| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan installeres Windows Vista Ultimate 64 på en Sony Computer
    Windows Vista er den sjette version af Windows-operativsystemet udgivet af Microsoft , og var den første version af Windows til at understøtte 64- bit software arkitektur i flere udgaver . Blandt andre fordele , tillader en 64 -bit operativsystem programmer til at bruge mere systemhukommelse i modsætning til de 4 gigabyte , at 32 -bit operativsystemer er loft på . Detail version af Windows Vista Ultimate kommer med 32 - og 64-bit installationsdiske , så enten version , der skal installeres . Mange Sony desktops og bærbare computere opfylder eller overstiger systemkravene for at installere Windows Vista Ultimate som en opgradering eller ren installation . Ting du skal
    Windows Vista Ultimate installation disk (64-bit udgave)
    Original Windows Vista Ultimate produktnøgle
    Vis Flere Instruktioner
    Opgradering
    1 < p > Tænd for Sony stationære eller bærbare , så Vinduer til at starte. At opgradere til Windows Vista Ultimate 64-bit , skal du have Windows XP 64- bit eller 64- bit udgave af Windows Vista installeret. Hvis dit nuværende operativsystem er 32-bit , vil du nødt til at udføre en ren installation i stedet.
    2

    Sæt 64-bit installation disk til Windows Vista Ultimate ind i din Sony stationære eller bærbare dvd-drev. Når du bliver bedt , tillader autorun at starte "Setup.exe" , hvis autorun ikke starte programmet , skal du navigere til dvd-drevet i Windows Stifinder og dobbeltklikke på "Setup.exe" ikonet for at starte Vista Ultimate installationsprogrammet < . br >
    3

    Klik på " Installer nu " valgmulighed , når Vista Ultimate installationsprogrammet vises , vælge den mulighed for at downloade opdateringer til installation , når du bliver bedt om . Indtast dit Windows Vista-produktnøglen og acceptere licensbetingelserne for at nå installationen skærmbilledet for valg .
    4

    Klik på " Upgrade ", når spurgt , hvilken type installation du ønsker at udføre. Installatøren kan tjekke for at se, om din computer fra Sony er kompatibel med Windows Vista Ultimate 64-bit , og hvis det gør, vil en kompatibilitet rapport genereres og du kan blive bedt om at genstarte din computer , før installationen kan fortsætte. Genstart og relancere installationsprogrammet , hvis det er nødvendigt.
    5.

    Vent mens installationsdisken ekstraherer Windows Vista Ultimate -filer og begynder at opgradere din Sony operativsystem. Afhængigt af processor installeret på din computer fra Sony , kan opgraderingen processen tage op til 30 minutter eller længere.
    6

    Følg vejledningen på skærmen for at afslutte opsætningen og aktivere Vista Ultimate , når opgraderingen fuldført . Dine tidligere filer og indstillinger skal stadig være installeret på din computer.
    Clean Installation
    7

    Placer 64-bit installation disk til Windows Vista Ultimate ind i din Sony computerens dvd køre. Annuller autorun hvis den forsøger at starte setup-programmet , og genstart computeren.
    8

    Tryk på en tast på tastaturet , når indiceret til at starte fra dvd-drevet i stedet for at lade din computer til at starte normalt. Hvis du ikke bliver bedt om at starte fra dvd-drevet , genstarte computeren igen , og tryk på den viste tast på den oprindelige startskærm for at få adgang til startmenuen . Vælge DVD-drev din Windows Vista -disk er i, og derefter trykke på en tast, når du bliver bedt om at gøre det.
    9

    Følg den indledende på skærmen , som om du var udfører en opgradering, indtaste din produktnøgle og acceptere de licensbetingelser når bedt om at gøre det. Når du når skærmen beder dig om at vælge din type installation , skal du vælge "Custom ( Advanced) " i stedet for "Upgrade " for at starte en brugerdefineret Windows Vista installation.
    10

    Vælg det harddisk eller partition, du ønsker at installere Vista Ultimate til . Hvis drevet eller partitionen ikke er formateret , har du mulighed for at formatere den. Hvis der allerede er filer på partitionen , kan de blive overskrevet af installationsprocessen.
    11

    Vent mens installationen begynder. Når installeringen er færdig , skal du følge vejledningen på skærmen for at oprette dit netværk , giver et unikt navn til din Sony bærbare eller stationære , og aktivere din kopi af Windows Vista Ultimate.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan gør jeg Vista Widescreen på min laptop 
    ·Sådan Fix Filassociationer i Vista 
    ·Sådan Transfer en cd til en Memory Stick på en HP med…
    ·Sådan Set Up Windows Vista til at dele filer 
    ·Sådan installeres Windows Vista Ultimate 64 på en Son…
    ·Hvordan kan jeg bruge min Sony CLIE PEG- S360 Med Vista…
    ·Sådan fjernes og deaktivering af Sidebar i Windows Vis…
    ·Hvad sker der efter en systemgendannelse i Vista 
    ·Sådan deaktiveres Admin Tilladelser i Vista 
    ·Sådan opdaterer Vista til Windows 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan finder produktnøglen for XP Professional 
    ·Sådan aktiveres kryptografisk service 
    ·Sådan geninstalleres Automatiske opdateringer i Window…
    ·Hvordan laver man en Office Word til Mac Window Større…
    ·Sådan Konverter en Bin til en STB File 
    ·Sådan Put volumenkontrol på skrivebordet 
    ·Sådan gendannes beskadigede sektorer i en Hard Drive 
    ·Sådan Clean Desktop Wallpaper 
    ·Sådan pakkes Windows XP filer fra en Recovery CD 
    ·Hvordan fortæller jeg om det er 64bit med Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com