| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan downloader Software med Vista Når download er blokeret
    Microsoft Windows Vista tilbyder flere sikkerhedsforanstaltninger til formål at beskytte pc-brugere mod virus og anden skadelig software . Selv om disse foranstaltninger typisk øge beskyttelsen i nogle tilfælde Windows Vista Security fejltagelser en troværdig program for en problematisk én. I disse tilfælde kan Vista blokere en software download helt, forhindrer dig i at installere softwaren og bruge din computer på den måde, du ville. Heldigvis med blot et par trin, du kan omgå nidkære sikkerhedsforanstaltninger og fjerne blokeringen software-downloads i Windows Vista. Instruktioner
    1

    starte computeren og logge på Windows Vista ved hjælp af din administrative konto. Medmindre du specifikt oprette en anden administrativ konto , denne konto er normalt den primære login til din computer. Med andre ord , skal du logge ind i den oprindelige Vista -konto, du oprettede, da du først begyndte at bruge Vista-operativsystemet på din computer. Afhængigt af de "tilladelser " gives til individuelle brugere , kan nogle andre konti ikke være i stand til at fjerne blokeringen af ​​filer.
    2

    Åbn din webbrowser , og find den fil, du ønsker at downloade.
    < Br >
    3

    Højreklik på download-linket . Dette vil bringe en række muligheder.
    4

    Klik på nederste mulighed læsning "Egenskaber". Dette vil åbne et nyt vindue , der viser egenskaberne for download link.
    5

    Læs URL'en anført i "Address " i vinduet Egenskaber . Denne URL-adressen skal ende med navnet på den fil, du vil hente. For eksempel, hvis du downloader en software -fil kaldet " file.exe , " den allersidste stykke tekst i "Address " skal læses " file.exe ". Hvis teksten ikke passer så chancerne er , at linket er faktisk en bedrager , også kaldet en "dummy link ", designet til at narre brugere til at downloade uønskede filer. Det meste af tiden , Windows Vista- fangster og blokke dummy -filer , så du bør altid sørge for den fil , du henter er den ægte vare , før du fjerne blokeringen . Hvis filen vises legitimt, kan du fortsætte med at fjerne blokeringen og downloade filen .
    6

    Klik på download-linket , som du normalt ville. Når du har klikket på download-linket , vil en lille information bar vises nær toppen af ​​din browser. Oplysningerne baren vil fortælle dig, at en fil er blevet blokeret fra download.
    7

    Klik på information bar, som anbefalet af Microsoft, kun hvis du er sikker på at du ønsker at downloade potentielt skadelig software. Det meste af tiden , hvis Windows blokerer en fil , er det med god grund. Men sikkerhedsforanstaltningerne lejlighedsvis gøre fejl . En fil fra en betroet websted med en legitim filnavn fra trin 5 er ofte sikker.
    8

    Klik på " Download File " fra de indstillinger , der vises efter at have klikket på oplysningerne baren. Dette vil bringe op endnu en prompt bede dig om at bekræfte overførslen.
    9

    Klik på " Download" en gang mere efter at have læst på skærmen prompt. Din download skulle begynde snarest. Sluk ikke computeren som software downloads. Du kan dog fortsætte med at arbejde på andre projekter , mens overførslen er fuldført .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen i Vista 
    ·Sådan sparer filer fra en Memory Stick til Windows Vis…
    ·Sådan faxer og modtage en fax i Vista 
    ·Sådan at importere billeder fra CD-R til en computer m…
    ·Sådan Konverter en SHN til en MP3 på Vista 
    ·Sådan installeres Windows Vista Ultimate 64 på en Son…
    ·Hvordan du aktiverer Windows Vista Ultimate 64 Bit 
    ·Hvordan installerer jeg Zondervan Bibelstudie Library: …
    ·Sådan Set Up WEP i Windows Vista for en WiFi Laptop 
    ·Sådan tilføje kontakter til en Vista Sidebar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Min Webcam som Standard 
    ·Sådan gendannes Explorer.exe i XP 
    ·Sådan Defrag en Win 32 System 
    ·Min Windows Search vil ikke åbne 
    ·Hvordan man laver en boot -cd med Nero 7 
    ·Sådan får Spotlight til indeks en Directory 
    ·Sådan Find My Network Key til Win Mobile 
    ·Sådan gendannes en computer til oprindelige indstillin…
    ·Sådan tilføjes en fil til Windows XP på Startup 
    ·Sådan deaktiveres Caps Lock nøgle i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com