| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan bruges VNC på Vista
    Som Virtual Network Computing eller VNC blev branchens standard for remote desktop administration og assistance , de fleste større operativsystemer begyndte at omfatte mindst en VNC-klient , hvis ikke en VNC -server. Mens Windows Vista har Remote Desktop Connection klient , er styresystemet ikke understøtter indgående forbindelser som standard. Hvis du vil køre en VNC -server på en Windows Vista maskine, skal du bruge et tredjepartsprogram alternativ. TightVNC 2.0 er en af ​​de få gratis alternativer , som er blevet certificeret til at fungere gnidningsløst med både Windows Vista og 7 . Instruktioner
    1

    Download og installer TightVNC 2.0-software suite fra webstedet for TightVNC . TightVNC er et gratis alternativ til den forinstallerede VNC software, der leveres med de fleste versioner af Windows-operativsystemet. TightVNC giver et væld af funktioner , som Windows Remote Desktop Connection undlader at levere. Disse funktioner giver indviklede manipulation af billedkvalitet, farvedybde og komprimering, der kan gøre den perfekte blanding af brugervenlighed og kvalitet til lav båndbredde . TightVNC 2.0 er en af ​​de få tredjeparts VNC software suiter, der er certificeret til at køre på både Windows Vista og 7 .
    2

    Start TightVNC Viewer-applikationen til at forbinde til en VNC- server. Du kan få brug for at give den adgang til din internetforbindelse i dine Windows- sikkerhedsindstillinger. Efter at du kan blot skrive i VNC serverens adresse , skal du vælge en af ​​de forudkonfigurerede båndbredde muligheder eller fastsætte nærmere dem under "Indstillinger" , og tryk på "Connect " . Du kan bruge dette i stedet for Remote Desktop Connection klient for at opnå bedre ydeevne fra din VNC -forbindelse .
    3

    Luk TightVNC Viewer og starte TightVNC Server-programmet at sætte din egen VNC server . Du kan vælge at starte det som enten en service eller som en bruger proces. En tjeneste kører i baggrunden , selv når du er logget ud, mens en bruger proces vil kun fungere , når du er logget i. Du kan også nødt til at give TightVNC Server adgang til din internetforbindelse.
    4

    Åbn server indstillingsdialogen og angive en adgangskode under "Administration" fanen. Du kan også opsætte skovhugst og eventuelle Deling af optioner under "Administration" fanen.
    5.

    Rediger eventuelle adgangsbegrænsninger under " Access Control " fanen. Du kan bruge dette til at begrænse visse intervaller af IP-adresse. For eksempel, hvis dit lokale netværk indeholdt IP'er i intervallet 192.168.0.1 til 192.168.0.255 kan du indstille din adgangskontrol til kun at tillade denne blok til at holde remote trafik ude. Dette er en stor sikkerhed funktion, hvis du ønsker at være i stand til at logge ind på din VNC server fjernt og kender IP-adressen blok, du vil bruge . Forlader en VNC -server åben for hele internettet er typisk ikke en god idé.
    6

    Rediger yderligere indstillinger under "Server" fanen og klik på "Anvend " eller "OK " for at omkonfigurere og starte din VNC -serveren. Du kan bruge "Vedhæft Listening Viewer " valgmulighed på dette tidspunkt, hvis du forsøger at forbinde en klient gennem din firewall.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Test Disk Speed ​​i Vista 
    ·Sådan installeres den koreanske sprogpakke på Windows…
    ·Hvordan man laver en Windows Vista Premium Recovery DVD…
    ·Sådan fjernes Csrss.exe i Vista 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB Vista Disk 
    ·Hvordan til at omformatere en harddisk på en HP Notebo…
    ·Sådan Clean Up en Vista System 
    ·Windows Vista Premium Vs. Windows 7 
    ·Sådan opdaterer DirectX i Vista 
    ·Sådan ændres en Dell Serial Key Med Vista Ultimate 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Edit Billeder på Mac Tiger 
    ·Sådan fjernes en Freeze Toolbar 
    ·Sådan fjernes Compaq drivere med VMware 
    ·Sådan køres Systemgendannelse på Windows XP Når Sta…
    ·Sådan opgraderer Windows XP Home SP3 til XP Pro SP2 
    ·Sådan ændres en markør til en Hourglass 
    ·Sådan Konverter Apple skrifttyper til en pc 
    ·Sådan fjernes DirectX 9.0 B 
    ·Sådan Slet Page Files 
    ·Tips til Geninstallation Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com