| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vil Windows XP-drivere Arbejde på Vista
    ? Windows XP er en af ​​de mest populære styresystemer i brug i dag. Når Microsoft frigivet Windows Vista et mindre antal kunder end forventet har valgt at købe dette produkt. Én største bekymring var, om de mange hardware-drivere , der var designet til at arbejde med Windows XP vil blive stillet til rådighed for Vista samt om der ville være opbakning til den enorme mængde installeret hardware , der allerede var fejlfrit fungerer med XP. Initial Test

    Under testfasen forud for udgivelsen af ​​Windows Vista , bemærkede Microsoft Windows udviklingsteams , at der var et normalt højt antal installationsproblemer for forskellige chauffører , der indberettes af den automatiserede Windows-fejlrapportering tjenesten . Disse fejlrapporter bemærkes, at emballage af de forskellige drivere til Windows XP samt Windows Vista adskilte og som sådan hver ikke ville være foreneligt med det andet operativsystem .
    Kompatibilitet
    < br >

    i de mange forsøg , der blev gennemført under Vista pre-release fasen blev det bemærket , at Windows XP-drivere ikke var forenelige med dem, der kræves af Vista. De fleste af de kompatibilitetsproblemer dukket når Microsoft Vista blev lastet på Windows XP-system som en opgradering . I disse situationer skærmindstillingerne og Windows lyd ville oftentimes ikke fungere rigtigt. , Mens monitoren kom , og et display var synlig opdateringshastighed og skærmopløsning var forkerte. Den primære årsag til dette var, at de nyere driver versioner , der kræves af Vista ikke indlæse og Windows XP-drivere blev brugt i stedet.

    Software applikationer

    Et andet spørgsmål, der skal bemærkes, er, at antallet af hardware- perifere enheder som blev ubrugelig under Microsoft Vista på grund af software driver uforenelighed. Installationen af ​​nogen drivere andre end én, der blev oprettet specielt til Vista for en bestemt printer eller scanner normalt resulterede i enheden ikke fungerer i den ønskede måde. Det skal bemærkes, at nogle af de standard kompatibilitet modes kan arbejde - men virksomhederne er normalt ikke behageligt investere på løsninger, der "kunne " arbejde
    Custom Design

    . et af de største problemer ved at bruge forskellige applikationer og andre installatører på Vista , er, at mange af disse ansøgninger er blevet designet til at arbejde med en bestemt operativsystem som Windows Windows 2000/XP eller i mange tilfælde Windows Millennium/Win98 . Specifikt , på grund af ændringen i mappeplaceringer at Vista gjort mange softwarepakke installatører skulle omskrives for at sikre , at softwaren ville installere rigtigt. Som et resultat, havde brug for installatører at være helt omskrevet for at blive kompatibel med alle nyere operativsystemer.
    Workarounds

    Microsoft Windows gør brug af en anden type teknik til sikre enhver kompatibilitet til plug and play-enheder såsom USB-enheder. Microsoft udviklingsteam har skrevet softwareprogrammer kaldet " shims " , der er beregnet til forskellige typer af applikationer , således at narre dem til at arbejde korrekt på Windows Vista. I mange tilfælde er disse shims har forlænget levetiden for forskellige stykker hardware , men bør ikke tælles på at arbejde magi .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at gøre det så skærmen Never slukker i Vista…
    ·Hvordan kan jeg gøre grupper på min Vista Desktop 
    ·Sådan at dele mine billeder på Windows Vista 
    ·Sådan at uploade videoer fra et SD-kort til Windows Vi…
    ·Sådan Turn Off Vista Oplæser 
    ·Sådan Fix en Alaunch service Hang Up Fejl i Windows Vi…
    ·Hvordan man kan optimere Windows Vista Business Edition…
    ·Hvordan du logger på som lokal administrator i Vista 
    ·Sådan må en Fast Defrag i Vista 
    ·Sådan bruges Windows XP-drivere på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Vista til Print via en printserver 
    ·Sådan at se film på min pc uden at holde pause 
    ·Sådan installeres Basement Windows 
    ·Sådan fjernes Windows XP på en Dell Computer 
    ·Sådan Fix driver registreringsfejl For Free 
    ·Sådan Konverter Mac M4V til MP4 
    ·Hvordan du opgraderer til Windows SP2 
    ·Sådan installeres Internet Information Services Kompon…
    ·Sådan ændres Task Bar Time & Date til en Custom Displ…
    ·Hvordan man laver en WinXP bootbar Fra et USB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com