| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hjælp med Vista Frysning
    En af de store frustrationer med Microsoft Vista-operativsystemet er dens hang til nedfrysning eller blokering hyppigt. Mange i PC-industrien mener, at disse maddening " anfald " i Vista er en af ​​de vigtigste årsager Microsoft udviklede Windows 7 så hurtigt. Fryser i Vista har et væld af oprindelse, da alle computer reparation teknikere kender alt for godt , og fejlfinding af problemet kan være svært og tidskrævende. Hardware driver konflikter

    hardwareenhedsdriver konflikter ofte er skyld i problemet. Det mange tilfælde kan en computer være fungere normalt , indtil en enhedsdriver er opdateret og så pludselig , computeren begynder frysning. En måde at teste for denne sag , er at rulle tilbage alle drivere til alle enheder , såsom video og lyd kort, en tidligere kendte- god tidspunkt. Hvis computeren opfører normalt i test i løbet af et par timer , begynder opdatere driverne én efter én . Når computeren vender tilbage til indefrysning adfærd , den sidste af de installerede drivere er i konflikt med Vista. Rul føreren tilbage til det foregående punkt , hvis enheden fungerer rimeligt godt under den gamle driver. Kontakt producenten af ​​enheden , hvis enheden ikke fungerer godt, og søge en alternativ driver.
    Software konflikter

    fleste computere købt i dag køre en version af Windows , der er klassificeret som "32 bit . " Men flere og flere højere -drevne computere ( især dem med 4 gigs i RAM) bliver markedsført med " 64-bit "-versioner af Windows. Forskellen mellem en 32-bit computer og en 64-bit computer er betydelig og ikke alle 32-bit software titler ( flertallet) vil fungere korrekt på en 64- bit system. Hvis du er en fan af et spil som World of Warcraft, en 32- bit program , kan du opleve fryser og går ned , hvis du forsøger at spille spillet på dit nye 64-bit Windows Vista maskine. Kontroller programmet titlen hjemmeside for kompatibilitetsproblemer med 64-bit Vista .

    Problemer med RAM

    RAM memory sticks kan blive overophedet , især på bærbare computere, og denne " hedeslag " kan forårsage frysning i Windows Vista. Hvis din maskine fryser efter en lang periode med arbejde eller gaming, og hvis bunden af ​​din bærbare computer føles meget varm ( ubehageligt, hvis hviler på din nøgne ben ), så er det sandsynligt, at RAM er overophedning og mangel . Du kan være lidt selvsikker dette problem, hvis computeren kører normalt efter den har hvilet i nogen tid og indefrysning kun reoccurs efter et par timers brug eller når den bærbare computer er blevet hvilende på en blød overflade som en seng eller en omgang. Hvis dette er tilfældet , skal du kontrollere , at RAM sticks er den korrekte hastighed til din maskine , at de er i matchede par , og at de er indsat korrekt i RAM slots .
    Infektioner
    Salg

    Virale infektioner kan skabe et væld af problemer, som i fortiden kun var tilskrevet " hardware spørgsmål . " Hvis en maskine frygtelig er inficeret, vil det helt sikkert fryse og vise andre tegn på alvorlige problemer. Scan din computer med en effektiv software kombination af Malwarebytes , SUPERAntiSpyware , Avast , og i alvorlige tilfælde af infektion , ComboFix . Disse programmer er gratis til download og er de programmer mange pc reparation fagfolk sværger ved .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Send Remote Assistance Request Med Vista 
    ·Sådan får du adgang Windows Connect Now i Windows Vis…
    ·Sådan vises batteriniveau i Windows Vista 
    ·Sådan bruges Ydelse Self- Tuning Funktioner i Windows …
    ·Sådan Kig efter en Windows Vista løsning for Pop -Up …
    ·Sådan kører Startup Repair til Vista 
    ·My Toshiba Disk Drive Er Ikke Arbejde med Vista Premium…
    ·Sådan tilføjes Kommandoprompt Mulighed for at højrek…
    ·Sådan Strip Junk Fra Windows Vista 
    ·Hvordan man laver en printer offline i Windows Vista Pr…
      Anbefalede Artikler
    ·Nem måde at installere Blinds 
    ·Hvordan til at geninstallere Mac OS 10.6 , når du har …
    ·Sådan Læg varer i Magasin 
    ·Sådan får du adgang MSCONFIG Som gæst 
    ·Sådan Gør Tilføjelser til osCommerce 
    ·Sådan Defrag din computer med Windows XP Home Edition 
    ·Sådan deaktiveres lydkort i Ubuntu 
    ·Sådan bruges en Skriftfarve i PHP 
    ·Sådan ændres en Startpartition i XP 
    ·Sådan Hent optagelser fra en Stiletto 100 på din pc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com