| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Forskellige typer af Vista OS
    Fra september 2009 , er Windows Vista den nyeste version af Windows-operativsystemet fra Microsoft , selv om frigivelsen af ​​den nye Windows 7-versionen er planlagt til oktober 22, 2009 . Vista kommer i fire forskellige versioner , hver designet med dine behov i tankerne. Uanset om du kører en virksomhed eller har brug for at oprette dvd'er med dine yndlingsfilm eller bare brug for en omfattende operativsystem til din netbook , Windows Vista har en løsning. Alle fire versioner er udstyret med en effektiv indbygget firewall , Internet Explorer 7 og Network Sharing Center. Alle de andre funktioner er indarbejdet i hver udgave efter sin tilsigtede anvendelse . Windows Vista Ultimate Edition

    Vista Ultimate indeholder en række funktioner til virksomheder og hjemmebrugere , og er den mest avancerede version . Det omfatter funktioner såsom Windows Defender og Firewall , Internet Explorer 7, Windows Meeting Place , Windows Media Center og Media Center Extenders ( til brug i hele huset) , Windows DVD Maker og Movie Maker. Disse funktioner er orienteret til hjemmebrugere, der har brug for et forlystelsescenter på deres pc'er til at optage dvd'er og HD-film , for eksempel.

    Ultimate version indeholder også Windows Fax og scanning , Remote Desktop Connection og Network Sharing Center. Disse funktioner er udviklet til små hjemme-baserede virksomheder eller større virksomheder til at bruge. Remote Desktop Connection, for eksempel, giver en bruger til at oprette forbindelse til sit arbejde pc fra hjemmet og udfylde et job i komfort i sit eget hus .
    Windows Vista Business Edition
    < p> The Business udgave af Vista er orienteret til brug i et erhvervsklima og ikke har de underholdningsfunktioner af de Ultimate, som Windows Media center, Windows DVD Maker eller Movie Maker .

    Små og store virksomheder ens kan bruge denne version af Vista til at sende og modtage fax højre på skrivebordet via Windows Fax og scanning , der blev oprettet online konference møder og fjernforbindelse til enhver pc på netværket.
    Windows Vista Premium home Edition

    Premium home Edition bevarer underholdningsfunktioner af Ultimate til brug i hjemmet , såsom Windows DVD Maker , Movie Maker og Media Center. Men nogle af de forretningsmæssige funktioner i operativsystemet udelades, sådan Fax og scanning , Remote Desktop Connection og Complete PC Sikkerhedskopiering og gendannelse.

    Premium Hjem Vista er strengt orienteret til brug i hjemmet og giver mange nyttige funktioner til hjemmeunderholdning. Du kan kommunikere med dine venner over hele verden ved hjælp af Windows Messenger instant messaging-software , afspille film , optage dvd'er og oprette en home entertainment system.
    Windows Vista Basic Edition

    Basis udgave af Windows Vista er ikke orienteret til enten omfattende forretning eller underholdning brug. Ud af alle de ekstra funktioner i de andre versioner , kun har det Windows Defender og Firewall , Internet Explorer 7 og Network Sharing Center. Imidlertid ville denne version fungere godt for en netbook computer bruger, hvis primære opgave er web-surfing eller online arbejde.
    Konklusion

    Indtil udgivelsen af ​​Windows 7 i efteråret 2009 Vista stadig operativsystemet med hvilke moderne pc'er udstyret . Hver version af Vista er yderst effektiv i enten hjem eller forretning miljø. Den version, du har mest brug for kommer forudinstalleret på din nye computer , før at købe og er smart skræddersyet til at betjene dig i de situationer, hvor du befinder dig oftest - . Uanset om du gennemfører en video telefonmøde online eller nyde hjemmelavede film < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Vista Boot Problemer 
    ·Sådan ændre placeringen af ​​Offline filer i Windows …
    ·Sådan diagnosticere & Fix Windows Vista 
    ·Hvordan bruger jeg forudinstalleret Microsoft Windows V…
    ·Sådan Inviter en ven til at oprette forbindelse til di…
    ·Sådan gendannes Vista Ikoner 
    ·Sådan oprettes genveje på skrivebordet i Windows Vist…
    ·Sådan fjernes Vista System Administrator 
    ·Sådan fjernes Stuff på Windows Vista 
    ·Sådan fjernes og geninstalleres en driver i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reload Windows efter et virusangreb 
    ·Sådan Transfer Windows XP Operating System fra én har…
    ·Sådan Unzip filer på en Mac OS X 
    ·Sådan Spring Login Produkter i OS X 
    ·Hvordan man kompilerer en Chromium OS Kernel 
    ·Sådan forhindrer historie blive slettet i XP Home Edit…
    ·Hvordan man arbejder med en Unix Kernel 
    ·Sådan Watch Streaming IP videoer med MPlayer 
    ·Typer af Computere for Toddlers 
    ·Sådan Reparation Windows XP Boot.ini 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com