| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Problemer med installation af Windows Vista Ultimate
    Hvis din computer ikke opfylder kravene for installation af Windows Vista Ultimate, kan et par almindelige problemer opstår . Før du begynder , tage flere skridt til at sikre installationen kører problemfrit uden at udvikle fejl. Først backup af alle dine filer, og sørg for at have en produktnøgle for at aktivere den nye operativsystem. Hvis du ikke har en produktnøgle , vil Windows Vista Ultimate stoppe med at arbejde inden for 30 dage efter installationen. Historie

    Computeren skal have tilstrækkelig hukommelse og opfylde hardwarekrav for at køre Windows Vista Ultimate. De minimumskrav , der er nødvendige for at installere operativsystemet er en 20 GB harddisk, 15 GB harddisk plads , 800 Mhz 32-bit eller 64- bit CPU, plus 512 MB RAM.

    Et stort problem du kan støde er grafikkort krav til operativsystemet. De fleste moderne computere er i stand til at køre Windows Vista Ultimate med en standard 2D grafikkort. Men, hvis du ønsker at nyde de forbedrede funktioner i 3D Aero Glass -grafik , kan du nødt til at købe en forbedret grafikkort til din computer.
    Fakta

    Normalt , du kan købe Windows Vista Ultimate på dvd, og din computer vil have en cd /dvd-drev til at installere operativsystemet. Indimellem kan Windows Vista Ultimate installation DVD udvikle problemer og stoppe kopiering af filer til din harddisk eller fryse. Når dette sker , inspicere installations-dvd og se efter ridser, pletter og revner . Hvis DVD er i god stand , så noget kunne være galt med computerens cd /dvd-drev.
    Betydning

    Windows Vista tilbyder seks store udgaver. For at undgå usikkerhed om , hvilken version at købe, downloade Windows Upgrade Advisor hjælpeprogram fra internettet. Softwaren vil analysere din computer og angive, hvilke versioner af Windows Vista din computer er i stand til at køre.

    Desuden køre anti-virus software for at sikre din computer ikke har en virus og reparere eventuelle problemer. Fjern eller deaktivere anti- virus software , før du installerer det nye styresystem .
    Function

    En internetforbindelse er også behov for , således at de nyeste Windows sikkerhedsopdateringer og drivere kan downloades på din computer. Ellers kan software eller enheder , som du allerede har installeret i konflikt med det nye styresystem og stoppe med at arbejde .

    Desuden kan en computer strømsvigt afbryder installationsprocessen , og du skal foretage fejlfinding , hvad der forårsagede problemet. Kontrollér alle kabler og stikdåsen er tilsluttet computeren . Udskift eventuelle defekte dele , før du geninstallerer det nye styresystem .
    Fordele

    Installation af Windows Vista Ultimate giver dig adgang til og nyde funktionerne i flere utility programmer fra Windows update kaldet extras . For eksempel kan du downloade Bit Locker, ( et drev kryptering værktøj) , Windows Hold'em og Motion Desktop eller DreamScene , som giver film og animationer til at spille som baggrund på skrivebordet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres File Association i Vista 
    ·Sådan formateres en Windows Vista-computer 
    ·Sådan ændres en standard Vista -konto til en administ…
    ·Checkdisk & Scandisk vil ikke køre på Vista 
    ·Sådan tilføjes mere diskplads til Windows Vista 
    ·Hvordan få adgang til registreringsdatabasen i Vista 
    ·Sådan oprettes en ny profil til Windows Vista 
    ·Sådan Type Accenter Med Windows Vista 
    ·Hvordan får jeg den administratoradgangskode i Windows…
    ·Nem overførsel af Vista til XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Windows Automatiske opdateringer 
    ·Sådan kører XP på en Mac Mini 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Screensaver Politik 
    ·Webcam Effects til Vista 
    ·Sådan Fix Oleaut32.dll 
    ·Sådan fjernes Vista & Installer Ubuntu 
    ·Sådan at opgradere fra XP SP3 til Vista 
    ·Sådan deaktiveres en Select List Font 
    ·Sådan Slut to Macintosh-computere sammen til Access ga…
    ·Hvordan føjer jeg skraldespandsikonet til Min Desktop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com