| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista Startup Options
    Vista-brugere og teknikere har adgang til en vifte af startindstillinger , der bistår dem i at diagnosticere problemer med systemet og isolere dårligt fungerende chauffører og tjenester. Brugere adgang til disse indstillinger indefra Vista eller fra en menu , der viser under genstart processen. Ved midlertidigt at ændre den måde , at Vista starter op , isolerer brugere og teknikere årsagen til Vistas problemer, og til sidst gendanne operativsystemet til en fungerende stat. Clean Startup

    Når Vista genstarter , indlæser nogle programmer og Windows -tjenester automatisk. Nogle af disse er afgørende , mens andre er valgfri . Hvis Vista-brugere har problemer med computeren , kan de midlertidigt deaktivere start programmer , der indlæses , når Vista boots ved hjælp Msconfig . Den Msconfig kontrolpanel lader brugerne definere, hvor Vista støvler. Når du har klikket " Valgfri start ", de kan vælge at indlæse kun de programmer og tjenester, Vista skal køre . Efter genstart , om computeren fungerer normalt , brugerne, at et af de startup programmer er årsag til problemet . De kan derefter tage skridt til at isolere det specifikke program, der er årsag til problemet .
    Safe Mode

    Vista har 11 startindstillinger , at brugere og systemadministratorer kan vælge imellem, når de har brug for at foretage fejlfinding problemer med systemet ( se reference 2). De adgang til disse indstillinger ved at trykke på F8 , når Vista støvler. En populær opstart mulighed er "Safe Mode". Når brugere vælger " Safe Mode" Vista kun indlæser de drivere og tjenester er nødvendige for at køre Vista. Microsoft henviser til dette som en " ren start ". Opstart i fejlsikret tilstand ligner til selektivt at udvælge startindstillinger hjælp Msconfig .
    Boot Logning

    Teknikere og avancerede computerbrugere vælger denne opstart mulighed, når de har brug for kender navnene på systemet drivere, Vista belastninger under boot -processen. Windows skriver denne information til en tekstfil kaldet " ntbtlog.txt ". Selv hvis Vista brugergrænsefladen vil ikke starte , kan teknikere stadig se denne fil ved at starte i Windows kommandoprompten.
    Fejlsikret tilstand med kommandoprompt

    Denne startindstilling svarer til "Safe mode" valgmulighed. Men ved at vælge " fejlsikret tilstand med kommandoprompt , " Vista viser vinduet Kommandoprompt i stedet for Vista interface. Det er den samme kommando prompt vindue , som brugerne ser, når de skriver " cmd" i Windows "Start" -menuen. Arbejde i kommandoprompten vindue , teknikere udstede kommandoer , undersøger systemindstillinger og arbejde med filer.
    Sidste kendte fungerende konfiguration
    p Dette er en avanceret fejlfinding option , der kan undertiden bringe et dødt system tilbage til livet. På et tidspunkt , kan en bruger installere et program eller driver, der forårsager Vista til funktionsfejl. Problemet kan være så alvorlige, at systemet ikke vil genstarte. Forkerte indstillinger i registreringsdatabasen kan også gøre computeren ubrugelig. Hvis du starter op bliver det umuligt , brugere starte deres computere, og vælg " Sidste kendte fungerende konfiguration " fra Startup Options menuen. Windows vil forsøge at starte ved hjælp af de indstillinger, det brugte sidste gang , at det lykkedes i gang. Opstart bruger denne mulighed vil ikke påvirke personlige filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan finder du den Windows Vista Registry Uden Tastat…
    ·Sådan kører Spybot som Administrator Med Scheduler i …
    ·Sådan Fjernt forbindelse til en Vista-pc på et hjemme…
    ·Sådan dele en internetforbindelse med Windows Vista 
    ·Min screensaver er ikke fungerer med Windows Vista 
    ·Sådan Gør InstallShield for skjulte filer og mapper i…
    ·Sådan gendannes download sektionen på Windows Vista 
    ·Hvordan kan man se , om Vista Home Basic er 32 eller 64…
    ·Sådan permanent fjerne filer fra Microsoft Vista Insta…
    ·Sådan ændres Startup Logo på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad Er Hotfix Uninstallers 
    ·Ting at gøre på en computer, når Bored 
    ·Sådan Tweak Strømstyring i XP Registre 
    ·Sådan fjernes programmer på en Mac 
    ·Sådan ændres ikonerne i Vista Games Explorer 
    ·Sådan Fix Irprops.cpl 
    ·Sådan Gå til Denne computer på XP 
    ·Sådan at ændre standard administrator Password 
    ·Sådan Genbrug Ikoner i papirkurven i XP 
    ·Sådan Find slettede filer på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com