| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Browser problemer med Vista
    Da det kom på markedet, har Windows Vista-operativsystemet er blevet plaget af en masse kompatibilitetsproblemer , herunder browser problemer . Hvis du har haft problemer med din webbrowser , siden du har opgraderet til Vista , er det mere end sandsynligt ikke bare et problem med Vista alene, men en problem mellem Vista, browseren og sikkerhedssoftware installeret på dit system. Konsekvent Browser Issues
    p Der er en række måder, hvorpå web browser problemer manifesterer sig . Det er muligt, at en browser ikke vil åbne på alle eller vil komme op vise standard skærm, der vises, når der ikke er nogen internetforbindelse. Det er også muligt , at browseren vil komme op som sædvanlig først, arbejde for en tid, og så pludselig stoppe med at arbejde og vise " ingen forbindelse " skærm , som hvis internetforbindelsen er blevet tabt. Du vil stadig være i stand til at bruge andre programmer, der bruger internettet , selvom , såsom iTunes og Microsoft Outlook , hvilket betyder, at det er browseren, og ikke internetforbindelsen, der er problemet .

    Ligegyldigt hvilken af disse spørgsmål , du oplever , hvis du støder på det samme problem på tværs af alle web browser , er det næsten altid en kompatibilitet problem. Der er et par anti- virus software , der gør det umuligt for Vista -systemer til at gennemse nogle hjemmesider . Dette skyldes enten link - scanning processer eller web - skjolde i softwaren.

    For at løse problemerne , skal disse egenskaber af anti- virus software er deaktiveret . Metoden til deaktivering af en funktion vil variere mellem software, men vil som udgangspunkt består i at åbne softwaren og finde de "Funktioner " eller "Configure " sektionen. Der vil være faner, liste alle de funktioner i programmet . Kig efter "Link Scan" eller "Web Shield " funktioner . Deaktivere disse funktioner og lukke softwaren . Efter en genstart af systemet , vil de nye indstillinger træde i kraft , og du bør være i stand til at gennemse frit ved hjælp af en webbrowser .
    Firefox Issue
    p Hvis du bruger Firefox som din webbrowser , hver gang du har flere faneblade åbne på én gang kan du opleve et problem, hvor Firefox vil pludselig stoppe med at arbejde og lukke. Når du forsøger at genåbne Firefox , vil du få en meddelelse om, at Firefox allerede kører på systemet og skal lukkes , før et nyt browservindue kan åbnes . Når du åbner systemet Task Manager og forsøge at stoppe processen , vil du ikke være i stand til . Undertiden blot venter flere minutter vil give systemet tid til at erkende, at programmet er blevet lukket, og du vil være i stand til at åbne Firefox igen. Andre gange vil du nødt til at genstarte dit system , før Firefox vil arbejde igen .

    Selvom dette er en kompatibilitet problem , er det faktisk en Firefox problem. Afinstallation Firefox på dit system og installere den nyeste version kan eliminere denne browser problem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg Hook en Canon I250 Bubble Jet Printer t…
    ·Sådan ændres en Vista Mouse Fra 1-Click til Double - …
    ·Sådan Put Værktøjslinjer på Windows Vista på toppe…
    ·Sådan Del musik mellem konti i Vista 
    ·Hvad sker der med Vista Når jeg opgradere til Windows …
    ·Sådan bruges ReadyDrive på Windows Vista 
    ·Sådan aktiveres den skjulte Vista Administrator Passwo…
    ·Sådan aktiveres Vis tegn i Windows Vista 
    ·Sådan permanent fjerne filer fra Microsoft Vista Insta…
    ·Sådan at vende tilbage til Windows Vista fra Windows 7…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding EEPROM 
    ·Sådan Set Up Email på en Mac 
    ·Sådan ændres og forny en IP 
    ·Sådan fjernes Toolbar fra proceslinjen 
    ·Child Safety Block Software til Mac 
    ·Sådan Design din egen pris Lister From Home 
    ·Hvordan at reparere en verserende XML Vista SP1 Fejl Br…
    ·Sådan fjernes Sprog Hjælp-filer i XP 
    ·Hvad er indstillinger på en Margin når oprettelse af …
    ·Sådan ændres hvilke ikoner vises på proceslinjen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com