| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Almindelige problemer i Tilslutning Trådløse routere til Vista
    Windows Vista er en gruppe af operativsystemer udviklet og udgivet af Microsoft. Forudsat at computeren har et trådløst netværkskort , Vista giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via en trådløs router. Nogle gange, dog kan der opstå et problem , der forhindrer dig i at få adgang til dit trådløse netværk . Hvis dette sker for dig, kan finde problemet være svært og frustrerende , men der er et par ting , du bør tjekke i et forsøg på at genoprette forbindelsen. Modem og router

    Før du kommer ind Vista specifikke spørgsmål , en af ​​de mest almindelige problemer med forbindelsen , er en ukorrekt setup router. Dobbelttjek bagsiden af ​​din router og modem for at sikre alle ledninger er korrekt sat i. fleste modemer og trådløse routere har lys på dem , der viser deres konnektivitet status. Sørg for at alle de relevante lysene er på at sikre, at problemet er ikke med dit modem eller en router.
    Trådløs netværksadapter

    Ifølge WindowsNetworking.com mange bærbare computere har kontakter , der styrer det trådløse netværkskort i din computer. Hvis din har sådan en knap , sørg for at det er i "on " position . En anden måde at sikre dit netværk adapter arbejder er at åbne "Start" og skriv "Device Manager" i søgefeltet , før der trykkes enter. Dette vil bringe op enhedens leder, hvor du vil være i stand til at se, hvis den er aktiveret .
    Uforenelige indstillinger

    Vista4Beginners.com , at hvis de indstillingerne for netværket indtastet i computeren er forkerte du har problemer med at tilslutte . Du bliver nødt til at kende navnet på dit trådløse netværk, sikkerhed type kryptering type og sikkerhedsnøgle, hvis der kræves . Disse oplysninger skal være tilgængelige med din netværksadministrator. Hvis du oprette et nyt netværk , du ikke behøver at bekymre dig så meget, du vil indstille sikkerhedsnøglen , type, kryptering type og navn
    Range & interferens
    .

    Microsoft hævder , at dårlig signal kvalitet er ofte et resultat af afstanden eller indgreb . Afhængig af din netværksadapter og router , skal du være inden for 50 til 150 meter fra din trådløse router. Tættere er altid bedre så, hvis muligt, forsøge at komme tættere på routeren og se, om forbindelsens kvalitet forbedres. Microsoft siger også, at visse husholdningsapparater, såsom mikrobølgeovne og trådløse telefoner , kan virke forstyrrende trådløse signal. Sådanne anordninger ofte bruger den samme gigahertz frekvens som trådløse routere , hvilket betyder signaler let få krydset og rodet .
    Windows Network Diagnostics
    p Hvis ingen af ​​disse tips til fejlfinding hjælper Microsoft var venlig nok til at omfatte et værktøj , der forsøger at diagnosticere problemer med netværksforbindelser. Kendt som " Windows Network Diagnostics , " dette værktøj scanner din internetforbindelse og forsøger automatisk at finde problemet , ofte også opført en løsning. Du kan få adgang til netværket diagnostik værktøjet ved at finde networking logo på proceslinjen ( nederste højre side af skærmen , som standard). Når placeret, skal du højreklikke på netværksikonet og vælg " diagnosticere og reparere " fra listen over muligheder for at åbne værktøjet og starte den diagnostiske scanning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes Processer Fra Vista Task Manager 
    ·Sådan Forstør en tekst Scroll Wheel i Windows Vista 
    ·Sådan : Screen Savers på Vista 
    ·Sådan deaktiveres ' Lås denne computer "i Vista Premi…
    ·Sådan gendannes Windows Vista på en HP bærbar 
    ·Vigtige opdateringer i Windows Vista 
    ·Sådan Bo en partition i Windows Vista 
    ·Sådan gendannes en adgangskode på Windows Vista Ultim…
    ·Hvordan indstiller jeg Program Foreninger i Vista 
    ·Hvordan du aktiverer Windows Vista : Ofte stillede spø…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Aktiver Screensaver Registry 
    ·Sådan installeres Ubuntu Beryl : Desktop Cube 
    ·Sådan Gør Mig Computer en HTTP -server 
    ·Sådan fjernes Bluetooth på en Mac 10.4 
    ·Sådan ændres en ACL på en DFS 
    ·Sådan deaktiveres XP har skiftet adgangskode 
    ·Sådan Slet startelementer i MSConfig 
    ·Sådan Fjernbetjening anden computer 
    ·Sådan gendannes master boot filer på en Inspiron 1150…
    ·Sådan kopieres en fil til en harddisk på Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com