| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Tips til indstillinger for virtuel hukommelse
    Windows Vista bruger virtuel hukommelse til at supplere den fysiske RAM installeret på din computer . For at bruge virtuel hukommelse , Windows skriver til og læser fra en skjult fil med navnet " pagefile.sys ". Denne fil kaldes en sidefil . Du kan ændre placeringen og størrelsen af ​​sidefilen med " Indstillinger for ydeevne ". For adgang til " Indstillinger for ydeevne ", højreklikke på Computer ikonet på skrivebordet og vælg "Egenskaber" menupunkt. Klik på " Advanced System Settings" post under " Opgaver ". Klik på knappen "Indstillinger" i "Performance " sektionen. The Performance dialogboksen åbnes. Klik på fanebladet "Avanceret" og " Change" knappen for at vise den virtuelle hukommelse dialogen. Bunden af ​​Virtual Memory dialogboksen viser minimum virtuel hukommelse tilladte størrelse , mængden af ​​diskplads i øjeblikket afsat til sidefilen , og det anbefalede minimum størrelse på sidefilen . Standard Configuration

    Når du installerer Windows Vista er en sidefil oprettet i roden af ​​den mængde , der indeholder operativsystemfiler . Den mindste størrelse af filen er 1,5 gange mængden af ​​RAM i dit system. For eksempel, hvis du har 4 GB RAM vil mindstemålet være 6 GB . Som standard automatisk Windows øger størrelsen på filen som mere hukommelse er nødvendig , indtil den maksimale virtuel hukommelse størrelse er nået. Den maksimale størrelse er tre gange mængden af ​​RAM som standard. Så hvis du har 4 GB RAM , vil standard maksimal størrelse på sidefilen være 12 GB.
    Diskplads
    En sidefil kan kun vokse som tilladt af ledig plads.

    Hvis du kører tør for harddiskplads på den mængde , der indeholder sidefilen , kan du enten flytte sidefilen til en anden volumen eller fald minimum og maksimum størrelse på sidefilen . Vær dog opmærksom på , at hvis du reducere den maksimale størrelse på sidefilen , kan dine programmer ikke har nok hukommelse til at køre og du vil modtage lav hukommelse fejl. For at mindske størrelsen på sidefilen , skal du vælge det drev , der indeholder den sidefil i det øverste vindue . Klik på " Brugerdefineret størrelse" option knappen. Indtast det nye minimum og maksimum størrelse værdier, og klik på "Set" -knappen. Klik på " OK" knappen for at lukke Virtual Memory dialogboksen . Du bliver nødt til at genstarte computeren, hvis du formindske størrelsen på sidefilen .

    Lav Memory Fejl

    Hvis en dialogboks vises , der rapporterer en lav memory fejl, og du har nok diskplads, øge den maksimale størrelse på sidefilen , eller oprette en ekstra sidefil på en anden lydstyrke . Det er også en god idé jævnligt at kontrollere hukommelsesforbruget grafen i Resource Oversigt over Resource View. Hvis de "hårde side fejl " værdi er konstant høj , betyder det, at sidefilen bliver brugt en masse og øge dets maksimale størrelse kan forbedre ydeevnen . Du bruger den samme procedure til at øge størrelsen på sidefilen som at formindske den , bortset fra at du ikke vil være forpligtet til at genstarte computeren.
    Multiple harddiske
    Hold en lille sidefil på boot drev til hukommelsesdumps .

    Hvis du har flere fysiske harddiske i din computer, kan du forbedre ydeevnen ved at flytte sidefilen på en harddisk , der ikke indeholder operativsystemfiler . Disk -adgang er tidskrævende, og styresystemet og sidefilen er adgang ofte. Hvis du flytter sidefilen til en anden fysisk harddisk , operativsystemet filer og sidefiler kan tilgås samtidigt . For at oprette en sidefil , skal du vælge lydstyrken. Vælg "System lykkedes størrelse" mulighed, hvis du vil have Windows til at administrere sidefilen . Vælg " Brugerdefineret ", og specificere og minimum og maksimum størrelse, hvis du ønsker at definere størrelsen på sidefilen . Klik på " Set" -knappen. For at flytte en sidefil på en anden harddisk , skal du først oprette sidefilen på den nye placering , og derefter fjerne den gamle sidefil . For at slette en eksisterende sidefil , skal du vælge lydstyrke hvor sidefilen er placeret, og vælg "Ingen sidefil " valgmulighed. Klik på " Set" -knappen. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på " OK". Du er nødt til at genstarte computeren, hvis du sletter en sidefil .
    Flere sidefiler
    Opret sidefiler på flere fysiske diske , ikke logisk mængder af den samme disk .

    Hvis der er tre eller flere fysiske harddiske i din computer, kan du forbedre ydeevnen endnu mere ved at oprette sidefiler på hver harddisk, som ikke indeholder operativsystemfiler . Hvis du gør det spreder den virtuelle hukommelse aktindsigt på tværs af flere harddiske og disk controllere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg downloade Opdater drivere i Vista 
    ·Sådan bruges CMD at ændre en adgangskode til Vista 
    ·Sådan Fix Blank Vista Ikoner 
    ·Sådan geninstalleres en Vista Sidebar 
    ·Hvordan kan jeg fremskynde min Vista Computer 
    ·Sådan Find og erstat manglende systemfiler i Vista Ult…
    ·Sådan bruges GParted til at Resize Vista Skillevægge 
    ·Sådan får du adgang til Vista Administrative konto 
    ·Sådan Bestil filer på en Open Proceslinjen i Vista 
    ·Hvad betyder nylig Modified på Windows Vista Mean 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Ubuntu i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Windows Rights Management Client Med Ser…
    ·Sådan Find Log \\ Log4Perl 
    ·Sådan installeres Linux på Power Mac G4 
    ·Sådan Defrag & Set Up Thunderbird på Ubuntu 
    ·Sådan deler mapper på en LAN 
    ·Hvordan at skjule en computer id 
    ·Den bedste erstatning Residential Windows 
    ·Sådan finder du tekst på Filer på Unix 
    ·Sådan Slet Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com