    Type "skærmen -r PROGRAM_ID " og tryk på "Enter "-tasten , erstatte id-nummer Top program vises i " screen- ls " kommandolinje output for" PROGRAM_ID ". Top programmets output vises igen.
    8

    Type "skærmen vi newfile " og tryk på "Enter "-tasten. Skriv en meddelelse i VI teksteditor vindue og tryk derefter på " CTRL " og " a " nøgler sammen. Tryk på " d "-tasten for at vende tilbage til kommandolinjen .
    9

    Type "skærmen ping 127.0.0.1 " og tryk på "Enter "-tasten. Tryk derefter på " CTRL " og " a " nøgler på samme tid . Tryk på " d "-tasten for at vende tilbage til kommandoprompten.
    10

    Type " screen- ls" , og tryk på "Enter "-tasten. VI -programmet , er ping -programmet og toppen og Midnight Commander programmer opført. Type "skærmen -r Midnight_Commander_ID " og erstatte " Midnight_Commander_ID " med Midnight Commander ID opført i " screen- ls" output. Tryk på " Enter "-tasten og Midnight Commander vises. Tryk derefter på " CTRL " og " a " nøgler , efterfulgt af "k" og Midnight Commander vil lukke .
    11

    Type " screen- ls" og bemærk, at Midnight Commander program er ikke længere opført. Tryk på " CTRL " og " n " nøgler på samme tid og skærm vil springe frem til næste skærmbillede . Så at springe tilbage tryk på " CTRL " og "a" to gange.
    12

    Tryk på " CTRL " og "A " tasterne på samme tid , efterfulgt af "c" -tasten , og en ny skærm vil blive oprettet. Type " screen- ls ", og du vil se, at der nu er fire skærmen anførte tilfælde. Du har nu lært at bruge de mest almindelige genvejstaster og afbrydere til Screen kommando.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Lær Unix Operating System 
    ·Sådan oprettes en ny fil i Unix 
    ·Sådan bruges Grep rekursivt i en Unix Path 
    ·Historie Unix Operating System 
    ·Sådan Unzip flere filer ved at Mask i UNIX 
    ·Sådan Udskift en fane med et komma i Unix 
    ·Sådan Unzip en Z fil i Unix 
    ·Unix Language Tutorial 
    ·Sådan løses Permission denied meddelelser på UNIX 
    ·Unix Patch Tutorial 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Transfer en Windows 98 computer til en Windows V…
    ·Sådan vises Computer Detaljer i Linux 
    ·Sådan installeres Windows på en ny pc ved hjælp af e…
    ·Sådan Erstat uxtheme.dll 
    ·Sådan fjernes programmer til Windows 2000 Drivers 
    ·Vil Win7 køre på en IBM R51 
    ·Sådan får du dine billeder som pauseskærm i Vista 
    ·Sådan Stop Windows Genuine Advantage 
    ·Hvordan at tilføje adgang til Microsoft Office Standar…
    ·Sådan deaktiveres Cookie Fyld på vBulletin 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com