| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Firewall indstillinger
    Firewall'en i Windows Vista ikke er indvarslet for sin beskyttelse og tilpasning. En højtstående redaktør på CNET kalder firewall "halv - cocked ". Men Windows Firewall er ikke beregnet til den professionelle eller netværket værdipapirer ekspert, og de fleste computer-brugere vil finde sine begrænsede muligheder tilstrækkeligt. Erfarne brugere kan grave lidt dybere for at tilpasse firewallen omfattende , men dette er ikke nødvendigt . Tre tilstande

    På overfladen Windows Vista firewall har kun tre indstillinger: " . Blokere alle indkommende forbindelser " på , off og Tænde firewall på giver nogle grundlæggende beskyttelse og blokerer de fleste af dine programmer fra at forbinde til internettet . Det betyder , at bortset fra dit mailprogram og webbrowsere , software, der har brug for internettet , kan ikke være i stand til at få adgang til det . Microsoft giver et eksempel med en chat-program , som ikke vil tillade dig at sende fotos eller filer uden at blive tilføjet som en undtagelse ( se " Undtagelser " ) . Slå firewall off giver alle programmer til at interagere med internettet, herunder potentielle ondsindede programmer som virus og malware .
    "Bloker alle indgående forbindelser "

    de mest avancerede af Windows Firewall grundlæggende konfigurationer er en mere sikker udgave af "on "-indstillingen. Når du vælger " blokere alle indkommende forbindelser ", du dybest set fordoble beskyttelse fra din firewall. Microsoft anbefaler at bruge denne indstilling, når den er tilsluttet et offentligt netværk på et hotel , lufthavn eller i en café, eller når en orm ( virus) gør sine runder på internettet. Ud over at blokere udgående programmer blokerer denne funktion indgående programmer og kommunikation samt.

    Undtagelser

    Når firewallen er aktiveret i Vista, de fleste programmer er blokeret fra at kommunikere online som standard. Du er nødt til mikrostyre programmer i Vista til at tillade nogle adgang til internettet , tilføjer ét program ad gangen til en liste over undtagelser fra firewall. Klik på " Start" og derefter åbne "Control Panel". Klik på " Sikkerhed " og derefter klikke på "Windows Firewall ". Vælg " Tillad et program gennem Windows Firewall " til venstre og indtaste din administratoradgangskode , hvis du bliver bedt om . Alle dine programmer vil blive opført. Sæt afkrydsningsfelter ved siden af ​​dem, du ønsker at tilføje undtagelser . Hver gang du installerer et nyt program , er du nødt til at vende tilbage her for at tilføje det som en undtagelse.
    Avancerede indstillinger

    Windows Firewall i Vista har avancerede indstillinger , men de er ikke let at finde og nybegynder eller mellemliggende brugere skal forlade konfigurationen af ​​disse indstillinger til en professionel. At få adgang til avancerede indstillinger , klik på " Start" og derefter højreklikke på "Computer " og vælg " Administrer ". Udvid grupperne " Computer Configuration ", " Windows-indstillinger, " " Security Settings " og derefter " Windows Firewall med avanceret sikkerhed . " Du kan konfigurere regler for indgående og udgående kommunikation , samt en generel computer tilslutning sikkerhedspolitik.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Windows Vista Activation Exploit 
    ·Sådan Find Startup programmer i Windows Vista 
    ·Sådan ændres hastigheden på Min /Max i Windows Vista…
    ·Sådan omformatere en HP bærbar computer med Vista 
    ·Hvor meget hukommelse Will Vista Ultimate 32Bit Brug 
    ·Hvilke MP3-afspillere er kompatible med Vista 
    ·Sådan kører Chkdsk på Windows Vista Gennem Systemvæ…
    ·Sådan bruges Windows Shell i Vista 
    ·Sådan Slet Windows Vista Restore Points 
    ·Hvordan du aktiverer Windows Vista 32 Bit 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres produktnøglen på en computer i XP 
    ·Sådan Test Direct3D 
    ·Sådan gendannes en Exchange fra en OST fil 
    ·Sådan programmerer spil på en Mac 
    ·Hvordan installerer jeg XP på en computer 
    ·Sådan Print Screen i Windows på en Mac 
    ·Sådan Reset en Windows XP Product Key 
    ·Sådan oprettes en offentlig mappe kalender 
    ·Sådan åbner en Mac Drive på Linux 
    ·Hvordan laver undermapper i en Windows Media Center DVD…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com