| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Konverter Windows Vista til XP
    Fordi ikke alle programmer er kompatible med Vista , er nogle brugere af Windows Vista konvertere tilbage til Windows XP. Mange computerbrugere stadig foretrækker at holde fast i Windows XP , selv med tilgængeligheden af ​​nyere versioner af Windows-operativsystemet , såsom Windows 7 og Vista. Det følgende er en trin -for-trin guide til en frisk installation af Windows XP. Hvad du har brug
    Computer kører Windows Vista
    Legal /licenseret kopi af Windows XP-installation disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Gem alle vigtige filer på din computer . Når dine drev er formateret , kan det være svært at hente filer . Overføre dine filer til en anden computer eller til en ekstern lagerenhed, f.eks optiske medier ( cd eller dvd) , eksterne harddiske eller flash-drev .
    2

    Genstart computeren og sæt din BIOS til " Boot fra CD . "Dette vil indstille computeren til at læse din CD /DVD-ROM først, før det lyder andre drev i din computer. For at gøre dette , skal du genstarte computeren og trykke på tasten for at indtaste de BIOS-indstillinger , før computeren er fuldt indlæser operativsystemet. De sædvanlige taster, der svarer til BIOS-indstillingerne er F2 , Delete og F10.
    3

    Find " Boot Device Priority " eller " Boot Order" i BIOS sider. Sæt det optiske drev (CD /DVD-ROM ), som dit nummer ét boot prioritet. Afslut BIOS-indstillingerne , og gem dine ændringer.
    4

    Indsæt Windows XP-installation disk til din CD /DVD -ROM. Under indledende opstart , vil computeren bede dig om at "Tryk på en tast for at starte fra cd . " Tryk på en tast og vent på, at computeren indlæse Windows XP-konfiguration skærm. På næste side , vil systemet lade dig vælge mellem tre valg : "At opsætte Windows XP tryk Enter , " " At reparere en eksisterende installation tryk R , " og " for at afslutte installationen og vende tilbage til Windows tryk ESC " Tryk . "Enter" tasten for at fortsætte til XP -konfiguration skærmen. På næste vindue, vil licensaftalen blive vist. Tryk på F8 for at enig med licensaftalen.
    5.

    Slet dine partitioner ved at trykke på "D" som nævnt i vejledningen på skærmen. Tryk på " L " for at bekræfte sletning af partition. Skillevæggene er simpelthen de vigtigste drev i din computer , såsom C-drevet eller drevet D.
    6

    Opret en ny partition til din computer ved at vælge et " partitioneret " rummet , og derefter trykke på " C. " Indtast størrelsen på den nye partition , og tryk derefter på "Enter " for at bekræfte . Hvis du vil have to partitioner , kan du indtaste i halvdelen af ​​misligholdelse partition størrelsen af " partitioneret " rummet , og derefter oprette en anden partition ved hjælp af den resterende del af diskplads.
    7

    Vælg " Formater partitionen med NTFS filer system ", som er fremhævet som standard på den næste side , der vises. Vent på system til at fuldføre formateringen. Det bør genstarter automatisk efter formateringen .
    8.

    Følg vejledningen på XP-konfiguration skærmen efter genstart. Indtast Windows XP-produkt nøgle, når du bliver bedt om . Vent til opsætningen til slut og automatisk indtaste til en frisk installeret Windows XP-operativsystemet.
    9

    Installer alle drivere er nødvendige af computeren. Disse omfatter bundkortet , skærmkort , netværkskort og lydkort . Gendanne alle dine backup-filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan afsluttes ikke reagerer Anvendelse i Windows Vis…
    ·Sådan Slut Vista Business til SBS Fax Server 
    ·Sådan oprettes en partition på Vista 2 Dual Core 
    ·Sådan deaktiveres Instant Messenger i Vista 
    ·Sådan ændres et enhedsnavn i Vista 
    ·Sådan gemme en kopi af Regedit i Windows Vista 
    ·Sådan Spring Windows Vista Activation 
    ·Sådan Access CMD Fra Login skærm på Windows Vista 
    ·Sådan justeres Sound Acceleration i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes Magnifier indstillinger på Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Få Power ikon på proceslinjen i Vista 
    ·Sådan styrer Log processer på Mac 
    ·Fejlfinding USB-portene på en MacBook 
    ·Sådan sletter noget på adresselinjen 
    ·Sådan Nulstil Tilladelser på en Exchange Mailbox 
    ·Sådan bruges Recovery partition på en Dell Inspiron 5…
    ·Flock Alternativer til Ubuntu 
    ·Hvordan man laver en mappe Skrivbar 
    ·Hvordan at finde vej af en Task Manager Process 
    ·Sådan gendannes knappen Start på Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com