| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista Search Tips og tricks
    Med Windows Vista, Microsoft indført en større omlægning af sit system indeksering og søgefunktioner . Udover at fjerne tegneserie søgning ledsagere af tidligere operativsystemer , Vista integreret søgning i Start-menuen og de vigtigste Windows Stifinder interface, der tidligere havde eksisteret som venstre rude , som brugerne kunne lukke . Talrige brugervenlige muligheder sætte effektive søgefunktioner i brugernes hænder, men ikke alle er umiddelbart indlysende . Konfigurer Index

    Som standard Vista indekserer steder, såsom mappen Dokumenter , og filtyper , såsom dokumenter, regneark , e-mail og program eksekverbare , at Microsoft forventer brugerne muligvis finde. Hvis du bruger netværksdrev eller usædvanlige filformater , ændre indeksere og søge i muligheder for at passe til dine behov . De muligheder er tilgængelige under "System og vedligeholdelse" i Kontrolpanel , "Ændre " knappen i indeksering dialogboksen Indstillinger producerer steder, som du kan markere eller fjerne markeringen , og " Advanced" knap, åbnes en dialogboks med en fanen Filtyper , der giver adgang til en fil liste med afkrydsningsfelter
    søgning Fra Start

    Med harddiske i de hundredvis af gigabytes - . eller flere terabytes - blot læser filer, eller navigere menuen Start kan være en tidskrævende opdagelsesrejse. For at finde et program , e-mail eller fil , trykke eller klikke på "Start" og begynde at skrive at påberåbe sig en inkrementel søgning - dvs en søgning, der forfiner sig med hvert tegn, du skriver, så en liste på 1.500 filer , e-mails og navn indeholder bogstavet " p" indsnævres til 800 med "PR " 300 med "pro ", og så videre, indtil du enten har fundet den ene relevante resultat eller indsnævret listen til det punkt , hvor browsing er nemt.
    < br >
    Simpel søgning

    Søgning fra Start -menuen er nemt og bekvemt , men ikke så kraftig som søger fra et vindue i Windows Stifinder , såsom computer eller Dokumenter . Brug søgefeltet øverst til højre på en Vista Explorer-vindue begynder en søgning ligesom enhver søgning fra Start-menuen. Når søgningen kører , men du kan bruge avancerede indstillinger ved at klikke på "Avanceret søgning " linket nedenunder søgeresultaterne. Fra Advanced Search ruden begrænse søgningen til et sted , en tidsperiode , en filstørrelse rækkevidde og diverse metadata , samt at udvide søgningen til ikke- indekserede placeringer .
    Gem søgninger < br >

    Hvis du finder dig selv at udføre de samme søgninger gentagne gange , kan du gemme dem til senere brug. Som sådan er denne funktion ikke rigtig nyttig for de fleste mennesker . Men det bliver fantastisk nyttigt, hvis du har brug for at holde styr på grupper af filer, der opfylder kriterier såsom navn og placering , eller afsender og emnelinje eller modificerede datoer. Hvis du vil gemme en søgning , skal du først udføre søgningen - grundlæggende eller avanceret - klik derefter på " Gem søgning "-knappen i Explorer. Gemte søgninger vises i din bruger mappe, og du vil opdage at der er flere forudkonfigurerede søgninger der til at starte , herunder seneste e -mail , Delt af mig , og ændret for nylig . Klik på nogen af ​​dem , eller enhver søgning, du gemmer , og resultaterne befolker dynamisk , viser resultaterne af at køre søgningen frisk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Turn Windows Vista til Windows 7 
    ·Hvordan laver Windows Vista ligne en Mac 
    ·Sådan oprettes en søgemappe i Windows Vista 
    ·Sådan bruges Vista DreamScene 
    ·Sådan får HD Hvis du har Windows Vista 
    ·Sådan ændres Windows Vista Fra 64 Bit til 32 Bit 
    ·Sådan fjernes et operativsystem fra Windows Vista 
    ·Sådan geninstalleres Wireless Assistant i Vista 
    ·Sådan Turn Off UPnP i Vista 
    ·Sådan aktiveres en Tablet PC i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kill SIGHUP 
    ·Windows XP Upgrade Vs. Clean Installer 
    ·Sådan Fremskynde Video Downloads på din computer 
    ·Hvordan får jeg den administratoradgangskode i Windows…
    ·Hvordan at gøre Screen Sharing på AOL og iChat 
    ·Minimumskrav til Windows 2000 
    ·Sådan Læs xNk Files 
    ·Sådan åbner en CPGZ Filer 
    ·Sådan oprettes Birthday Cards på en Mac 
    ·Sådan gendannes Usb.inf filer tilbage med WDMA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com