| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista Opdatering Build 6001 Komponenter
    Windows Vista Build 6001 var også kendt som Windows Vista Service Pack 1 (SP1). SP1 var en opdatering til Windows Vista-operativsystemet . Windows-opdateringer adresse kompatibilitetsproblemer , brugerfeedback anbefalinger og performance problemer . SP1 inkluderet tidligere opdateringer , med undtagelse af dem, der offentliggøres inden for to måneder efter frigivelsen af ​​SP1. SP1 blev udgivet af Microsoft den 4. februar 2008. Kvalitetsforbedringer

    Ifølge Microsoft var Vista SP1 til formål at forbedre den samlede oplevelse af Vista-operativsystemet . De forbedringer rettet de underliggende årsager til operativsystemer systemfejl . Pålidelighedsopdateringer var baseret på nedbrud rapporter fra Windows Vista kunder. Microsoft anslås, at SP1 rettet to tredjedele til tre fjerdedele af årsagerne til operativsystemet fiaskoer.
    Hardware Support

    Windows Vista SP1 inkluderet opdateringer, der hjulpet med hardware kompatibilitet . Disse ændringer omfattede yderligere støtte til Direct3D 10.1, exFAT filsystemet , 64- bit MSDASQL , Unified Extensible Firmware Interface eller UEFI firmware , Advanced DMA for SD vært controllere og high-density -drev.
    Application Compatibility

    SP1 havde også opdateringer, der forbedrede foreneligheden af ​​tredjepartsprogrammer . Programmet " fixes " indgår i SP1 var beregnet til at løse problemer i de enkelte programmer.
    Reliability Forbedringer

    pålideligheden af ​​operativsystemet varierer alt efter brug , systemet hardware og pc-miljø . Den computing miljø henviser til, om computeren er en del af et netværk eller en delt computer , uanset om det anvendes til erhvervslivet eller i et hjem , og andre faktorer, såsom fysiske placering af computeren og betingelserne for det fysiske rum , hvori systemet har til huse . Vista SP1 rettet pålidelighed spørgsmål , der ramte de fleste edb-systemer. Opdateringerne i SP1 fokuseret på de fælles udløsere af frysning og styrter ned af Vista som identificeret af Windows-fejlrapportering . Chauffører opdateres inkluderede dem til Windows Media Player og Windows Kalender. SP1 også en forbedret Startup Repair Tool ( SRT ) , en del af Windows Recovery Environment. SP1 ændringer til SRT tillod systemet til at fastsætte computer -systemer med manglende filer, som normalt ville være unbootable .
    Ydeevneforbedringer

    Vista SP1 forbedringer afhang i høj grad af hardware og brug. SP1 performance forbedringer omfattede: reducere båndbredden forbruget af fildeling , gør det muligt for processoren at bo i en dvaletilstand , når skærmen ikke var skiftende, hvilket tillod systemet til at forbruge mindre strøm , løsning af problemer med harddisk spinning , når den ikke er i brug, hvilket forbedret batterilevetid og strømforbrug , forbedre hastigheden af udvinding zip-filer , og en betydelig forbedring filkopiering gange flere scenarier
    sikkerhedsforbedringer

    SP1 forudsat sikkerhedsforbedringer for . Windows Vista, herunder støtte til tredjeparts sikkerhedssoftware programmer til at arbejde med Kernel Patch Protection, forbedringer i sikkerheden for fjernbetjening App programmer og større bruger kontrol over data Execution Protection -funktionen.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Giv ejeren af ​​Windows Vista Administrative ret…
    ·Hvordan installerer jeg en Canon Pixma IP 1500 på Wind…
    ·Sådan deaktiveres Auto Defrag i Vista 
    ·Sådan Block Tracking cookies i Vista Home Edition 
    ·Sådan at logge på Windows Vista uden password 
    ·Hvordan man gør en Vista Systemgendannelse Med Enhver …
    ·Sådan Boot til Recovery Partition i Windows Vista 
    ·Sådan gendannes en ugyldig Disk Pack i Windows Vista 
    ·Min Vista vil ikke starte op efter opdateringer 
    ·Sådan Start Systemgendannelse fra kommandoprompten med…
      Anbefalede Artikler
    ·Typer af ruder 
    ·Sådan SSH Port Forward i Linux 
    ·Kan du installere Windows XP, hvis en version af Window…
    ·Min HP computer ikke vil sove automatisk i Vista 
    ·Sådan foretages fejlfinding ShoreTel VoIP gennem en fi…
    ·Sådan slettes en undeletable DLL-fil 
    ·Hvordan man laver et spil på en tom cd 
    ·Sådan Flyt billeder til en mappe på en Windows Photo …
    ·Hvordan man laver en Slideshow for din desktop tapet 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Dial-up 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com