| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan man laver et spil på en tom cd
    Skrivning spil filer til blanke cd'er sker ofte som en backup i tilfælde sker noget med det originale medie eller filer. Diskene kan blive ridset eller udtværet over tid, og som har en sikkerhedskopi tillader softwaren skal geninstalleres , eller gjort anvendelig , hvis det er et program, der kræver cd i drevet for at spille. De fleste moderne computere også komme med de nødvendige cd-drev til at skrive, eller "brænde ", filer til en cd . Ting du skal
    CD -brænder
    Vis Flere Instruktioner
    Burning et spil fra CD til CD i Windows
    1

    Placer cd'en i det spil, du ønsker at kopiere, i cd-drevet.
    2

    Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet og vælg "Ny " og derefter " mappe ". Omdøbe den til hvad du ønsker , det vil kun være der midlertidigt
    3

    Åbn "Denne computer" og højreklik på cd , du har indsat . . Klik på indstillingen "Explore ". Dette vil vise filerne i CD , markere alle elementerne ved at fremhæve og derefter højreklikke og vælge
    4

    Gå tilbage til skrivebordet og åbne op den mappe, du oprettede "Kopier ". . Indsæt alle de filer ved at højreklikke et vilkårligt sted i den åbnede mappe, og vælg "Indsæt ". Når det er færdigt, skubbe cd'en .
    5.

    Sæt den tomme cd . Luk alle skærm, der kan dukke op , og gå til de filer, du ønsker kopieret. Vælg dem alle, og højreklik . Gå ned til " Send til " og derefter " D: drev" eller alt efter drev huser cd-brænder
    6

    Når denne proces er færdig, skal en ballon poppe op i bunden af ​​skærmen. . Klik på den , eller hvis der ikke ballon popper op, navigere tilbage til "Denne computer" og klik på cd-drevet. Der bør være alle filerne i en let transparent farve. Gå til "Filer " og derefter " Skriv disse filer til cd".
    7

    brændende Guiden vil starte. Det vil bede dig om at navngive cd'en, og så vil det begynde at kopiere . Navngiv cd'en efter programmet på den. Kontroller, at cd'en kopieres korrekt ved at skubbe den og sætter den i igen . Når du har kontrolleret, at det kopierede korrekt , er du velkommen til at slette den midlertidige mappe med spillet filer .
    Burning En hentede spil fra harddisk til cd i Windows
    8 < p > Sæt en tom cd . Luk alle skærm, der kan dukke op , og gå til placeringen af ​​de filer, du ønsker at blive kopieret. Vælg dem alle, og højreklik , vælge "Send til" - > ". D: drev" eller alt efter drev huser cd-brænder
    9

    Når denne proces er færdig, en ballon skal poppe op på bunden af ​​skærmen . Klik på den , eller hvis der ikke ballon popper op, navigere tilbage til "Denne computer" og klik på cd-drevet. Der bør være alle filerne i en let transparent farve. Gå til " File" - > " . Skriv disse filer til cd"
    10

    brændende Guiden vil starte. Det vil bede dig om at navngive cd'en, og så vil det begynde at kopiere . Navngiv cd'en efter programmet på den. Kontroller, at cd'en kopieres korrekt ved at skubbe den og sætter den i igen .
    Brændende et spil fra CD til CD i Mac OSX
    11

    Indsæt spil-cd'en , du ønsker at kopiere i cd-drevet . Disken skal vises på dit skrivebord. Gå til søgelys øverst til højre på skærmen og søge efter " Disk Utility ".
    12

    Inden diskværktøj , på den venstre side vælge CD , du har indsat . På den øverste bjælke , vælg " New Image ". Det vil bede dig om at navngive billedfilen , og det vil gemme filen hvor du instruere den. Gem det til skrivebordet.
    13 p Der vil nu være billedfilen på venstre side i Diskværktøj. Sæt den tomme cd , og vælg "Brænd " på den øverste bar . Naviger til det billede fil, der blev oprettet, da du bliver bedt om . Når det er færdigt, kan du skubbe disken og slette billedfilen på skrivebordet.
    Brænde en Downloadet spil fra harddisk til cd i Mac OSX
    14

    Sæt den tomme cd , som vil blive vist på skrivebordet.
    15

    Dobbeltklik på cd-ikonet på skrivebordet. Det vil åbne op for en Finder-vindue , . Klik og træk spillet filer fra deres placering på harddisken til den åbnede vinduet Finder
    16

    Når alle filerne er i cd- vinduet Finder , gå til "File " og derefter vælge "Brænd cd. " Kontroller, at de filer kopieret korrekt ved at fjerne og isætte cd .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan justeres Desktop Ure 
    ·Sådan sparer Macromedia Flash 
    ·Sådan får du en Task Launcher 
    ·Bruger Management Tools for To computere 
    ·Hvordan til at reparere Net Framework 2.0 SDK Fejl 1719…
    ·Sådan Test Apache Svar 
    ·Sådan gendannes en Toshiba Systempartitionering 
    ·Sådan Find en Document Letter 
    ·En introduktion til ITIL Træning 
    ·Sådan Set Affinity i Task Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix dobbeltposter emails sendt fra Apple Email 
    ·Sådan Genstart en PC fra kommandoprompten 
    ·Hvor hen til Lukke 7Z filer på Mac 
    ·Sådan tilføjes en VirtualBox Repository Med Mandriva 
    ·Sådan ændres XP Pro Corporate til OEM 
    ·Sådan downloader ting på Vista, selvom jeg ikke er Ad…
    ·Sådan deaktivere cookies og Turn Off My Firewall 
    ·Kan 1GB RAM Arbejdet med Windows XP 
    ·Sådan ændres brugerkonti Tilladelser i XP 
    ·Hvordan finder man en ægte Vista Ultimate Serial Numbe…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com