| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Desktop ikke indlæse i Vista
    Windows Vista er et operativsystem designet til at overleve. Det har en halv indbygget dusin værktøjer til genopretning og fejlfinding grundlæggende software problemer , såsom skrivebordet indlæses ikke , når Windows starter op. I sin grundlæggende konfiguration , vil Windows Vista altid indlæse skrivebordet. Men over tid, vil du installerer programmer, der kører , når computeren første belastninger Windows , og nogle af disse kan forårsage problemer. Windows Startup

    Windows indlæser en gruppe af programmer kaldet " startup programmer " før den indlæser og viser dit skrivebord. Når din computer er indefrysning eller hænge , før du lægger på skrivebordet , er det virkelig kæmper for at indlæse disse startup programmer , hvoraf den ene er ned. Du bliver nødt til at arbejde omkring Windows Vista Start standarder for at fjerne dette program .
    Advanced Startup Menu

    Når du starter din computer , Windows Vista begynder at indlæse selv før den blinkende loading skærmen vises. Tryk på " F8"- tasten, før du ser splash eller lastning, skærmen for at åbne en menu fuld af recovery muligheder. Dette kaldes "Avanceret Startup Menu ", og du kan bruge det hver gang computeren har et problem med operativsystemet . Som et første skridt , skal du bruge piletasterne til at vælge " Sidste kendte fungerende konfiguration " og tryk " Enter". Windows kan tage længere tid end normalt at indlæse , fordi det er at genskabe en virtuel øjebliksbillede af dit system, før den besværlige software, der stå belastningen processen tilsat.
    Safe Mode

    Hvis "Sidste kendte fungerende konfiguration " ikke gendanne din computer til sin tidligere , stand, du stadig har et par muligheder . Genstart computeren og tryk "F8" igen for at få adgang til Advanced menuen Start , og vælg derefter "Safe Mode" og tryk " Enter". Windows vil indlæse en grim , bare-bone version af sig selv , uden enhedsdrivere eller startup programmer. Hvis skrivebordet ikke indlæses i fejlsikret tilstand , er din Vista installation er korrupt og vil skulle geninstalleres totalt. Men i de fleste tilfælde vil fejlsikret tilstand belastning uden problemer, og du kan foretage fejlfinding derfra.
    System Configuration Utility

    Når i fejlsikret tilstand , kan du bruge systemet Configuration Utility for at forhindre Windows indlæse startprogram . Klik på " Start" og vælg "Kør " og derefter skrive " msconfig " og klik på " Enter". Vælg " Diagnostisk start ", og klik på " Anvend". Genstart computeren, når du bliver bedt , og lad Windows Vista indlæse normalt. Hvis det belastninger , overveje at afinstallere et nyligt tilføjet program. Hvis skrivebordet ikke indlæse, slukke computeren , tænde den igen og ramte "F8" igen og derefter vende tilbage til fejlsikret tilstand. Den diagnostiske opstart indlæser kun grundlæggende drivere og hvis skrivebordet stadig ikke har indlæst med denne opstart metode en enhedsdriver årsag til problemet. Det er næsten altid årsagen til en automatisk opdatering .
    Systemgendannelse
    p Du kan få adgang til Systemgendannelse fra fejlsikret tilstand for at vende tilbage dig computer til et tidspunkt før problemet startede . Klik på " Start" og skriv " Systemgendannelse" i søgefeltet , og klik derefter på "Systemgendannelse" for at indlæse programmet. Vælg "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt " og klik " Næste". Vælg et tidspunkt forud for den computer, der har den lastning problemet og klik på " Næste". Følg anvisningerne for at fuldføre restaurering og lade computeren genstarter Windows normalt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set en miljøvariabel for Java i Windows Vista 
    ·Sådan Edit Windows Vista Startup 
    ·Hvordan at tilføje Picture Ikoner til Vista Desktop 
    ·Forskellene mellem Vista Premium og Erhverv 
    ·Hvordan man kan forbedre Audio i Vista /Windows 7 
    ·Sådan dele en Desktop i Vista 
    ·Sådan bruges HP Recovery Partition Med Vista 
    ·Sådan Stop Windows Vista Pop Ups 
    ·Sådan oprettes et digitalt certifikat for Vista PowerS…
    ·Sådan fjerner Vista Fra en Toshiba Satellite Pro A300 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man kompilerer Trinity på TortoiseSVN 
    ·Sådan oprettes en skabelon i CentOS 5.4 
    ·Sådan Gennemse Linux partitioner 
    ·Sådan gendannes Ikoner i Windows XP 
    ·Sådan deaktiverer Opgavestyring i Windows Vista 
    ·Sådan installeres en trådløs driver i Linux 
    ·Sådan kører Windows 98 Virtual Machine på XP 
    ·Sådan deaktiveres Windows Media Player til at Tilslut …
    ·Sådan Gør My Text Fit min computerskærm 
    ·Sådan gendannes Standardskrifttyper i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com