| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvordan kan jeg fjerne Windows Vista From My Laptop
    ? Windows Vista kritiseres af mange brugere af Windows XP til ikke at have den samme funktionalitet som tidligere Windows -operativsystemer, selvom det har mere visuel appel. Nyere computere fra Dell , HP, Acer og andre kommer med Windows Vista, så hvis du er en Windows XP -fan, men chancerne er høje , at du ikke er tilfreds , når du starter en ny computer for første gang. Der er ingen grund til at bekymre sig , selv om. Vista kan erstattes med XP, hvis du har en XP-installation disk, femogtyve karakter produkt nøgle og omkring en time til at gøre arbejdet . Gemme dine data

    Før du begynder at fjerne Windows Vista, skal du gemme hvert element på den computer, du vil beholde , og du bør muligvis overveje at sikkerhedskopiere hele systemet , hvis du beslutte at give Windows Vista en prøve afterall . Hvis du vil gemme dine data, kan du skrive oplysningerne til cd'er , flash eller tommelfinger drev , hukommelseskort eller en ekstern harddisk. Når du er færdig sikkerhedskopiere dine data , er du parat til at erstatte Windows Vista med Windows XP.
    Boot fra diskdrev

    For at få Windows Vista off computeren , skal du indsætte din Windows XP- installation disk i computerens diskdrev , og genstart systemet . Tryk enten " Del" -tasten eller "F2 "-tasten ved opstart for at gå ind i systemets BIOS . I BIOS , er du nødt til at gå ind i " Boot Menu" , så du kan ændre startrækkefølgen , så computeren til at starte fra diskdrevet , hvor installationen disken er placeret. Genstart computeren, når du har med succes skiftet startrækkefølgen og så når du bliver bedt om at trykke på en tast for at starte fra diskdrevet . Dette vil igangsætte installationen af ​​Windows XP .
    Installer Windows XP fjernes Vista
    p Som Windows XP begynder at installere de drivere, der vil hjælpe installationen automatisk blive installeret . Tryk på " Enter" -tasten for at gå til " Licensing Agreement" skærmen og acceptere aftalen. Du vil derefter blive guidet til en skærm , der giver dig mulighed for at vælge at installere en frisk kopi af Windows XP. Dernæst skal du vælge , om du vil oprette en partitioneret eller partitioneret plads på at installere ny kopi af Windows XP. Dette er overladt til din præference , men du er virkelig til formål at tilsidesætte Windows Vista med XP, så du ikke virkelig har brug for at lave en partition. Når du har fået den partition situationen i orden, giver kommando til at installere Windows XP, hvilket vil medføre, at harddisken skal formateres , og dermed slette Windows Vista fra computeren og installerer Windows XP på den plads, der tidligere var besat af Vista. Når installationen er færdig, har du indtastet femogtyve karakter produktnøgle , og du har fået alle dine indstillinger glattet ud , vil Windows XP være fuldt funktionsdygtige . Så kan du hente alle dine gemte filer fra Vista på Windows XP , og nyd din bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man se hvad grafikkort du har i Vista 
    ·Sådan fjernes Vista på en Dell bærbar 
    ·Sådan Giv din konto Fuld adgang i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes seneste søgninger i Windows Vista 
    ·Sådan oprettes kodeordsbeskyttede mapper i Windows Vis…
    ·Sådan Log Off Automatisk Med Windows Vista Efter Idle 
    ·Sådan fjernes Windows Vista 
    ·Sådan Find Computer Specs på Vista 
    ·Sådan får Windows Vista at parre med en Bluetooth Hea…
    ·Sådan ændres filrettigheder Filer og mapper i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilpas Grub til Ubuntu 9.10 
    ·Sådan deaktiveres USB porte i Windows XP 
    ·Sådan fjernes dual boot Option på Windows XP 
    ·Sådan Setup logiske enheder i Red Hat 
    ·En VirtualBox Kernel opdatering 
    ·Sådan Find installerede apps på min Mac 
    ·Hvordan kan man se hvilket operativsystem jeg har 
    ·Sådan fjernes Tunnel Adapter i Windows Vista 
    ·Sådan Find en Memory Leak i Windows 
    ·Sådan ændres et login navn i registreringsdatabasen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com