| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan at opgradere Vista til en Windows 7 Laptop
    Hvis din bærbare computer kører Windows Vista , og du ønsker at opgradere den til Windows 7 , har du to muligheder: at formatere din harddisk , hvilket betyder at miste dine personlige filer og programmer , medmindre du sikkerhedskopiere dem og derefter geninstallere dem på det nye styresystem , eller opgradere din kopi af Vista til Windows 7, der efterlader dine filer , indstillinger og programmer intakt. Generelt er dette valg har potentiale til at spare en masse tid ved at forhindre behovet for at omkonfigurere og geninstallere alle dine software . Ting du skal
    Windows 7 installation DVD
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Bekræft, at din bærbare er i stand til at køre Windows 7 ved at downloade og køre Windows 7 Upgrade Advisor . Dette hjælpeprogram er frit tilgængelig på Microsoft Windows-webstedet . Generelt, hvis din bærbare computer kan køre Windows Vista , kan det også køre Windows 7 . Ikke desto mindre er det stadig en god ide at bekræfte dette ved at køre hjælpeprogrammet.
    2

    Indsæt Windows 7 installation DVD i det optiske drev på din computer. Tillad et par øjeblikke for din bærbare computer til at læse disken. En AutoPlay dialogboks vises derefter på skærmen. Dobbeltklik på " Kør Setup.exe " for at starte installationen. Hvis AutoPlay- dialogboksen ikke vises , skal du klikke på "Start " og derefter " Computer". Dette åbner et vindue med en liste over dine drev. Dobbeltklik på dvd-drevet ikonet for at starte installationen.
    3

    Klik på " Installer nu " option på "Install Windows" skærm. Dette åbner en dialogboks , der giver muligheder relateret til opnåelse af opdateringer til Windows 7 installationsprogrammet . Generelt er det bedst at lade Windows til at oprette forbindelse til internettet for at få disse opdateringer. Men hvis din forbindelse er langsom eller upålidelig , kan denne proces tilføje en betydelig mængde tid til opgraderingen. Klik på " Gå online for at få ... " hvis du vil have Windows til at forblive online og hente eventuelle konstaterede opdateringer eller klik på " Bliv ikke ... " hvis du ikke ønsker, at Windows til at forblive online og få opdateringer. Når du har valgt en opdatering option , er du taget til en licensaftale skærm.
    4

    Accepter licensaftalen ved at klikke i afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Jeg accepterer ... ", klik derefter på " Next " knappen nederst i vinduet . Det næste skærmbillede giver dig to muligheder for, hvordan du vil installere Windows 7 .
    5.

    Klik på "Upgrade " mulighed for at opgradere fra Vista til Windows 7 uden at miste nogen af ​​dine filer, indstillinger eller programmer . Følgende skærmbillede viser montering fremskridt. Computeren kan genstarte et par gange i løbet af denne proces. Når installationen er færdig, bliver du taget gennem en række Windows- setup skærme . Generelt er disse skærme præsentere de samme indstillinger , som Vista blev bruger , som kun kræver, at du trykker på knappen "Næste" . Når du er færdig, Windows 7 desktop belastninger på din skærm.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes filer fra Vista sikkerhedskopiering ti…
    ·Sådan kopieres en cd med Vista Home 
    ·Hvordan man laver en USB-startbar i Vista 
    ·Hvordan man laver en Video File mindre med Windows Vist…
    ·Hvordan man laver en startdiskette i Windows Vista 
    ·Sådan installeres Vista på en Acer Aspire T180 
    ·Sådan fjernes My Movies i Vista 
    ·Sådan fjernes Command Prompt fra Windows Vista 
    ·Hvordan kan man øge Dial Up Modem Speed ​​Med Windows …
    ·Hvordan får jeg min Administrator Password på en Acer…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Hent et papirkurven 
    ·Service Pack 3 Hukommelse 
    ·Sådan installeres fra en ISO image til en harddisk 
    ·Ubuntu Live CD Data Recovery 
    ·Sådan Fix Winupd.dll 
    ·Sådan Gør Mig MacBook Pro Secure 
    ·Sådan opdaterer SUSE 11 
    ·Sådan deaktiveres installation af programmer i Windows…
    ·Sådan Sørg Min computer er ved tophastighed 
    ·Hvordan formaterer jeg en 1,44 Mb Floppy Disc i Windows…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com