| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista Visual Styles
    I Windows er en visuel stil, en ordning, der bestemmer den overordnede udseende og fornemmelsen af ​​operativsystemet. Flere år gik mellem versioner af Windows XP og Windows Vista , og i 2007 , da Windows Vista blev frigivet var Windows XP begyndt at se gamle og forældede for nogle brugere . Windows Vista indeholder nogle helt nye visuelle stilarter, som du kan vælge fra , hvis du har det passende niveau for computerkraft , men det omfatter også evnen til at vende tilbage til en mere klassisk føler , hvis du ønsker , eller hvis din computer bare ikke har kapacitet til effektivt at bruge de nyere stilarter. Windows Aero

    Windows Aero er navnet på den mest omfattende visuelle stil i Windows Vista. Aero er en komplet ansigtsløftning af Windows XP s Luna interface. Aero ændres flere af de grundlæggende design elementer , som Windows -brugere er vant til. For eksempel den Close minimere og maksimere knapper i det øverste højre hjørne af vinduer er større. Derudover er ordet " Start" fjernet fra Start-knappen og erstattes med en Windows-logoet ligger i en blå orb . Derudover Aero-grænseflade er udstyret med en gennemsigtighed effekt , der giver dig mulighed for at se dit skrivebord gennem åbne vinduer. For at aktivere Windows Aero , skal din computer opfylde visse krav til hardware . Skærmkortet skal være DirectX 9.0 - og Pixel Shader 2.0- kompatibel og har mindst 64 MB video -hukommelse. Derudover skal grafikkortet kunne vise billeder med 32-bit farve. Hver udgave af Windows Vista undtagen Windows Vista Starter og Home Basic udgaver inkluderer Aero visuelle stil .
    Windows Vista Basic

    Windows Vista Basic er standard visuelle stil i Starter og Home Basic udgaver af Windows Vista . Windows Vista vælger også denne visuelle stil for dig automatisk, hvis dit grafikkort ikke opfylder minimumskravene for Aero. Windows Vista Basic anvender den samme farveskema og redesignet knapper som Aero , hvilket giver dig meget af den opdateret look , at dem med high-end grafikkort nyder samtidig være mindre beskatning på computeren. Men Windows Vista Basic ikke indeholde nogen 3D-effekter , såsom gennemsigtige vinduer .
    Windows Standard og Windows klassisk

    Windows Standard og Windows klassisk visuel stilarter tilbage udseendet af computeren til en, der ligner Windows 2000 og Windows NT-operativsystemer . Disse visuelle stilarter returnere den klassiske rektangulære "Start" knappen til hjørnet af skærmen og gendanne den klassiske grå top og bund bjælker for at vinduer. De to visuelle stilarter adskiller sig kun i den blå farve gradient anvendes på toppen af det aktive vindue . Windows Standard ligner Windows 2000 , mens Windows Classic ligner Windows NT. Disse visuelle stilarter giver Windows Vista et mere utilitaristisk udseende i arbejdsmiljøer og gøre Vista mere anvendelige på low-end computere.
    High -Contrast Styles

    Windows Vista indeholder fire høj kontrast visuelle stilarter for at gøre computeren lettere at bruge for synshandicappede : høj kontrast nr. ​​1 , High Contrast # 2, high Contrast Black og High Contrast Hvid. Disse visuelle stilarter ændre farverne på systemets tekst til gul på sort, grøn på sort, hvidt på sort og sort på hvidt hhv . De bruger også den grundlæggende styling og knapfaconer af Windows Standard og Windows klassisk visuelle stilarter. Hvis du har svært ved at læse tekst på computerskærmen , eksperimentere med den høje kontrast visuelle stilarter at se, hvis man hjælper.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Udpakning af filer på Windows Vista 
    ·Sådan installeres ATI Drivers for Vista 
    ·Sådan aktiveres Windows Vista Color Scheme 
    ·Sådan bruges en Screensaver som tapet i Vista 
    ·Sådan helt at slette ting fra Windows Vista 
    ·Sådan Stop Print Spooler i Vista 
    ·Sådan opdaterer Vista Lexmark Print Drivers for X5100 …
    ·Sådan fjernes Font Shadows Fra Vista 
    ·Sådan oprettes en systemgendannelse disk til Vista 
    ·Sådan omformatere en Vista Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Citrix -server Brug …
    ·Sådan bruges en Sony Memory Stick til RAM 
    ·Sådan aktiveres Aero Glass Tema om understøttede graf…
    ·Hvordan man laver en Windows Vista ISO fil Bootable 
    ·Sådan bruges DVI Out på Macbook 
    ·Sådan får du en adgangskode til Ubuntu 
    ·Sådan tilføjes SATA drivere til Windows XP 
    ·Sådan ændres sprog på Windows 7 Home Premium 
    ·Sådan Hurtig IE6 
    ·Hvordan opretter jeg IIS på Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com