| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan tilføjes mere diskplads til Windows Vista
    Din harddisk har en begrænset mængde af storage , som kan være et problem. Efterhånden som du tilføjer software og downloade filer fra internettet, at rummet langsomt bliver ædt op . Korte for at tilføje en anden harddisk til dit system , kan du ikke fysisk stigning din diskplads . Men med Windows Vista, kan du i det mindste styre det , at bruge nogle af Vistas indbyggede værktøjer til at holde styr på din gratis plads og endog stigende ledig plads ved at fjerne Windows-komponenter . Instruktioner
    1

    Brug Diskoprydning til at slette midlertidige filer. Klik på " Start" og skriv " Diskoprydning " i søgefeltet og klik på " Diskoprydning " for at køre hjælpeprogrammet. Vælg din primære harddisk brev , som normalt "C: " og klik OK. Windows Vista scanner din harddisk for filer, der ikke er nødvendige og udfylder en liste.
    2

    Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​emner, du ønsker at fjerne. Kig efter de elementer, der optager mest plads på dit drev , som midlertidige filer , midlertidige Internet filer eller hukommelsesdumps . Du kan fjerne alt i denne liste for at frigøre mere plads, da disse er filer, som Windows sikkert har bestemt det ikke behøver . Klik på "Ok " for at fjerne filerne.
    3

    Open Diskoprydning igen for at grave lidt dybere ind i din harddisk. Denne gang , klik på " Ryd op i systemfiler " knappen. Vælg det drevbogstav igen. Nu Diskoprydning har en anden fane i toppen mærket " Flere indstillinger ". Fra denne fane kan du fjerne Systemgendannelse filer, som er oprettet , hver gang dit system starter uden fejl , og skygge kopier af Windows , som er tilbage efter en Service Pack opdatering , hvis du har brug for at vende tilbage til en tidligere version. Begge er nyttige , men tager plads på harddisken . Hvis din Service Pack opdatering ikke give dig nogen problemer og dit system fungerer godt , kan du fjerne begge disse bruge Diskoprydning. Systemgendannelse vil holde sine seneste gendannelsespunkt .
    4

    komprimere filer ved hjælp af Windows Vistas Stifinder . Klik på " Start" og åbne " Computer". Højreklik på en mappe, som du ikke ønsker at slette , men at du ikke bruger hyppigt, og klik på " Egenskaber". Klik derefter på fanen "Avanceret" . Du kan bruge de avancerede indstillinger til at komprimere filer i din NTFS-filsystem , som er til stede på alle drev end 32GB, for at spare diskplads. Din computer kan stadig få adgang til disse filer , selvom de vil reagere langsommere end ikke- komprimerede filer . Klik på "OK " for at acceptere dine ændringer.
    5.

    Undersøg din harddisk partitioner bruge Disk Management. Klik på " Start" og skriv " Disk Management" i søgefeltet , og klik derefter på "Opret og formatere harddisk-partitioner " på listen over tilgængelige programmer til at åbne Diskhåndtering. Du kan se en liste over computerens faste disk drev , eller harddiske , og kan mærke noget mærkeligt om listen: en hemmelig partition. Siden midten af ​​2000'erne, producerer computer stoppet skibsfart gendannelsesdiske med systemer og brugte en del af din harddisk til at gemme en fabrik billede af dit system. Fjern gendannelsespartitionen , hvis du er desperat for plads eller positivt, at du ikke behøver at geninstallere operativsystemet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fremskynde dataoverførsler til SD- kort på Vis…
    ·Sådan udskrive fotos i Vista 
    ·Sådan Find rodmappen på en CD i Vista 
    ·Hvordan laver ikoner vises øverst på skærmen ved hjæ…
    ·Sådan udskrives en liste over installerede programmer …
    ·Sådan deaktiveres Fingerprint Reader på Windows Vista…
    ·Sådan ændrer du din Windows Vista kodeord 
    ·Hvordan du ændrer indstillinger til japansk på Window…
    ·Sådan Oplåsning en computer med Vista 
    ·Hvordan skal tjekkes audio og video codecs i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en defekt enhedsdriver eller System Service 
    ·Sådan oprettes en EBS AMI 
    ·SP3 Manglende 
    ·Sådan Konverter IE kompatibilitet VHD for Parallels 
    ·Sådan formateres en disk til HFS Uden en Mac 
    ·Sådan Reparation Microsoft SP2 
    ·Sådan installeres DenyHosts på CentOS 
    ·Hvordan vælger at dele alle filer og mapper med andre …
    ·/Sbin /service ikke fundet på Ubuntu 
    ·Defragmenter program til Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com